istanbulda nerde yaptırdınız acaba yardımcı olabilir misiniz sağolun..Merhabalar.
Sitenize yeni üye oldum. llk olarak da epilasyon konusundaki sohbetiniz dikkatimi çekti. Ben de sizinle yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Lütfen okuyun.. Öncelikle söyleyeceğim iğneli epilasyon; yapan kişi profesyonelse hiç iz bırakmaz. eğer iz bırakmaya başladıysa oraya bir daha uğramamanızı tavsiye ederim.
Ben 10 sene önce Ankara'da adını şu anda tam hatırlayamıyorum ama Kızılay da Özmen Hanım isimli bir epilasyoncuya gittm. Orada 3 bayan (birisi çok genç ve acemiydi) epilasyon yapıyorlardı ve müşterisi çok fazlaydı. İlk 3 seansta bir yan etki görmedim. Sadece çok acıyordu . Sonradan gelenlerin özellikle yüzlerinde izler farkettim ve Özmen Hanımdan bende de iz kalmaması için dikkat etmesini rica ettim. ve o gün sanırım bana çok sinirlendi. Resmen dudak üstümde ve çenemde derin izler yaptı. ve çok büyük kabuklar oluştu. Kendsi bunların geçecğini söylediği için ben de inandım ve üniversiteye İstanbul'a gittim. Fakat kabuklar dökülmesine rağmen izler hiç geçmedi.aradan 10 sene geçmesine rağmen izler hala duruyor.
Daha sonra İstanbul'da çok araştırdım ve harika bir epilasyoncu buldum. Seansa girdiğimizde yüzümü büyüteçle inceledi ve bana ilk söylediği şey, sizin cildinizi yakmışlar oldu.. Meğer iğneyi kıl köküne sokup ondan sonra elektirği açıp , iğneyi çıkatmadan önce kapatmak gerekiyormuş. Ankaradaki bayan , müşterileri hızlı bir şekilde göndermek için sanırım bu kurallara dikkat etmeden hepimizin cildinde izler bıraktı. Ayrıca yüzümde kullandığı iğneyi gösteriğimde İstanbuldaki epilasyoncum şok oldu.. Meğer Ankarada Özmen Hanımın yüzüme kullandığı iğneler ; uzun zamandır kullanılmayan, eskiden de sadece kol ve bacak tüyleri için kullanılan en kalın iğnelermiş. Ne diyeyim bilemiyorum, Allahından bulsun ..
Neyse ki İstanbuldaki epilasyoncum harika birisi çıktı. Hiç bir iz ve yanık , kabuk oluşturmadı. Ama diğer izler hala duruyor ve naıl gidereceğimi de bilmiyorum.
Benim tavsiyem çok araştırmadan kimseye cildinizi veya sağlığınızı emanet etmeyin
canım rica ederim cevaplarım tabiyki;
birincisi, bikini bölgesini herkes almıyor komple yani... kastetiğim yer vajinanın tamamı ama bazı yerlere ilk gidipde bikini bölgem dersen sağını solunu ve üstünü alırlar yine de kalır..benim gittiğim yer ben açamazken "aç diyorum lennnn" diyecek kadar beni sevdikleri için öncesinde çekinsemde heryerini aldılar iç dış, sağ sol alt üst......ama önce hani bir iki yerini yaptırıp seni severlerse ki severler bu müşteri devamlı müşteri derler tamamını yaparlar...ama sadece üstü ve yanlarınıda yaptırsan acayip rahatlarsın...
ikinci sorun canım, küçük küçük delikler kalıyormu ? kalır ama nasıl?
oynarsan ,yarayı kopartmaya çalışırsan yada bazıları bacaklarını haldur huldur bir yere sürtüyor yaranın iyileşmeden kopmasına neden oluyor fakat o izler sonradan geçiyor...benimde başıma geldi fakat geçiyor...resimlerim var sitede bakabilirsin canım içini rahatlatmak istersen...ama iyi yapılan bir yerde asla iz kalmaz...
yaraları en az 1 ay taşıyacaksın bu ne demek ? yara düştüğünde kıl çıkarsa o kıl azimle çıkıyordur..çünkü örneğin bacaklarımızı aldığımızda hepsi 1 ayda tekrar çıkar..iğneli yaptırdığında zaten yarayı 1 aydan fazla bile oluyor taşıyorsun yara düştüğünde altında kıl yoksa ömür boyu kurtuldun demektir...çok nadir çıkan çıkar nadir dememin nedenide eğer kıl dinlenme dönemine geçtiyse sonradan çıkabilir.onlarda ikinci üçüncü seasta nakaft olurlar...Ama ben buradan resmen herkese yalvarıyorum yaaaa lazerrrrr işe yaramaz...kızlar hakikaten beni dinleyin benim bir iğneli epil.merkezim yok müşteri kazandıracağım yerde yok ama dinleyin... benim gibi gidip milyar döküp birde acı çekmeyin acı çekecekseniz adam gibi bir sonuç almak için iğneliye gidin...
çok üzüldüm zipzipciğim ama merak etme iğneli o tüylerinin hakkından gelir canım... benim bir arakdaşım var yüzyüze görüştüğüm yalvardım lazere gitme diye ..sen git lazer yaptır..birde bunun peşini bırakmadılarmı gitmek zorunda kaldı yavrum..ne mi oldu? ince tüyleri kalınlaştı ve lazerden yüzü delik deşik oldu şimdi bir hastanede tedavi görüyor önce delikler tedavi edilcek ..sonra iğneli yaptırcak ...mecbur yaptırmak zorunda ince tüyleride kalınlaştı çünkü...
diğer bir arkadaşımda 7 seas birde hastanede lazer yaptırdı k.altına en sonunda piyano haklıymışsın sen diyip bıraktı...emin ol zipzipciğim benim arkadaşım kadar büyük bir sorunun yoktur..gitti bebek gibi yüzü..ama iyileşecek inşallahda ne gereği vardı cilt tedavisi haline gelecek hale gelmek için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?