güzellik salonum var 8 yıldırda iğneli epilasyon yapıyorum bu konuda sorularınızı cevaplayabilirim
Merhaba;
Kollarıma yaptırdım..İşlem çok uzun sürdü..Kollarım kırmızı kabarıklıklar vardı gittiğim yerdeki bayan buz koydu bu normal midir?
Ayrıca iğne izlerinin oluşturduğu bu kırmızılıklar ne kadar sürer? Benim bugün 5 gün halen duruyor..Birazda kaşıntı yapıyor ama hiç dokunmuyorum sabah akşam bepanten sürüyorum geçmeyecek diyede korkuyorum Eylülde düğünüm var:çok üzgünüm:
Bu arada iğneli var olan ince tüyleri kalınlaştırır mı? K.altı lazer yaptırdım 4 seas sonucu 3-4 tane incecik tüylerim vardı..Onlar içinde iğneliue başladık fakat 2 kez iğneli yaptırdım geçenki seasta baya çıkmıştı bu kez siyah olarak..Anlamadım gitti..Nedeni ne olabiklir size?
dudak üstü için leke yapmasından korkuyorum açıkçası,lazer mi önerirsiniz iğneli mi?
selam papatya yazdıklarını okudum bende iğneli yaptırıyorum ama bunların hiç birini yaşamıyorum neden buz koyuyor uzman çok yüksek çalışıyor çok yüksek çalışsada başka yapabileceği şeyler varken neden buz koyuyor benim uzmanım epilasyondan sonra özel bir karışım kullanıyor o karışım citteki kızarıklığı alıyor 2 saat sonra kızarıklık geçiyor kabuk dahi olmuyor kaşıntı asla olmuyor tüylerinin kalınlaşması değil incelmesi gerek bence fazla etkili değil size yapılan epilasyon yani tam kıl ölmeden kılı çekiyor olabilir bu konuda iyi düşünün boşa kürek çekmeyin derim birde kalınlaşanlarla uğraşıcaksınız
üzüldüm canım sana bu konuda yardımcı olmak isterdim her yapılan işlemden sonra kılların incelmesi gerekiyor
Merhabalar bn lazer epilasyon yaptırıyorum bugün bi güzellik uzamanı bana iğneli epilasyonda tek seansta kesin çözüm dedi pek inandırıcı gelmedi lazerde bile tek seansta hiçbişey olmuyo bu konuda bir fikriniz var mı
Merhabalar bn lazer epilasyon yaptırıyorum bugün bi güzellik uzamanı bana iğneli epilasyonda tek seansta kesin çözüm dedi pek inandırıcı gelmedi lazerde bile tek seansta hiçbişey olmuyo bu konuda bir fikriniz var mı
Merhaba,
ben iğneliye gitmiştim. İstanbul etilerde bi yer. Banada bir maximum bikaç seansta kılların gideceğini söylemişti.Söylediği gibi de oldu. Bir seansta gitti uygulanan yerler. Ama iz kalıcak korkusuyla diğer yerlere devam etmedim.
Benim de şöyle bir sorum olucak aradan 1 sene geçti. Tekrar çıktı giden kıllar. Demekki iğneli epilasyon da kalıcı çözüm deilmiş diyorum. Belli bi süre kılsız kaliim çıkınca tekrar yaptırırım diosanız faydalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?