İğneli Epilasyon igneli epilasyon sorunu..

Teşekkür ederim öneriniz için fakat gittiğim yerden şu anlık memnunum. Sizde kurtulmuşsunuz ne güzel darısı bizlerin başına. :)
Rica ederim;
Ben de tavsiye ile bulup mutlu olduğum için paylaşmayı borç bildim kendime.Biraz zaman alıyor ama kurtuluyorsunuz merak etmeyin.

Meraba siz o delik gibi olan izlerden kurtuldunuz mu gecti mi

Meraba siz o delik gibi olan izlerden kurtuldunuz mu gecti mi
Merhaba tatlım, bu Mesajı yazdığımı unutmuşum bile:) o delik gibi olan izler tam 6 ay sonra kapandı hiç iz yok şimdi ama o izler olduktan sonra nerdeyse 1 yıl bıraktım iğneyi, şimdi hem bıyık hem koltuk altı başladım 5. Seansta koltukaltım bitti bıyıklarımın kenarında ki sert tüylerde inceldi

Yani geçiyor mu çünkü yeni başladım yüzüme yaptiriyorum yaza dogru nişanı m var düğünü de ertelicem elimden geldigince yüzüm bitene kadar birakma imkanim yok uzmanm da gecer dedi ama korktum acikcasi

Yani geçiyor mu çünkü yeni başladım yüzüme yaptiriyorum yaza dogru nişanı m var düğünü de ertelicem elimden geldigince yüzüm bitene kadar birakma imkanim yok uzmanm da gecer dedi ama korktum acikcasi
Sen de iz oldu mu? Olur diye korkuyor musun? Bazısı bütün yüzünü yaptırıyor hiç iz olmuyor, ben sadece bıyığımın kenarlarını yaptırdım ilk yaptırdığımda bildiğin delikler vardı 5-6 tane gülünce kırışıyordu yüzüm 3 ay hiç değişmedi sonra azaldı bir baktım tamamen yok olmuş hiç iz yok, şimdi yaptırıyorum hiç iz olmadı bir de Güneş'e dikkat et Güneş görürse iz geçmezmiş ben buna dikkat ettim ve geçti

Ya nasıl desem kabuk tutan yerler kabuk düştüğünde minik minik çöküntü kaldı yüzümde yanaklarda degilde dudaga yakin bölgelerde dedi ginz gülunce cok belli oluyor devam etsem igneliye daha kötü olur mu

evet gülmek istemiyordum aynı durum dudak kenarında, ben bıraktım korktum ama 1 sene sonra tekrar başladım hiç iz veya delik olmadı.

Sayın petunya hala aynı düşüncelerde misiniz? Memnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…