İğneli Epilasyon igneli epilasyon sorunu..

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Kizlar bugun bi guzellik salonuna gittim igneli yaptitmak icin. Hani sormak icin daha dogrudu. Kadin ilk once yapariz her yere dedi yüzüm icin bende iz fln kalmaz dimi iz birakirsa ben bunu vok biyuk sorun yaparim dedim neyse ok dedi. Numarami birakmistim randevu icin kadin aksam beni aradi. Senin yuzun belliki cok hassas sonra benim basimi agritma iz kaldi diye. Ayva tuyu olanlarda iz kalir bak sana soyluyorum gel yüzüne agda yapalim dedi ( neden dedigimde ignenin basi ayva tuyunun başından daha buyuk ondan iz kalir ayva tuylerine dokunamazsin onlar kalacak istersen favoriye gorerim dedi.. bide o guzellik salonunu anlamadim kadinmi beceremuyo yoksa gerçekten ayva tuyune igneli yapilinca iz mi kalir
.yardim ederseniz cok sevinecegim

Bir kere igneli epilasyon yaptirdim. Yaptirdigim kil koklerinde hep kil donmesi oldu, intihapli sivilce gibi boyle. Ben de vazgectim.
Bilmiyorum beceremediler mi acaba,yoksa herkeste boyle mi oluyor.
Bilen varsa soylesin

Yüzüm çok tüylüydü favori bölgem oldukça kötü durumdaydı. Lazer yaptırdım ama ince olanları da kalınlaştırdı. Kedi tüyü gibi tüy oluştu. İğneli başladım çok şükür kaç senedir cımbız ağda vs olayını unuttum. Yapan kişi çok iyi olmalı çünkü tek tek kıl köküne atış yapacak. İz kalabilir yara yapabilir cildi yakabilir. Güvenilir bu işle uğraşan kişilerde bu pek olmuyor. Ben yaşamadım öneripte gittiğim arkadaşlarda da sorun duymadım. Bir arkadaşım elin üstündekileri kollarını yüzünü yaptırdı hep bana dua eder çok psikolojisini bozduğu için. Ayva tüy içinde bilmiyorum lazer görmez orası kesinde iğneli belki görür.

selam nerde yaptırdın istanbulda mı?
yer tavsiyesi arıyorum ben de, iğneli yaptırıcam.

Ben iğneli epilasyonla yüzümdeki ayva tüylerinden bile kurtuldum. Nasıl oluyorda iz kalıyor ya?? Bende ne iz var ne leke.

selam nerde yaptırdın istanbulda mı?
yer tavsiyesi arıyorum ben de, iğneli yaptırıcam.

İstanbul'da Zeynep Polat'ta yaptırdım. İsmini buradaki iğneli epilasyon başlığında buldum gidenler genel itibariyle memnun bende memnun kaldım. Bir ara tekrar gitmeyi düşünüorum. üç beş tüy var gözüme çok göründü onları aldırayım :) Sonradan çıkmadı tabi de o sorunlular gidince geri kalan inceler bile rahatsız ediyor. Bir de göbekte var benim sadece lazer yaptırmıştım faydası oldu ama orda bi kaç tüy kaldı onları da iğneli ile halledeceğim.

ne kadar sürede tüm yüzü hallettin peki?

ne kadar sürede tüm yüzü hallettin peki?

6 7 seansta sanırım ama son seanslarda çok aralar vererek gittim. mesela son seansla diğeri arasında altı ay var nerdeyse. Bir buçuk sene sanırım sürdü. İlk seanslar birbirine yakındı çünkü bir seansta tüm yüzü yapmıyor sadece en bariz olanları alıyor. Yüzündeki tüylerin miktarına göre değişir.

Arkadaslar yurdisindayim.almanyadada yaptiran yokmu bu igneliden,laseri felan cok duydumda bununla ilgili bilgim yok. Yapan bilen biri varsa yardim edin lutfen.

Kizlar ne diyosunuz bu ise

merhaba, bende iğneli yaptırdım ama ne iz oldu nede leke, biraz acılı bir işlem bence, ama tek çarede buydu ayva tüylerini lazer görmüyordu zaten kalınlarıda tamamen bitirmedi oda ayrı ya, 1 seneyi rahat buluyor bitişi, ilk anda kızarıklık sanki delikler var gibi oluyor ama sonra geciyor

Kadın beceremiyor canım.Böyle birşey kesinlikle yok.İz miz bırak işini ustalıkla yapıyorsa kabuk bile kalmaz ama böyle bir yer bulmak zor.Bence orada yaptırmayın zaten kadında kendine güvenememiş ki böyle birşey demiş.Gerçekten işini doğru yapan bir merkezde cilt hassas da olsa iz kalmaz.Çünkü kendimden biliyorum.Ben istanbulda DHARMA MED poliklinik ve güzellik merkezinde yaptırıyorum.Google da ararsan çıkar.Çokta memnunum.Bende hem tek tük kalınlara hemde favori bölgemdeki boynumdaki tüylere başladım.Cildim hassas sivilcelerimde var nemsizlikte var ama bırakın izi kabuk bile olmadı kızarıklık bile en fazla 10 dk içinde geçiyor.Yani tamam kızarıklık bir çoğunun karşılacağı bir sorun olarak kabul edebiliriz benim gittiğim yeri saymassak ama iz falan bunlardan bahsediliyorsa oradan uzak durmalısın.

Canım İzmir'de yaptırdım. Ama iğneli epilasyon öyle bir defa yaptırdım bitti değil. Sabır gerekiyor. ama kesin çözüm. Benim yüzümde iz falan olmadı. şaşırıyorum iz kaldı diyenlere.

dun bı yaptırdım 10 dk zor dayandım cok acıdı ya senın de oyle mı oldu yoksa yer
mı kotu

dun bı yaptırdım 10 dk zor dayandım cok acıdı ya senın de oyle mı oldu yoksa yer
mı kotu

Ben başka şehirde oturduğum için her gittiğimde en az 3 saat yaptırıyordum :) İğneli sonuçta biraz acı olur ama dayanılmayacak bir acı değil bu.

bende iğneli yaptırıyorum ne iz, ne de iltihap ne de batık oluyor. 3 seans yaptırdım ayva tüyleri de dahil yıllar sonra ilk kez kendime güvenerek saçlarımı topluyorum. İşi bilen birine gidersen iğneli kesin çözümdür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…