• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Tavsiyesi??

Animecikiz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2023
3
1
6
25
Kızlar illaki duyanınız vardır. Ben PCOS'a sahip biriyim. Bundan dolayı çene göbek vs bölgelerimdeki kıllar çok kalın çıkıyor. Sürekli ağda yaparak da bunları almam için bi müddet öyle gezmem gerekiyor ya da sürekli jilet yapıp iyice kötüleştiriyorum.
Artık bu durumdan çok sıkıldım. İstanbul ya da kocaeli içinde cidden bildiğiniz ve tavsiye edeceğiniz iğneli epilasyon uygulayan yerler var mı? En kısa zamanda başlamak istiyorum çünkü başına gelen varsa bilir ki özellikle yüz bölgesinde kalın kıllaşma beter bir şey. Lütfen giden varsa öneri sunsunnn

Bu durumla başa çıkmanın zor olabileceğini anlıyorum. Yüzdeki ve vücuttaki kıllar, özellikle PCOS (polikistik over sendromu) durumunda, gerçekten bir zorluk olabilir, ancak şanslısınız ki kalıcı çözüm sunan bazı tüy alma seçenekleri var.

İğne epilasyonu, kılları kalıcı olarak almak için çok etkili bir yöntemdir. İstanbul veya Kocaeli'de iğne epilasyonu yapan ve tavsiye edebileceğiniz bazı güzellik merkezleri var:

1. Estetik Estar Klinik (İstanbul) – Lazer epilasyon ve iğne epilasyonu gibi gelişmiş tüy alma yöntemleri sunuyorlar. Cildinizdeki özel durumu göz önünde bulundurarak, modern ekipman ve eğitimli personel kullanıp kullanmadıklarını araştırmanızı tavsiye ederim.
  2. Medikal Estetik Merkezi (İstanbul) – Bu klinik, iğne epilasyonu dahil olmak üzere profesyonel tüy alma hizmetleri sunuyor. Ayrıca müşteri hizmetleri konusunda iyi yorumlar almış bir yer.
  3. Kocaeli Estetik ve Güzellik Merkezi (Kocaeli) – Bu merkez de estetik ve tüy alma tedavileri konusunda uzmanlaşmış bir başka seçenek olabilir.
Eğer iğne epilasyonu konusunda deneyiminiz varsa, bu merkezlerde tedavi gören kişilerin yorumlarını da araştırmanızı öneririm. İğne epilasyonu kalıcı bir çözüm sunar, ancak doğru şekilde yapılması çok önemlidir, özellikle PCOS'unuz olduğu için kıllar daha kalın olabilir.

Umarım sizin için en uygun yeri en kısa zamanda bulabilirsiniz!

Optimizing Cleaning Supplies for Robotic Systms - 2025-02-15T085214.089.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Back