İğneli Epilasyon iğneli epilasyon konusunda yardım istiyorum kızlar :(

mmm35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
708
305
43
kızlar öncelikle iş sebebiyle aydın'a geldim.burada iğneli epilasyon için hangi merkezi seçeceğim konusunda çok kararsız kaldım.nette araştırmalarımda da bir yorum bulamadım.aydın da iğneli epilasyon yaptıran var mı?nerede yaptırdılar neresi iyi bilgi verebilir misiniz?....bir kaç merkezi aradım ilk görüştüğüm merkez çarşambaya randevuyu verdi,hangi bölge olduğunu sordu,altın iğne kullanıyorlarmış.ikinci yerle bugün telde görüştüm,bana hangi bölge diye sordu anlattım,yaşımı sordu söyledim.bana dedi ki telefondaki bayan yaşınız genç iğneli pek önermiyorum deforme olabilir dedi.lazer daha pürüzsüz tutar cildi dedi.açıkcası ben yüzüme lazer yaptırmayı asla düşünmüyorum dedim.sonra yarın gelin bir cildinizi inceleyelim dedi,yaparız da dedi.benim aklım çok karıştı kızlar (
ben 30 yaşındayım,çene tüylerim sertleşti cımbızla almaktan bu yüzden iğneli yaptırmak istiyorum.şimdi bu iki merkezden sonuncusunun söylediği aklımı karıştırdı.iğneli epilasyon deforme mi yapabiliyor?...tamam her işin bir riski olabilir ama ne bileyim korktum.bir de bu merkezdeki kadın estetisyen bir eğitim veren bir kadın bu konuda.aklım çok karışık

ben 25 yaşındayım ve iğneli yaptırıyorum. Daha küçüklerin de iğneli yaptırabildiğini biliyorum. 18 yaş altına bazı yerlerin sorun çıkartabildiğini okumuştum ama 30 yaş için yapamayız deforme olur demeleri bilmiyorum bana çok saçma geldi. Altın iğne çok iyidir, benim uygulayıcım da onu kullanıyor ve henüz yüzümde tek bir çöküntü,leke, gözenek açılması vs olmadı inş da olmaz.. bu işi çok titiz yapan bir yere gittiğinde iz kalmıyor diyorlar, o yüzden bence sen ufak deneme atışları yaptır yüzünün tepkisini gör ardından devam edersen edersiin. Sakın yüzüne de lazer değdirme, iğneliye laf ediyorlar ama lazer kaç yıllık olan bir şey belli değil ve ilerde kanser mi yaapr hangi hastalığa sebep olur bilemeyiz. Ben yüzüme atış yaptırdım, sarı tüyleri görmüyor zaten. sağlık açısından da önermiyorum. Umarım güzel bir yer bulup başlarsın.
bence aydın için olan başlık varsa onlara bak ya da ayrı bir aydın başlığı aç veya bu başlığın adını değiştir daha çok insana ulaşırsın canım

bana da yaş konusu saçma geldi belki de lazer daha pahalı diye böyle bir şey söyledi....ben zaten yüzüme asla lazer istemiyorum herkes tüyleri çoğalttığını söyledi.deneme olarak bir bölgeye mi yaptırsam bir kaç tüye mi yaptırayım? ne zamandır yaptırıyorsunuz?mesela ilk yapıştan sonra fark ediyor mu incelme falan.resmen stres oldum yarın randevum var.teşekkür ederim bu arada :)

canım onlar kesin daha pahalı diye demişlerdir, ya da kötü ypıyorlarsa başlarına bela olan mı oldu artık bilmiyorum önceden uyarmak amaçlı mı dediler bilemedim. Çünkü bu sektörün de maalesef art niyetli insanları var adam gibi işlerini yapmıyorlar milletin yüzünü mahvediyorlar sonra eee biz size dedik demeeye getiriyorlar. O yüzden sen istersen çene bölgenin hani çok görünmeyen yerlerine yaptır dene, tek tek tüy alırsa çünkü farkı anlamazsın canım. Zaten o altın iğneyi kullanan yere yaptıracaksan iz kalcağını düşünmüyorum çünkü incecik o iğne :)
bu arada benim ilk seansım 24 kasımdı.o zamandan bu yana iki haftada bir, bazen ayda bir gittim toplamda 5 seans olmuş, iki gün arka arkaya yüze gittiğim de oldu. (canım acıdığı için sağ-sol yüzü ayrı günler yaptırdım ) bak benim çenemdeki tüylerimin bir kısmı baya sertti, ve aralarda siyahlar da vardı, ilk seanstan sonra o sertlik kırılmaya başladı siyahların da rengi açılır gibi oldu. Bir anda büyük bir değişiklik olmuyor. Seanslar ilerledikçe yumuşama artıyor canım. Benim çeneye 5.seansım yapıldı ama hala çıkanlar oluyor çünkü kıl yoğunluğum maalesef ki fazla. Bir de yaptırdığımda full çene çalışmadığı için (yanak favori boyun vs) tamamen sıfırlanmıyor ordaki kıllar. Sen içini rahat tut ve kadın başlamadan önce aklındaki bütün soruları sor. seanstan sonraki tepkilerini de yazarsan sevinirim :)

bugün 2 de randevum var.yarım saat önceden gelin sorularınızı cevaplandıralım dediler.altın iğne kullanıyorlarmış.evet ilk çene altımda cımbızla alıp kalınlaştırdığım yerlere yaptırıcam.diğer ellemediklerim ince belli belirsiz zaten.bende öyle düşündüm oraları pek gözükmüyor.çene altımdan memnun kalırsam yavaş yavaş alanı genişletirim.benim cımbızla aldığım yerler felaket oldu da,hem sertleşti kalınlaştı,hem çoğaldı gün geçtikçe,hem de karardı maalesef.ama makyajla yıllarca sakladım,herkes sende tüy yok ki abartıyorsun diyorlar.ama ben her gün elimde cımbız geziyorum bilmiyorlar:) inşallah iyi geçer biraz heyecanlıyım :)

Merhaba kızlar,
Ben komple vücudumu aldırdım hatta sizlere bacağımdan bir görüntü atayım.inanılmaz pürüzsüz oldu.4 seneyi geçiyor.Kaşlarım içinde aynı şey söz konusu.

Eklentiler

• image.jpeg
    58 KB · Görüntüleme: 802
Merhaba kızlar,
Ben komple vücudumu aldırdım hatta sizlere bacağımdan bir görüntü atayım.inanılmaz pürüzsüz oldu.4 seneyi geçiyor.Kaşlarım içinde aynı şey söz konusu.

ayy darısı başımıza yaa.. önce yüzü hallettmem gerek benim :) ardından diğer yerlere de bakarız :) senin adına çok sevindim kurtulmuşşsun ne güzel :)

ben de lazerle başlayıp bitmezse geri kalanını iğneli yaptırırım diye düşünüyorum :/ aman o her şekilde halledilir önemli olan yüz :)
aynen ya :) bu arada bir şey sormak istiyorum. kılın alındığı nokta sonradan kabuk bağlayabilir deniliyor da,kabuk bağlamadan önce içinde beyaz bir şey oluşuyor mu böyle sivilce gibi.valla bazı yerlere yaptığı için bir orası kıl aldığı bölge mi bilmiyorum ama içi beyaz sivilce gibi bir şey oluştu çevreside kırmızımsı biraz şiş

canım o bende de oluyor normal bir şey o :) beyazımsı oluyor aradan zaaman geçicek kabuğa döncek orası. Ama bende çook fazla kabuklanma olmadığı için o beyaz olanlar bir süre sonra sönüyor ve kabuk bağlamadığı da oluyor yani illa kabuk bağlıcak diye bir şey yok :) kabuk bağlamazsa da neden kabuk olmuyor diye de endişe yapma cilt tipine göre kabuklanma yoğunluğu oluyor sanırım

aklımda deli sorular oluyor tabi ilk kez yaptırdığım için:))) bazısında iğne izi yok oldu,bepanten plus var evde onu sürüyorum sadece.yarın daha geniş bölge çalışacak.bir kurtulsam şu tüylerden kazasız belasız :))

o sorular herkeste oluyor tatlım merak etme, sen bakımını güzelce yap gerisini çok düşünmemeye çalış. benim de pazartesi 6. seansım olucak kasımdan beri yaptırıyorum süreç çok uzun maalesef. yalnız bepanten'in tüylenme yaptığını yazan arkadaşlar olmuştu. seni yanlış yönlendirmek istemem bepanten konusunda bilgi edinmeye çalış o yüzden.
ben tek krem kullanıyorum. o da desitin adlı bir krem, bebekler için pişikte kızarıklıkta kullanılan bir kremmiş. Ben çok faydasını gördüm. medicassol kullananlar da var. forumda yazan arkadaşların yorumlarına bir göz gezdir uygulayıcına da sor ekstra ne kullanmalıyım diye

bende de sudocream var pişik,yara,egzama için onu götüreyim bugün yanımda sorayım bir.öğleden sonra randevum biraz heyecanlıyım açıkçası :))

bugün çene bölgesinin bir bölümüne yaptı,yarım saat kadar çalıştı,o kadar inatçı bir kök olmuş ki keşke ilk çoğalmadan gitseydim diyorum.siliverdin krem aldırdı onu kullanıcam.bu sefer biraz şişlikler oldu sinek ısırığı gibi.uyuşturdu iyi ki uyuşturmuş sızladı çalışma sonrası.cumartesi günü de çene altına çalışıcak.bu çene bölgemi en kısa zamanda toparlasam büyük bir sıkıntıdan kurtulacağım valla :)

çene bölgesi çok inatçı inan ki.. benim de çok sert köklerim vardı kadın inanamamıştı karşıdan bu kadar köklü kıl varmış gibi durmuyordu demişti. benim 5 seans oldu hala çıkanlar var. delirtiyor insanı. bazı yerler yumuşacık olmaya başladı ondan moralim düzeldi :) ama 2buçuk 3 haftada öönceden almadıkları ince ince çıkyıor yine. Yoğunluğu azaldı neyseki... bu hafta yanakları yaptırmam lazım kesinlikle, uzadılar çok rahatsız oluyorm. kadın çeneyle uğraşmaktan diğer bölgelerime odaklanamadı.. iiğnelinin sıkıntısı da bu. bir anda hepsine çalışamıyorlar mecbur kıllı dolaşıyoruz

yarım yarım alıyor artık hangisi ne zaman tekrar çıkar bilmiyorum ama incelirse anlarım sanırım. bilmiyorum ben ilk olarak çeneye odaklıyım valla.orası bitse ya da bitmeye yakın başka yerlere de yaptırıcam.ama şu sıra çenemdeki tüylere taktım resmen daha çıkmayanlarda var tabi bilemiyorum artık nasıl toparlanacak,sanki karmakarışık :))) düşündükçe işin içinden çıkamıyorum.sanırım bu ay sık sık gidicem ben,yeni çıkanlar olucak çünkü...inşallah bir an önce kurtuluruz hayırlısıyla...

merhabalar bende aydında yasıyorum ve bu dertten cok muzdarıbım bı kac sorum olucakdı sıze

merhaba nerede iğneli epilasyon yaptırıyorsunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…