İğneli Epilasyon Igneli epilasyon hakkinda :( ?

Miskokulukiz

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
15
1
Herkese merhaba. Pcosum var ve vucudumda minik minik siyah tuyler var. bacak bel ve ozel bolge icin lazere gidiyorum. Ama bunun disinda gogsumde gobegimde de tuyler var. Cok uzuluyorum dertliyim bu konuda. Yarin obur gun sevgilim olur da gorur anlarsa diye cok endiseleniyorum Bana onerebileceginiz temiz duzgun bir igneli epilasyoncu var midir ? Istanbul ici/ anadolu yakasi Tercihim. Avrupa da olur eger temiz yerse

Göğüs göbek gibi ince kılların olduğu yerler için lazere gitmeyin sakın. Zaten iğneliyi sormuşsunuz siz ama ben yine de görenler için de belirtmek istedim. Gidenlerden kılların yayıldığına dair çok şey duydum çünkü.
Ben koltukaltı ve bikini bölgesi için lazere gittim, onun dışındaki yerler için iğneliye gittim, gidiyorum. Göğüs için (göğüs ucu çevresi) 2. iğneli seansıma yeni gittim. İlkinde yaklaşık %70i gitti. Ben de pcos yok ama az da olsa kalın kıllar vardı göğüste. Çok az kaldı. Göbek için bir kere iğneliye gittim, aldırdığım bölgede azalma var ama küçük bir bölge olduğu için çok da bilemiyorum. Önce başka yerlerdeki kılları bitirip sonra göbeğe devam etmeyi düşünüyorum. Bir de ben hem göğüs hem göbek için uyuşturucu krem sürdüm çünkü oraların acısından korkuyordum. Hiç acımadı keşke daha önce yaptırsaydım dedim.
İstanbulda oturmuyorum oradaki epilasyoncuları bilmiyorum göğüs ve göbekten dertli birini görünce tecrübemi yazayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…