• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon igneli epilasyon sorunu..

İstanbul'da Zeynep Polat'ta yaptırdım. İsmini buradaki iğneli epilasyon başlığında buldum gidenler genel itibariyle memnun bende memnun kaldım. Bir ara tekrar gitmeyi düşünüorum. üç beş tüy var gözüme çok göründü onları aldırayım :) Sonradan çıkmadı tabi de o sorunlular gidince geri kalan inceler bile rahatsız ediyor. Bir de göbekte var benim sadece lazer yaptırmıştım faydası oldu ama orda bi kaç tüy kaldı onları da iğneli ile halledeceğim.
Arkadasim Allah senden bin kere razi olsun diyecegim insallah... zeynep polata tabsoyen uzerine baska bi ilden kalkip gittim.. ucak maarafi vs hic umrunda degildi cunku esim bile diline dolamisti sakayla karisik o dercesine rahatsizim yani neyse gittim zeynep hanim cok cok kaliteli ve isinin ehli biri.. uc saat yuzume calistik ama sanirin daha cok gidip gelmem gerekiyor.. sana iki sorum olacak bu daha benim ilknseansimdi Allah nasip ederse devam edicem senin kac seansta bitti yuzun bide bepanthene suruyomuydun kabuklara

Arkadasim Allah senden bin kere razi olsun diyecegim insallah... zeynep polata tabsoyen uzerine baska bi ilden kalkip gittim.. ucak maarafi vs hic umrunda degildi cunku esim bile diline dolamisti sakayla karisik o dercesine rahatsizim yani neyse gittim zeynep hanim cok cok kaliteli ve isinin ehli biri.. uc saat yuzume calistik ama sanirin daha cok gidip gelmem gerekiyor.. sana iki sorum olacak bu daha benim ilknseansimdi Allah nasip ederse devam edicem senin kac seansta bitti yuzun bide bepanthene suruyomuydun kabuklara

Benim 6 7 seans olmuştur çok fazla vardı bende yani bir seansta alınması gerekenin hepsini almamıştı. İlk zamanlar sık sık gittim sonra arası açıldı. Bende çok çektim kıl tüy normalde yüzüme çok lazer seans yaptırdım kalın olanlar inceldi ama kedi tüyü gibi bir sürü vardı. Zeynep hanım önce hani çok bariz olanlara işlem yaptı her seansta biraz azaldı. 1 sene olacak nerdeyse son seansımı yaptıralı. İnşallah faydasını görürsün eğer benim gibi lazer filan uygulatmadıysan çok daha kısa sürede sonuç alırsın. Bilirim o yüzdeki tüylerin çektirdiklerini her pazarım zehir olurdu elimde cımbız sir ağda filan temizleme çabası. Arkadaşım da gitti o da sonuç aldı o çok dertliydi sadece yüz degil baska yerler de o da çok teşekkür eder bana.

Son düzenleme:
Benim 6 7 seans olmuştur çok fazla vardı bende yani bir seansta alınması gerekenin hepsini almamıştı. İlk zamanlar sık sık gittim sonra arası açıldı. Bende çok çektim kıl tüy normalde yüzüme çok lazer seans yaptırdım kalın olanlar inceldi ama kedi tüyü gibi bir sürü vardı. Zeynep hanım önce hani çok bariz olanlara işlem yaptı her seansta biraz azaldı. 1 sene olacak nerdeyse son seansımı yaptıralı. İnşallah faydasını görürsün eğer benim gibi lazer filan uygulatmadıysan çok daha kısa sürede sonuç alırsın. Bilirim o yüzdeki tüylerin çektirdiklerini her pazarım zehir olurdu elimde cımbız sir ağda filan temizleme çabası. Arkadaşım da gitti o da sonuç aldı o çok dertliydi sadece yüz degil baska yerler de o da çok teşekkür eder bana.

Canimm bende maalesef hikayem Uzun biraz.. ilk basta sirlealmaya basladim sonra burada bi guzellik salonu dedi ki lazerle bitiririz . Neyse ben bu adilere güvendim maalesef yuzum cok kotu oldu boynuma kadar yayildi :( hic tuy olmayan yanagimdan fln bile cikmaya basladi :( artk eşim o zamanlar sevgilimdi ben hep bulusmak isterdim o iatemezdi :(((( bigun arkadaslarininda oldugu bi yere gittik kizin biri patavatsizlik etti sende hormon sorunu mu var yüzünden sanki fln dedi nasil uzuldum anlatamam iki gun agladim :((( bu seFer dolandiricilar dediler ki hadi igneliye don ama sana kagit imzalatcaz iz kalir büyük ihtimalle sen bizden şikayetçi olmicaksin.. sirle almaya basladim bu defa ama yine çözüm olmadi derken buraya konu actim ve sen imdadima yetistin.. Allah ne isteğin varsa versin... bepantene suruyomuydin kac gu suruyodu ims Benimde alti yedi seansta biter

Canimm bende maalesef hikayem Uzun biraz.. ilk basta sirlealmaya basladim sonra burada bi guzellik salonu dedi ki lazerle bitiririz . Neyse ben bu adilere güvendim maalesef yuzum cok kotu oldu boynuma kadar yayildi :( hic tuy olmayan yanagimdan fln bile cikmaya basladi :( artk eşim o zamanlar sevgilimdi ben hep bulusmak isterdim o iatemezdi :(((( bigun arkadaslarininda oldugu bi yere gittik kizin biri patavatsizlik etti sende hormon sorunu mu var yüzünden sanki fln dedi nasil uzuldum anlatamam iki gun agladim :((( bu seFer dolandiricilar dediler ki hadi igneliye don ama sana kagit imzalatcaz iz kalir büyük ihtimalle sen bizden şikayetçi olmicaksin.. sirle almaya basladim bu defa ama yine çözüm olmadi derken buraya konu actim ve sen imdadima yetistin.. Allah ne isteğin varsa versin... bepantene suruyomuydin kac gu suruyodu ims Benimde alti yedi seansta biter

Seni çok iyi anlıyorum inan yüz kısmından çok çektim. Hani Allah'ın yarattıgına bişey denmezde diğer bölgelerde tüy olunca maymun misai mi yaratıldım milletin tertemiz yüzünü görür iç geçirirdim :( İnşallah bu kesin çözüm olur senin için. Bepanthen'i ilk üc gün aklıma geldikçe sürdüm. Öyle çok dikkat gösterdiğimde söylenemez ama iz filan kalmadı. İlk zaman kabuklanma oluyordu onlara dokunmadım normal temizleyici bakım yaptım krem bepanthen kullandım. Bazen kullanmadığımda oldu kendiliğinden geçiyor zaten. Sıcak su ilk 24 saat kullanmayacaksın onu demiştir zaten. Sivilce filan çıkabiliyor sonra o yüzden temizleme filan yapmak gerekiyor.

Seni çok iyi anlıyorum inan yüz kısmından çok çektim. Hani Allah'ın yarattıgına bişey denmezde diğer bölgelerde tüy olunca maymun misai mi yaratıldım milletin tertemiz yüzünü görür iç geçirirdim :( İnşallah bu kesin çözüm olur senin için. Bepanthen'i ilk üc gün aklıma geldikçe sürdüm. Öyle çok dikkat gösterdiğimde söylenemez ama iz filan kalmadı. İlk zaman kabuklanma oluyordu onlara dokunmadım normal temizleyici bakım yaptım krem bepanthen kullandım. Bazen kullanmadığımda oldu kendiliğinden geçiyor zaten. Sıcak su ilk 24 saat kullanmayacaksın onu demiştir zaten. Sivilce filan çıkabiliyor sonra o yüzden temizleme filan yapmak gerekiyor.

Canim tesekkurler . Ama bi gelismeyi seninle paylasmak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kadın beceremiyor canım.Böyle birşey kesinlikle yok.İz miz bırak işini ustalıkla yapıyorsa kabuk bile kalmaz ama böyle bir yer bulmak zor.Bence orada yaptırmayın zaten kadında kendine güvenememiş ki böyle birşey demiş.Gerçekten işini doğru yapan bir merkezde cilt hassas da olsa iz kalmaz.Çünkü kendimden biliyorum.Ben istanbulda DHARMA MED poliklinik ve güzellik merkezinde yaptırıyorum.Google da ararsan çıkar.Çokta memnunum.Bende hem tek tük kalınlara hemde favori bölgemdeki boynumdaki tüylere başladım.Cildim hassas sivilcelerimde var nemsizlikte var ama bırakın izi kabuk bile olmadı kızarıklık bile en fazla 10 dk içinde geçiyor.Yani tamam kızarıklık bir çoğunun karşılacağı bir sorun olarak kabul edebiliriz benim gittiğim yeri saymassak ama iz falan bunlardan bahsediliyorsa oradan uzak durmalısın.

Canım dharma med'te iğneli epilasyon yaptırmıssın. Duydum bir kaç kişiden memnun musun Azalma var mı? Göztepedeki mi kozyatagındaki merkez mi acaba gittiğin yer?

kızlar bende çeneme iğneli epilasyon yaptırıyorum ama 6 seans gittim hala bitmedi :(
tahminen ne kadar sürer siz ne kadar gittiniz yada sizin kaçıncı seansınız :26:

Canım dharma med'te iğneli epilasyon yaptırmıssın. Duydum bir kaç kişiden memnun musun Azalma var mı? Göztepedeki mi kozyatagındaki merkez mi acaba gittiğin yer?

Göztepe'dekine gidiyorum yüzüm için düzenli gidemedim ama kalin killar eskisi gibi olmasa da cikmaya devam etti cikanlar baya gec cikti 15 gun sonra falan ama kalinlarin bir cogundan kurtuldum israrla inatla cikan 3-4 tane vardi onlarada bir kac kere gitmeyle kurtuldum Ama bende hormon dengesizligi var bu tetikliyor yeni
Kil olusumunu.mesela
Gobegimde cikan killara yaptirdim tekrar ciktilar yine yaptirdim simdi mesela 28 gun oldu 2 tane cikmis o da eskisi kadr sert degil .yani demek istedigim bir kerede kurtulamayabiliniyor.killari dogru evrede yakalamak
Onemli birde hormonal dengesizlikte tetikliyor yeni kil cikmasini.O zamanlar hic kabuk kalmiyor demisim evet yuzum icin yaptirdim ve onu baz alarak demişim ve kabuk olmadi.ama gobek,ust kolda ve bacaktaki bir alana yaptirdm kabuklanma oldu yani 15-18 gunde dokuluyor ama oyle korkulcak bir yanı yok boyle dediysem kucucuk igne ucu kadar.Bu sizin deri yapinizla da alakali.Herkeste ayni olcak diye birsey yok.Ama
Memnunum ben igneli ve lazerden.İşinin ehli insanlar bence tavsiye ediyorum.Eskiden yuzumde 20 kalin kil cikiyorsa suan 3-4 tane cikiyor o da cok gec cikiyor.Belki hormon dengesizligim olmasa daha cabuk sonuc alabilirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cevap yazarsanız çok sevinirim , ben de yıllardır gittiğim güzellik salonuna iğneli epilasyona başladım güvendiğim bir yerdi , bıyıklarımın kenarları sert çıkıyor oralara yapalım kökten kurtul dedi 1 ayda 5 kere yaptırdım sonuçta sert kıllar biraz daha az sert olarak gayet çıkmaya devam ediyor, ayrıca küçük delikler oldu deliricem senin cildin hassas diyor ama ben sabah akşam merhem sürdüm bu delikler geçer mi? ayrıca çok kıllı biri değilim cildim de hassas değil. bu arada sadece ilk sefer kabuk oldu sonra olmadı.kabukları da ellemedim

ben önce tüm vücut için lazere gittim. ama üst bacaktaki ayva tüylerimi uzattı ve çoğalttı :( diğer yerlerdede kalan tüylerim oldu pek işe yaramadı yani. sonra iğneli epilasyona başladım. bakırköy bi güzellik salonuna gidiyorum. 1 yıldır gidiyorum ama pek bi faydasınıda görmedim açıkçası. boşuna para harcadım o kadar

Valla bizi biri aydinlatsa cok güzel olacak yaa...
Ben o kadar cok merkez gezdimki sunu anladm kendine guvenemeyen yüze yapmiyor.bir bahane uyduruyor benim kollarim hic almiyorm ayva tüyü seklinde ama kumrallar sordum yapilirmi evet hem de tek seansta biter çünkü hic almamissin dedi 2 merkez ama tabi oraya gelene kadar daha çok bölgevar kkurtulmak gereken simdi kendim yapmak istiyorum cihaz bakiyorm cihazi alamazsam düzgün bir merkezde baslamayi dusunuyorm bende

Lazer magduru olmus biri olarak soyluyorum.igneli epilasyon isini bilen ve yetenekli birinin elinde mucizevi bir sey. Sunu da soylemeden gecemeyecegim yuzume iki seans lazer yapan kisi dermatologdu doktordu yani.sariya donuk tuyler koyu ve oyle guclu ciktilar ki tekrardan bu defa acil cozum aramaya basladim.bayagi arstirinca igneli epilasyonun lazerden cok daha eski ve kesin yontem oldugunu ogrendim.yalniz ogrenmek yetmiyor tecrubeli ve guvenilir bir yer bulmak gerekiyor.bir muddet de bu sekilde isi bilmeyenlerle vakit kaybettim.sadece vakit degil tabi normalde yaktigi tuyu cekmesi gerekirken beceriksizliklerinden dolayi saglam tuyu cekip onun da guclenmesine sebep olanlar var.siz de igneli artirdi zannediyorusunuz guclu cikan tuyleri gorunce.neyse ki Izmitte yasamaya baslayinca ve ayni arastirmalara tekrar girince bu isi 20 yildan fazladir yapan Nermin hanimla tanisinca hem butun sorularimin cevabini uygulamali olarak aldim.Hem de lazerin mahvettigini duzeltti ve cildim eskiden daha duzgun bir hale geldi.cunku igneli cildin tekrardan kendisini yenilemesini sagliyor.Lazerle vakit ve saglik kaybetmeyin arkadaslar.yasamis ve etrafimda onlarca ornek gormus biri olarak tecrubelerimi paylasmak istedim.sorunuz olursa cevaplarim.

benim yüzümdeki tüyler inceliyor ve her tüy yapısı için iğne değiştiriliyor. bana daha geçilmedi fakat bende sormuştum ya incelirse diye, iğneleri gösterdi bana.

benim yüzümdeki tüyler inceliyor ve her tüy yapısı için iğne değiştiriliyor. bana daha geçilmedi fakat bende sormuştum ya incelirse diye, iğneleri gösterdi bana.
Merhabalar ;
Deneyimimi paylaşmak istedim.Sarışın olduğum için Lazer epilesyonda bitmeyen yüz tüylerim ve diğer bölge kıllarım vardı.İğneli epilasyon ile kesin çözüm olacağını biliyordum.İğneli epilasyon yapan çok ama cildi yakıp iz bırakan da çok.Bu yüzden çok temkinli bir şekilde iğneli epilasyoncu aradım.Tavsiye üzerine 30 yıllık bir uzman buldum.Avrupa yakası Bahçelievler de Gülşen Hanım.Kendisi Nişantaşında yıllarca çalışmış ve Ataköy de de 20 yıl güzellik salonu çalıştırmış.Ben Beykoz da oturuyorum ama gittiğime değdi.Lazer den sonra azan yüz tüylerim kıl olmuştu.6-7 seans ta hepsinden kurtuldum.Sonra kaşlarıma da biraz girdik.Diğer bölgeler de şu an devam ediyor ve iyice azaldı.Böyle bir uzman bulduğum için çok mutluyum.Ayrıca şuan kendi evinde yapıyor,saat ücreti bölgeye göre değişse de 100-120 TL civarı.Hem hoş sohbet hem de işinin uzmanı bir kişi özellikle tavsiye ediyorum. Ev ortamında kahve sohbeti ile birlikte işlemler yapılıyor ve size zaman ayırıyor sohbeti çok çok tatlı.Elit müşterileri var o yüzden telefonu nu burda yazamıyorum.Özel den msj ile verebilirim.

Merhabalar ;
Deneyimimi paylaşmak istedim.Sarışın olduğum için Lazer epilesyonda bitmeyen yüz tüylerim ve diğer bölge kıllarım vardı.İğneli epilasyon ile kesin çözüm olacağını biliyordum.İğneli epilasyon yapan çok ama cildi yakıp iz bırakan da çok.Bu yüzden çok temkinli bir şekilde iğneli epilasyoncu aradım.Tavsiye üzerine 30 yıllık bir uzman buldum.Avrupa yakası Bahçelievler de Gülşen Hanım.Kendisi Nişantaşında yıllarca çalışmış ve Ataköy de de 20 yıl güzellik salonu çalıştırmış.Ben Beykoz da oturuyorum ama gittiğime değdi.Lazer den sonra azan yüz tüylerim kıl olmuştu.6-7 seans ta hepsinden kurtuldum.Sonra kaşlarıma da biraz girdik.Diğer bölgeler de şu an devam ediyor ve iyice azaldı.Böyle bir uzman bulduğum için çok mutluyum.Ayrıca şuan kendi evinde yapıyor,saat ücreti bölgeye göre değişse de 100-120 TL civarı.Hem hoş sohbet hem de işinin uzmanı bir kişi özellikle tavsiye ediyorum. Ev ortamında kahve sohbeti ile birlikte işlemler yapılıyor ve size zaman ayırıyor sohbeti çok çok tatlı.Elit müşterileri var o yüzden telefonu nu burda yazamıyorum.Özel den msj ile verebilirim.

Teşekkür ederim öneriniz için fakat gittiğim yerden şu anlık memnunum. Sizde kurtulmuşsunuz ne güzel darısı bizlerin başına. :)

Back