• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli epilasyon lekeleri yardımm!!!

Ankaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2012
1.813
1.874
333
Kızlar merhaba..
ben iğneli epilasyona başladım. Ve yarın 2. Seansa gidicem. Cok ince sarı milyonlarca kıl tüy var yüzümde . Ayrıntılı bir sekilde yapılmasımı istiyorduö
Ama..
Yüzüm cok garip bir hal aldı. Daha once yaptıran arkadaslar yardımcı olabılır mi?
Güneş kremi ve hücre yenileyici krem kullanıyorum. Yarın yeni seansa gidecegim için panik haldeyim

Eklentiler

• 3EDA48EB-79AC-4F7E-A723-F1580A2FD9BB.jpeg
    3EDA48EB-79AC-4F7E-A723-F1580A2FD9BB.jpeg
    109 KB · Görüntüleme: 636
Merhaba

suan ne durumdasınız merak ettim ? Cilt reaksiyon göstermiş sanırım. Bana da oldu ama sizinki cok daha fazla olmuş. Krem falan kullandınız mı ?

Bende de var ve ne yapacağımı bilmiyorum :( favori bölgesi değil sadece bıyık ve çenede

Kızlar merhaba..
ben iğneli epilasyona başladım. Ve yarın 2. Seansa gidicem. Cok ince sarı milyonlarca kıl tüy var yüzümde . Ayrıntılı bir sekilde yapılmasımı istiyorduö
Ama..
Yüzüm cok garip bir hal aldı. Daha once yaptıran arkadaslar yardımcı olabılır mi?
Güneş kremi ve hücre yenileyici krem kullanıyorum. Yarın yeni seansa gidecegim için panik haldeyim

Canım yanlış işlem yapmışlar. Tam benim eski bıyık bölgem gibi olmuş. Geç de olsa geçiyor ama merak etme. Madicasol hametan karıştırıp sür bana da uzmanımın tavsiyesiydi. Ama önce doktora git tabiki

Back