• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon sonrası izler nasıl geçer ?

melek nehir 06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2020
5
0
1
29
Kızlar merhaba.Ben 3-4 gün önce İğneli Epilasyon yaptırdım.Ve yüzümde kızarıklık ve lekeler var geçmedi bunun için hangi kremi kullanmalıyım ? Ve benim gibi İğneli Epilasyon yaptırıp memnun kalan var mı ?

Merhaba canım bende göbeğime yaptırıyorum izler geçiyor korkma. Seanslarım devam ediyor şimdilik memnunum. İlk 3 gün su değdirmedim terlemeye müsade etmedim antibiyotikli pudra sürdüm kesinlikle kaşımadım iz kalmadı ben de. Bir de banyoda kese yapmadım. Sen de makyaj yapma ilk günler yüzüne.

Kızlar merhaba.Ben 3-4 gün önce İğneli Epilasyon yaptırdım.Ve yüzümde kızarıklık ve lekeler var geçmedi bunun için hangi kremi kullanmalıyım ? Ve benim gibi İğneli Epilasyon yaptırıp memnun kalan var mı ?
Merhaba canım bende göbeğime yaptırıyorum izler geçiyor korkma. Seanslarım devam ediyor şimdilik memnunum. İlk 3 gün su değdirmedim terlemeye müsade etmedim antibiyotikli pudra (Utalk) sürdüm kesinlikle kaşımadım iz kalmadı ben de. Bir de kabuklanma olmaya başlayınca Madecassol krem sürdüm. banyoda kese yapmadım bebe şampuanı ile yıkadım. Sen de makyaj yapmamalısın ilk günler yüzüne.

Merhaba canım bende göbeğime yaptırıyorum izler geçiyor korkma. Seanslarım devam ediyor şimdilik memnunum. İlk 3 gün su değdirmedim terlemeye müsade etmedim antibiyotikli pudra (Utalk) sürdüm kesinlikle kaşımadım iz kalmadı ben de. Bir de kabuklanma olmaya başlayınca Madecassol krem sürdüm. banyoda kese yapmadım bebe şampuanı ile yıkadım. Sen de makyaj yapmamalısın ilk günler yüzüne.
Anladım bende yapıyorum dediklerini ama yüzümde kızarıklık var geçmedi geçen hafta Perşembe yaptırdım kabuklanma oldu ama duruyor sen nereye yaptırıyorsun ?

Yaklaşık 1 yıldır yaptırıyorum canım geçiyor merak etme işlemden sonra bepantol un yaralar için kremi var onu sürüyor kadın .bende güneş kremi sürüyorum hep

Siz kime yaptırıyorsunuz? Evet maalesef 7 ay önce almıştım ben de bugünün randevusunu çok yoğun oluyor ve pahalı param suyunu çekene kadar bir ümit gidiyorum bakalım .
İnşaallah etkili olur güzel sonuç alırsınız.Ben de Sincan da emel hanım var İnan gittim bi seans ama memnun kalmadım bıraktım çünkü 1 saatte çok az kıl aldı 250 lira verdim bi de.

İnşaallah etkili olur güzel sonuç alırsınız.Ben de Sincan da emel hanım var İnan gittim bi seans ama memnun kalmadım bıraktım çünkü 1 saatte çok az kıl aldı 250 lira verdim bi de.
Sadece ücretten dolayı mı memnun kalmadınız yoksa tüylerde de etkisini göremediğinizden mi? Ben de Sincana yakınım ve saatine 300 TL veriyorum denemek isterim

Back