• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon iğneli epilasyon hakkında sorusu olan varsa buyrun

japongulü merhaba,
bende iğneli yaptırıyorum yüzüümee elimden geldiğince dikkatli davraıyorum..ben ilk 2 gün su değdirmeden biokadin kullanıyorum mikrop kapmasın diee..sonradan bepanthen bazen madekasol kullanıyorum kabuklar geçene kadar..ancan benim bir sorun olcakk böle kabuklar düştükten sonra hani yeri bellii olur ya öle oluyorr normal mi??ama kızarıklık değill tam olarak yeri belli gözenke gibi diyimm...geeçermi??

güzellik salonum var 8 yıldırda iğneli epilasyon yapıyorum bu konuda sorularınızı cevaplayabilirim

japongulü merhaba,
bende iğneli yaptırıyorum yüzüümee elimden geldiğince dikkatli davraıyorum..ben ilk 2 gün su değdirmeden biokadin kullanıyorum mikrop kapmasın diee..sonradan bepanthen bazen madekasol kullanıyorum kabuklar geçene kadar..ancan benim bir sorun olcakk böle kabuklar düştükten sonra hani yeri bellii olur ya öle oluyorr normal mi??ama kızarıklık değill tam olarak yeri belli gözenke gibi diyimm...geeçermi?? akannehir

Merhaba;
Kollarıma yaptırdım..İşlem çok uzun sürdü..Kollarım kırmızı kabarıklıklar vardı gittiğim yerdeki bayan buz koydu bu normal midir?
Ayrıca iğne izlerinin oluşturduğu bu kırmızılıklar ne kadar sürer? Benim bugün 5 gün halen duruyor..Birazda kaşıntı yapıyor ama hiç dokunmuyorum sabah akşam bepanten sürüyorum geçmeyecek diyede korkuyorum Eylülde düğünüm var:çok üzgünüm:
Bu arada iğneli var olan ince tüyleri kalınlaştırır mı? K.altı lazer yaptırdım 4 seas sonucu 3-4 tane incecik tüylerim vardı..Onlar içinde iğneliue başladık fakat 2 kez iğneli yaptırdım geçenki seasta baya çıkmıştı bu kez siyah olarak..Anlamadım gitti..Nedeni ne olabiklir size?

Merhaba;
Kollarıma yaptırdım..İşlem çok uzun sürdü..Kollarım kırmızı kabarıklıklar vardı gittiğim yerdeki bayan buz koydu bu normal midir?
Ayrıca iğne izlerinin oluşturduğu bu kırmızılıklar ne kadar sürer? Benim bugün 5 gün halen duruyor..Birazda kaşıntı yapıyor ama hiç dokunmuyorum sabah akşam bepanten sürüyorum geçmeyecek diyede korkuyorum Eylülde düğünüm var:çok üzgünüm:
Bu arada iğneli var olan ince tüyleri kalınlaştırır mı? K.altı lazer yaptırdım 4 seas sonucu 3-4 tane incecik tüylerim vardı..Onlar içinde iğneliue başladık fakat 2 kez iğneli yaptırdım geçenki seasta baya çıkmıştı bu kez siyah olarak..Anlamadım gitti..Nedeni ne olabiklir size?

selam papatya yazdıklarını okudum bende iğneli yaptırıyorum ama bunların hiç birini yaşamıyorum neden buz koyuyor uzman çok yüksek çalışıyor çok yüksek çalışsada başka yapabileceği şeyler varken neden buz koyuyor benim uzmanım epilasyondan sonra özel bir karışım kullanıyor o karışım citteki kızarıklığı alıyor 2 saat sonra kızarıklık geçiyor kabuk dahi olmuyor kaşıntı asla olmuyor tüylerinin kalınlaşması değil incelmesi gerek bence fazla etkili değil size yapılan epilasyon yani tam kıl ölmeden kılı çekiyor olabilir bu konuda iyi düşünün boşa kürek çekmeyin derim birde kalınlaşanlarla uğraşıcaksınız

dudak üstü için leke yapmasından korkuyorum açıkçası,lazer mi önerirsiniz iğneli mi?

eğer uzmanını bulursanız iğneli öneririm size dudak üstü çok hassas bir cilt bölge le.ke olduğu zaman o lekeyi açak çok zor o yüzden iğnelide iyi bir uzmanla çalışabilirsiniz lazerde yanma riski olabilir

selam papatya yazdıklarını okudum bende iğneli yaptırıyorum ama bunların hiç birini yaşamıyorum neden buz koyuyor uzman çok yüksek çalışıyor çok yüksek çalışsada başka yapabileceği şeyler varken neden buz koyuyor benim uzmanım epilasyondan sonra özel bir karışım kullanıyor o karışım citteki kızarıklığı alıyor 2 saat sonra kızarıklık geçiyor kabuk dahi olmuyor kaşıntı asla olmuyor tüylerinin kalınlaşması değil incelmesi gerek bence fazla etkili değil size yapılan epilasyon yani tam kıl ölmeden kılı çekiyor olabilir bu konuda iyi düşünün boşa kürek çekmeyin derim birde kalınlaşanlarla uğraşıcaksınız

Kollarım baya büyük bölge olduğu için seans sonucunu bekleyeceğim eğer k.altındaki gibi oldu ise bırakmayı düşünüyorum...Hem zaman ham maddi açıdan..Oysa böyle umut etmemiştimmm:delphin:

üzüldüm canım sana bu konuda yardımcı olmak isterdim her yapılan işlemden sonra kılların incelmesi gerekiyor

Saol canım..Beklemedeyim dediğim gibi sonuçlar göre bakarız artık..O kadar sinir oluyorumki hem onca zamanın orda geçiyor canın acıyor paran gidiyorrrrrrrrrrr yaniii sabır lazım ama ben yeterince sabrettimm:oklava:

bugün ilk kez göbek bölgeme uygulama yapıldı,çok küçük bi kısım çalışıldı
fakat şu an gözenekle kırmızı ve gözeneklierin içinde siyah nokta var...sanki kıl kökü orda duruyormuş gibi...ve bir de gözenekler sanki küçük sivilceceikler gibi oldu..yani sanki sıksam kıl kökü çıkacak içinden öyle duruyor..
bu normal mi..

Merhabalar bn lazer epilasyon yaptırıyorum bugün bi güzellik uzamanı bana iğneli epilasyonda tek seansta kesin çözüm dedi pek inandırıcı gelmedi lazerde bile tek seansta hiçbişey olmuyo bu konuda bir fikriniz var mı

Merhabalar bn lazer epilasyon yaptırıyorum bugün bi güzellik uzamanı bana iğneli epilasyonda tek seansta kesin çözüm dedi pek inandırıcı gelmedi lazerde bile tek seansta hiçbişey olmuyo bu konuda bir fikriniz var mı

iğneli epilasyon bir kaç yıl sürebiliyor bence da inanma

Merhaba, kesinlikle tek seansta bitmez. Kendimden biliyorum. Benimki 1.5 yıldır sürüyor. %90 bitti.Kalanlara yapılmasa da olur, belli belirsizler, ama devam ediyorum.Ancak o bayan yeni bir yöntem bulduysa bilemem.

Yıllarını iğneli epilasyon mesleğine adamış bir uzman olarak, tek seansta kesin çözüm ifadesini ben de çok iddialı buldum. Ancak sizin, lazerde BİLE ifadenizi ise üzülerek belirtmek isterim ki bilinçsizce söylenmiş talihsiz bir ifade olarak niteliyorum. Kıl kökleri tek tek ele alınıp tahrip etme olasılığı hangi yöntemde daha kesindir sorusunun hiç tartışmasız kesin cevabı iğneli epilasyon yöntemidir. Zira iğneli epilasyon yönteminde doğrudan kıl köküne müdahale edilirken (elk. akımı ) , lazer epilasyon da ise kıl kökünün tahrip edilmesi için kılın bizzat kendisi aracı olarak kullanılmakta topladığı ışının köke ısı olarak iletilmesi ile kök tahrip edilmeye çalışılmaktadır. Amaca ulaşmak için aracı kullanarak mı yoksa kullanmadan mı daha iyi başarı elde edilir sizin değerlendirmenize bırakıyorum. saygılarımla sağlıklı günler dilerim.

Tşkler cevaplar için peki vücudumdaki çok ince tüylere lazer epilasyon yaptırırsam çözüm biraz zor ama iğneli epilasyonda daha mı çabul cevap alırım yoksa kıl kalınlığı önemli deilmi

arkadaşlar, iğneli epilasyonda iğnenin altın olması sonucu hızlandrır ve hassasiyeti azaltırmı?? bazı yerlerden böyle duyumlar alıorm, bazı uzmanlar bunu idda edio. daha az lekelenme daha hızlı sonuç diye.
ya ben 2 farklı yerde iğneli epilasyon yaptrdm birinde inanılmaz bi şişme oldu yüzümde, herkes allerji oldum sandı ve günlerce o şişlikler geçmedi hatta 2 hafta önce oldu bu ama hala ufak lekeler duruyo yani korkuyorum geçmicek diye. Ama birinde de öle çok fazla diildi şişmeler ertesi güne iniodu ve kabuklanıp geçiodu ya.. İkisi de altın iğne diildi ama.

Merhaba,

ben iğneliye gitmiştim. ıstanbul etilerde bi yer. Banada bir maximum bikaç seansta kılların gideceğini söylemişti.Söylediği gibi de oldu. Bir seansta gitti uygulanan yerler. Ama iz kalıcak korkusuyla diğer yerlere devam etmedim.

Benim de şöyle bir sorum olucak aradan 1 sene geçti. Tekrar çıktı giden kıllar. Demekki iğneli epilasyon da kalıcı çözüm deilmiş diyorum. Belli bi süre kılsız kaliim çıkınca tekrar yaptırırım diosanız faydalı.

Merhaba,

ben iğneliye gitmiştim. İstanbul etilerde bi yer. Banada bir maximum bikaç seansta kılların gideceğini söylemişti.Söylediği gibi de oldu. Bir seansta gitti uygulanan yerler. Ama iz kalıcak korkusuyla diğer yerlere devam etmedim.

Benim de şöyle bir sorum olucak aradan 1 sene geçti. Tekrar çıktı giden kıllar. Demekki iğneli epilasyon da kalıcı çözüm deilmiş diyorum. Belli bi süre kılsız kaliim çıkınca tekrar yaptırırım diosanız faydalı.

Sadece bir kez uygulama yaptırmak yeterli olmaz zira uygulama anında cild yüzeyine çıkmamış olanların da cild yüzeyine çıkması ve onlarada uygulama yapılarak köklerinin tahrip edilmesi gerekir. Bu sebeple ' tekrar çıktı giden kıllar ' ifadenizi bu kapsamda değerlendirmenizi öneriyorum. iyi akşamlar.

merhaba bende başladım bır ay oldu bır hafta falan oldu 3 sens gıttım seans suresı normalmı. bıde ılk gundaha az canım yanmıstı son seans acıdı. ığne altın bıde akımın tam olarak verırlıp verılmedıgını nasıl anlarım. yuzmde kabuklanma cok olmuyor hafıf şişlik ve kızarıklık hem bazı kıl koklerın de kanama oldu bu normalmı . cok soru sordum sanırım tesekkur ederım.

Back