İğneli Epilasyon İğneli epilasyon günlüğüm 01.12.2017

salı günü görüşmeye gidicem bir hastaneye bağlı güzellik merkezine , acaba cildiyeye mi gitseydim bilmiyorum. ama sonradan çukur ve iz oluşacağını hiç tahmin etmemiştim yaptırırken çok güzeldi çünkü. iğnenin girdiği bütün çukurları görebiliyorum sanki. eğer bu surat düzelirse bütün suratlar düzelir kızlar takipte kalın bakalım ne kadar zaman alacak

Merhaba rahşan hanım hangi çinko kremi önerdi ve ayrıca güneş kremini cildinizden nasıl arındırıyorsunuz bana uzmanım suyla arındır dedi ama sivilce olucak biliyorum rahşan hanım size yüz temizleme jeli önerdi mi önerdiyse hangi markayı önerdi

Merhaba güneş kremini nasıl arındırdınız benim uzmanım suyla arındıyor diyo ama biliyorum sivilce yapıcak zeynep hanım size yüz temizleme jeli önerdi mi önerdiyse hangi marka

Merhaba güneş kremini nasıl arındırdınız benim uzmanım suyla arındıyor diyo ama biliyorum sivilce yapıcak zeynep hanım size yüz temizleme jeli önerdi mi önerdiyse hangi marka
Merhaba ben bilinçsiz şekilde yağlı güneş kremi kullanmıştım. Zaten yağlı olan cildim daha çok sivilcelenmişti haliyle. Geceden yüzümü pudralayıp yatıyordum. Bu yüzden ayrıca yıkamıyordum.

Hangi güneş kremiydi acaba aldığınız merak ettim ben iunik centella güneş kremi aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…