• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon iğneli epilasyon tavsiyesi

eskivekusurlu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2019
4
3
1
27
3 senelik bi lazer epilasyon tecrubem var yüzümde çok fazla bi artış yok azalmalar oldu evet ama yine de bitmedi hala gitmem gerekiyor. iğneli epilasyon düşünüyorum ama korkuyorum maddi ve manevi olarak😿 igneli epilasyon yaptıranlar tecrübelerini ve bilgisi olanlar da istanbulda tavsiye edebilecekleri yerleri paylaşabilirler mi? şimdiden teşekkürler

3 senelik bi lazer epilasyon tecrubem var yüzümde çok fazla bi artış yok azalmalar oldu evet ama yine de bitmedi hala gitmem gerekiyor. iğneli epilasyon düşünüyorum ama korkuyorum maddi ve manevi olarak😿 igneli epilasyon yaptıranlar tecrübelerini ve bilgisi olanlar da istanbulda tavsiye edebilecekleri yerleri paylaşabilirler mi? şimdiden teşekkürler
Ben cene altimdaki 8 9 tane siyah cok kalin olmayan tuy icin gitmistim tam 1 yil gittim o kadar dusuk doz veriyorduki hissetmoyordum artor dedigimde em sonu bu falan diyordu sonu olarak sadece zaman kaubettim simdi farkli bir yerde gidiyorim siyahlarim bitti 6 7 seansta simdi sarilar.icon devam.ediyorum cok iyi arastirin gideceginiz yeri

Ben cene altimdaki 8 9 tane siyah cok kalin olmayan tuy icin gitmistim tam 1 yil gittim o kadar dusuk doz veriyorduki hissetmoyordum artor dedigimde em sonu bu falan diyordu sonu olarak sadece zaman kaubettim simdi farkli bir yerde gidiyorim siyahlarim bitti 6 7 seansta simdi sarilar.icon devam.ediyorum cok iyi arastirin gideceginiz yeri
islem sonrasi nasil oldu cildiniz peki su an herhangi bi iz falan var mi?

islem sonrasi nasil oldu cildiniz peki su an herhangi bi iz falan var mi?
Suan iz yok sadece islem sonrasi hafif kızarıklık oluyor geciyor kısa surede birde kabuklanma oluyor tabi kabuklarin gecmesi bir hafta 10 gunu buluyor. Sebebi biraz yuksek calismasi zaten dusuk doz calismada sonuc alinmiyor yasadim gordum

Korkulacak birşey yok İstanbul'da oturuyorsanız iyi bir yer onerebilirim.

Istanbul'da gitmedim ama Zeynep Polat'i öneriyorlar. Hatta instagram hesabi var oradan islemlere bakabilirsiniz. Umarim herkes kurtulur.

3 senelik bi lazer epilasyon tecrubem var yüzümde çok fazla bi artış yok azalmalar oldu evet ama yine de bitmedi hala gitmem gerekiyor. iğneli epilasyon düşünüyorum ama korkuyorum maddi ve manevi olarak😿 igneli epilasyon yaptıranlar tecrübelerini ve bilgisi olanlar da istanbulda tavsiye edebilecekleri yerleri paylaşabilirler mi? İnstegram da sck_iğneli epilasyona bakarsaniz yardimci olabilirim..

Ben ilk yüzümle başladım iğneliye ve şu an çok memnunum gitmiyorum artık yüz için. Diğer yerler için gidiyorum. Ama İstanbulda değil Kocaelide benim gittiğim yer. Korkmayın bir başlayın sonra niye ertelemişim diyeceksiniz. Bir de bağımlılık yapıyor insanın her yerini aldırası geliyor 😅

Ben ilk yüzümle başladım iğneliye ve şu an çok memnunum gitmiyorum artık yüz için. Diğer yerler için gidiyorum. Ama İstanbulda değil Kocaelide benim gittiğim yer. Korkmayın bir başlayın sonra niye ertelemişim diyeceksiniz. Bir de bağımlılık yapıyor insanın her yerini aldırası geliyor 😅
y neresi Kocaeli de lütfen yazın .

ben de başladım artık ama bu karantinadan dolayı ara vermek durumunda kaldık karantina bitse bile evden çıkamam bu yüzle koşa koşa iğneli epilasyon merkezine😂

3 yıl lazerden sonra yüzümde tüyler kulak diplerime kadar yayıldı. Çok kötü durumdayım. Gerçekten biter mi yoksa böyle yaşamaya alışmak zorunda mıyım korkusu içindeyim. Daha önce de yayılmanın farkındaydım karantinada başa çıkamaz oldum. Tavsiye ettiğiniz iyi bir merkez var mı ?

Back