Bu arkadaşa böyle bir tepki göstermişsiniz ancak bahsi geçen güzellik merkezi için ne kadar güzelleme varsa her ne hikmetse yorum sahipleri güzellemeleri yaptıkları gün üye olup sadece 1 mesajla kk kariyerlerini tamamlamışlar. Hassasiyetle yaklaşılması gereken bir konu. İnsanlar gidip yüzlerini emanet ediyorlar. Madem o kadar iyiler yorumlar organik olarak gerçekten o merkezden memnun kalmış olanlar yorum yapsın lütfen.
Ben izmit merkezde djamel estetiğe gidiyorum eski adı soley ve çok memnunum yüz bölgemde aşırı tüylenme vardı ve üzerine lazer epilasyon yaptırıp daha da kötü bir duruma koydum ve soluğu iğneli epilasyonda aldım 3 yıldır düzenli bir şekilde gidiyorum annem de farklı bölgelerini yaptırdı ve çok memnunuz işini ilgiyle ve özenle yapıyorlar iyiki varlar gidenin pişman olacağını sanmıyorum sevgiler :)Hanımlar.. İğneli epilasyon için İzmit'te tanıdığınız, bildiğiniz, başarılı uygulama yapan bir yer yada kişi ismi paylaşabilirmisiniz.. Zaman ayıran arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
Merhaba bahsettiğiniz serpil hanım hâlâ değirmenderede mi bilginiz var mı? Görüşmüştük kendisiyle telefon numarası vardi bende ama silinmis kendisine nasıl ulaşabilirim yardımcı olur musunuz?Merhaba
Değirmenderede Serpil hnm var epilasyon yapıyor.10 numara bnm komple vucudum bitti. Tavsiye ederim kesin ve iz kalmadan gidilebilecek en iii yer
Merhaba serpil hanımın iletişim bilgilerine ulaşabildiyseniz paylaşabilir misiniz ben numarasini kaybettim yardımcı olursanız çok sevinirimSerpil abla kimdir yeri neresidir bilgi verirmisiniz menün kaldınız mi
Merhaba serpil hanıma gidebildiniz mi ve eğer varsa iletişim bilgilerini verebilirseniz çok sevinirimmMerhabalar Değirmendere'de iğneli epilasyon yaptırabileceğim bir yer var mı diye bakınırken sizin yazdıklarınızı gördüm. Acaba Serpil Hanım hala devam ediyor mu? Devam ediyorsa siz memnun kaldınız ve iletişim bilgilerini rica edebilir miyim?:)
Merhabalar merkezden memnun kaldınız mı sonrasındaBen izmit merkezde djamel estetiğe gidiyorum eski adı soley ve çok memnunum yüz bölgemde aşırı tüylenme vardı ve üzerine lazer epilasyon yaptırıp daha da kötü bir duruma koydum ve soluğu iğneli epilasyonda aldım 3 yıldır düzenli bir şekilde gidiyorum annem de farklı bölgelerini yaptırdı ve çok memnunuz işini ilgiyle ve özenle yapıyorlar iyiki varlar gidenin pişman olacağını sanmıyorum sevgiler :)
Selam gittiniz mi orayaBen de djamel estetiğe yüzüm için yaklaşık 3 yıldır gidiyorum. Düzenli gidememe rağmen inanılmaz fayda gördüm. Yüzum hariç diğer bölgelerim için başka bir merkeze lazere gidiyordum. Fakat tüylerim aksine çoğaldı lazerde. Şimdi vücudum için de djamel estetiğe gitmeye karar verdim. Eminim ki iyi sonuç elde edeceğim. Gerçekten igneli epilasyon dışında tüylerden kesin kurtuluş yok. Lazer epilasyon daha hesaplı gibi görünse de kıl yapımı çok değiştirdi. Paramın boşa gitmesi bir yana zamanım da boşa gitti. Birebir tecrübe etmiş biri olarak djamel estetiği ben de tavsiye ediyorum. Özellikle yüzünüz için mutlaka gitmelisiniz.