• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli epilasyon ile 3 seansta kıllarımdan kurtuldum!! Tecrübe ile sabittir

bahar2505

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2016
11
0
1
merhaba geçen sene başladım iğneli epilasyona.Ve koltukaltı &genital bölgelerim bitti.Hemde 3 seansta.Acı olduğu zamn emla denen kremden sürdüm oda tam uyuşturmazsa Gulcin hnm lokal aneztezi uyguladı.Sonuçlar mükemmel.Hem çok temiz hemde çok güler yüzlü.Her seans arasıda 3 ay.Dolayısıyla bi bölge 9 ayda bitiyor.ağdayla hiletle makinayla uğraşmayın kızlarrr...

Bahar2505 bnde gitmistim ve cokmemnun kalmistim komple vucudumu almisti. 10 numara 5 yildiz

merhaba geçen sene başladım iğneli epilasyona.Ve koltukaltı &genital bölgelerim bitti.Hemde 3 seansta.Acı olduğu zamn emla denen kremden sürdüm oda tam uyuşturmazsa Gulcin hnm lokal aneztezi uyguladı.Sonuçlar mükemmel.Hem çok temiz hemde çok güler yüzlü.Her seans arasıda 3 ay.Dolayısıyla bi bölge 9 ayda bitiyor.ağdayla hiletle makinayla uğraşmayın kızlarrr...

Bahar2505 bnde gitmistim ve cokmemnun kalmistim komple vucudumu almisti. 10 numara 5 yildiz

oranın personeli olup burada sahte 2 profille reklam yapmıyorum diyeni çingeneler ellesin mi ?

Atıldınız, siz gidin daha zekiniz gelsin

Hani şu anestezi uygulayan gülçin var ya işte taaa kendisi karşınızda

Back