• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İğneli Epilasyon - Karın bölgesi

Kiyara

Oğlak
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2014
25
4
6
Merhabalar,
Karın bölgemde hem ince hemde kalın tüyler var bunlar için iğneli epilasyona gitmeyi düşünüyorum.
Benim merak ettiğim karın ve göğsü için iğneli yaptırıp memnun kalan oldu mu? Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ankara'da 2 yer önermişler biri Kızılay übürü Tunalı'da başlıkları karıştırdım. Başka Ankara'da yer bilen varsa palaşırsanız memnum olurum, şimdiden çok teşekkürler hanımlar.

Merhabalar,
Karın bölgemde hem ince hemde kalın tüyler var bunlar için iğneli epilasyona gitmeyi düşünüyorum.
Benim merak ettiğim karın ve göğsü için iğneli yaptırıp memnun kalan oldu mu? Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ankara'da 2 yer önermişler biri Kızılay übürü Tunalı'da başlıkları karıştırdım. Başka Ankara'da yer bilen varsa palaşırsanız memnum olurum, şimdiden çok teşekkürler hanımlar.
Merhaba

Bende komple vücudum için 4 sene önce istanbul bakırkoyde bi yere gitmiştim. 3 seansta kollarımdan bacaklarımdan genital bölgemden kurtuldum.Kesinlikle tavsiye ederim. İğneli epilasyon yapıyor ve ağrıyan bölgeleri uyuşturuyor.

Merhaba

Bende komple vücudum için 4 sene önce istanbul bakırkoyde bi yere gitmiştim. 3 seansta kollarımdan bacaklarımdan genital bölgemden kurtuldum.Kesinlikle tavsiye ederim. İğneli epilasyon yapıyor ve ağrıyan bölgeleri uyuşturuyor.
3ayda bir ve sadece 3 seansla bitiyosa bizim gittigimiz uzmanlar dolandirici mi bu kadar reklam yapmayin yazik gunah ya

3ayda bir ve sadece 3 seansla bitiyosa bizim gittigimiz uzmanlar dolandirici mi bu kadar reklam yapmayin yazik gunah ya

ben resim atmış onu gördüm,ona cevap yazdım samimi sandım bu üyeyi. ama burada yazdıkları çok saçma reklam yapıyor belli 3 seansta imkansız :D öyle bir şey olsa benim kaymak gibi olmam lazımdı şu anda :D

merhaba ben tüm vcut epılasyona gitmeyi düşünüyorum ama güvenilir kesin sonuç veren bir yer bulmaya çalışıyorum tavsiye edebileceğinz yerler var mı? ve ben gaziosmanpaşa da yaşıyorum buradaki epilasyon yerleri hakkında bilgisi olan var mı?

Karın bölgesine göbek çizgisine gittim tunalıda Güngör hanım var gayet güzel yapıyor işini. Sincanda iğneli epilasyon için iyi bir yer varsa oraya gitmeyi düşünüyorum tunalı çok uzak geliyor artık

Back