Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende Bursa'da safir güzellik salonu Semra hanıma igneli epilasyon yaptırdım. Bugün ilk seannssimdi daha önceki deneyimlerimden de yola çıkarak diyebilirim ki Semra hanım gerçekten bu işin uzmanı.
Canım merhaba ; Bursa'da safir güzellik salonu Semra hanımın iletişim numarasını alabilir miyim ?
[/QUOTE
Merhaba
Özelden yazıyorum...
Merhaba ben de numara ve adresi alabilir miyim Canansu?
M
Bugünki seansım 18 dakika sürdü...
4 saat önce işlem yaptırdım...
İşlem sonrası Kremimi sürdüm...
Herhangi bir kızarıklık kalmadı...
Merhaba ben de numarasını alabilir miyim. Bir de ben şimdi lazerle başlayacam yüze önce lazere mi gideyim yoksa İğneli Epilasyonla mı başlayayım kararsızım yüzümdekiler kıl değil resmen sakal çünküCuma günü epilasyon yaptırdım...
10 dakikacık sürdü
Gayet memnunum
Merhaba ben de numarasını alabilir miyim. Bir de ben şimdi lazerle başlayacam yüze önce lazere mi gideyim yoksa İğneli Epilasyonla mı başlayayım kararsızım yüzümdekiler kıl değil resmen sakal çünkü
Banada telefon numarasını yollar mısınız lutfen sırf bunun için üye oldum
Merhaba CaNanSu hanım. Ben de sizin gittiğiniz yere Semra hanıma iğneli epilasyon yaptırmaya başladım. İlk seansım 1buçuk saat sürdü cene yanak favori bölgesi ağırlıkla. Seanstan sonra Semra hanım medikasol sürmemi önerdi benim yüzümde ertesi gün hafif su toplamış gibi kabarcıklar oluştu. Ben de talk pudra sürdüm iki gün boyunca kurudular. Medikasol sürdüm sonra bir yerden okumuştum. Duşa girdim şimdi bir baktım yüzümdeki kabuklar gitmiş ve altları kırmızı kırmızı kalmış. Bu normal mi yoksa ben hata mı yaptım iz kalır mı böyle. Gerçekten canım çok sıkıldı.
Merhaba CaNanSu hanım. Ben de sizin gittiğiniz yere Semra hanıma iğneli epilasyon yaptırmaya başladım. İlk seansım 1buçuk saat sürdü cene yanak favori bölgesi ağırlıkla. Seanstan sonra Semra hanım medikasol sürmemi önerdi benim yüzümde ertesi gün hafif su toplamış gibi kabarcıklar oluştu. Ben de talk pudra sürdüm iki gün boyunca kurudular. Medikasol sürdüm sonra bir yerden okumuştum. Duşa girdim şimdi bir baktım yüzümdeki kabuklar gitmiş ve altları kırmızı kırmızı kalmış. Bu normal mi yoksa ben hata mı yaptım iz kalır mı böyle. Gerçekten canım çok sıkıldı.