- Konu Sahibi aysepilasyon
Değerli Arkadaşlar,
Bu sayfada elimden geldiğince uzmanlığım ile ilgili sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum. Ancak bu kez benim sizlerin yardımınıza ihtiyacım var. İğneli epilasyon konusunda uzmanım ama malesef bilgisayar ve internet konusunda biraz özürlüyüm galiba. Bu sitede genelde benden daha genç arkadaşlarımın olduğunu tahmin ediyorum yani internet konusuna benden çok daha aşina olan sizlerden ricam şu; Kendi güzellik salonuma ait karınca kararınca çok detaylı olmayan bir web sitesi yaptırdım. Sitem aracılığı ile olabildiğince çok sayıda bayana ulaşmayı hedefledim tabii, ancak google da gelişmiş arama bölümüne girip seçtiğim kelimelerle arama yaptırdığımda siteme bazen hiç ulaşamıyorum bazense çok çok ileri sayfalarda ulaşabiliyorum. Yani arayan gerçek ihtiyaç sahibi birisi olsa ulaşması mümkün değil zira lazer epilasyon sitelerinin arasında kaybolup gidiyor benim sitem. Eğer siz sadece iğneli epilasyon konusunda izmirde faaliyet gösteren işinin ehli bir uzmana ihtiyaç duysanız ve bu konuda internette google dan araştırma yapmak isteseniz ve google ın gelişmiş arama bölümüne girseniz karşınıza çıkacak olan a. Kelimelerin Tümü b. Aynen girildiği gibi c. Kelimelerden Herhangi biri başlıklarından hangisini seçerdiniz ve seçtiğiniz bu kısma yazacağınız örneğin 3 farklı arama için üç farklı kelime ya da kelimeler dizini ne olurdu? Örneğin epilasyon-iğneli epilasyon-iğneli epilasyon izmir-epilasyon salonu izmir-uzman iğneli epilasyon izmir ve benzeri. Yani bir anket yapmak ve sitemi buna göre geliştirmek için yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden bu konuda bana yardım için zaman ayıracak tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
sanırım benim de arama kriterim "tümü" ve "izmir iğneli epilasyon" olurdu
ayrıca nacizane bikaç şey söylemek istiyorum aysel hanım, sizin burdaki sıcaklığınıza güvenerek. belki fikir olur size de
ben şahsen arama sonucu bulduğum sitelerde de yapılan merkezin fotograflarını görmek isterdim temizliği hakkında ön fikir olacağı için ben fotografı olmayanları eliyordum ararken :)
belki saçma ama fotograflarını görünce bana daha güvenilir geliyordu
ayrıca burda yazdıklarınız gibi yazılar eklerseniz eminim daha da güvenilir olabilir çünkü ben gerçekten diğer yazan arkadaşa katılıyorum hani biraz daha yakın olsanız size gelirdim kesin hem bu kadar uzman hem bu kadar düşünceli ve yardımcı insan bulmak zor artık. hele bir de hem işini güzel yapıp hem böyle olabilen bi insan bulmak daha zor
siteye geri dönecek olursak belki bu foruma bile link olabilir. bunun için kimlere sormak izin almak falan gerekir mi bilmiyorum