• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İğneli Epilasyon çok faydalı..

enhar

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
15
0
16
Ankara
Arkadaşlar ben yüzüme yaptırıyorum ve çok memnunum..kesinlikle bir daha çıkmıyor zamanla bitiyor...İğneli epilasyonu çok tavsiye ederim.....Biraz paraya kıymak gerekiyor çok zaman alan bir işlem olduğu için ama sonuçta o tüylerden ömür boyu kurtuluyorsunuz...

hamilelikte hormonlar değişince tekrar çıkıyor ama :)

hamilelikte hormonlar değişince tekrar çıkıyor ama :)

iğneli epilasyonda tüyler bitince bidaha çıkmıyor benim teyzem ve kuzenlerimden biliyorum teyzem 29-30luyaşlarındabitirdı şimdi 58 yaşşinda ben daha çabuk olsun diye 5yıl lazerle boğuştum bu yeniden çıkma olayı lazerle ilgili aslında lazerde baştatüyler çok işncelip renkleri açılıuyor bir noktadan sonra bıkıp bırakınca 1yıl sonra bütün tüylerinin yerinde olduğunu görüysun kol göbekve özellikle yüze lazer kesinlikle sürülmemeli bütün minik tüyleriniz coşuyor ama alt bacağım bitmesedeolur rahatlıyim derseniz lazer olur amaüst bacaktada işe yaramıyor kollarımdan sonunda iğneli epilasyonla kurtuldum bu siteden bana bilgi veren arkadaşlara gerçekten tesekkür etmek istiyorum her defasında 17 yasımdan beri ilk defa beyaz tişörtü bu yıl içime sinerek giydim

iğneli epilasyona gittiğim yere hamilelikte tüylerin yeniden çıkma durumu olup olmadığını sordum. çıkma ihtimali varmış ama tamamı geri dönmüyormuş. çıkarsa 5-10 tane falan çıkıyormuş.

Back