yok malesef fazla değil ki tüylerim çok yoğun olmadığı halde o kadar sürdü..tek yerde yaptırdığım için başka bi yerle kıyas yapamıcam hızını..Ama yinede çok pahalıyaAcaba gittiğiniz yer çok mu yavaş çalışıyor? 10-15 cm çapında bir yer için 1 saat fazla değil mi ya?
ağda yaparken kısa sürede bi kerede çekiyoruz acıyı ama bunda iğnenin her girdiği an acı..yapılan bölgeye görede değişiyor tabii..derimin ince olduğu yerde dayanamadım işkence gibi geldi bana malesef..bi dahakine uyuşturucu krem kullanabilirim..Bu maliyeti karşılamakta kolay değil..Daha uyguna çekilebilir veya paket programlar yapılabilir diye düşünüyorum mesela belli bi dk.nın üzerinde alanlara indirim gibi..Maalesef bunu ben de çok düşündüm, araştırdım ama kalıcı bir çözüm bulamadım hiç. Yok da zaten.
İğneli tek çözüm.
Maliyeti beni de üzüyor. Dk'sı 1 lira olan yerler de biliyorum ama ne kadar sağlam iş yapıyorlar? Muamma.
Acı deseniz, en kötü ağda yaparken bile acıyor her yerimiz. Bunu kabul etmek gerek bunun acısız bir yolu yok.
Ben gecen hafta tekrar başladım Ankara'da. Dakikasi 1.5tl.Yeni açıldığı için kampanyada. Komşum gitmiş ona yillar önce. Ben de güvenip gittim. Bugün ikinciye gittim. Benim çene ve favori bolgemde küçük sarı ve yoğun ayva tüyler var. Fena aslında yani. Geçen hafta 40 dakikada halletti. Ama cidden o kadar sarı ki ve bazıları ufak ki rimel süre süre çalısti. Ama en güzeli kabuklanma olmadı iz olmadı. Tertemiz. Ama bugün gittiğimde kıpkırmızı çıktım. Cikali iki saat oldu hala yanıyor biraz
.umarım geçen haftaki gibi olur da bişey olmaz.
Ben gecen hafta tekrar başladım Ankara'da. Dakikasi 1.5tl.Yeni açıldığı için kampanyada. Komşum gitmiş ona yillar önce. Ben de güvenip gittim. Bugün ikinciye gittim. Benim çene ve favori bolgemde küçük sarı ve yoğun ayva tüyler var. Fena aslında yani. Geçen hafta 40 dakikada halletti. Ama cidden o kadar sarı ki ve bazıları ufak ki rimel süre süre çalısti. Ama en güzeli kabuklanma olmadı iz olmadı. Tertemiz. Ama bugün gittiğimde kıpkırmızı çıktım. Cikali iki saat oldu hala yanıyor biraz
NeresiBen gecen hafta tekrar başladım Ankara'da. Dakikasi 1.5tl.Yeni açıldığı için kampanyada. Komşum gitmiş ona yillar önce. Ben de güvenip gittim. Bugün ikinciye gittim. Benim çene ve favori bolgemde küçük sarı ve yoğun ayva tüyler var. Fena aslında yani. Geçen hafta 40 dakikada halletti. Ama cidden o kadar sarı ki ve bazıları ufak ki rimel süre süre çalısti. Ama en güzeli kabuklanma olmadı iz olmadı. Tertemiz. Ama bugün gittiğimde kıpkırmızı çıktım. Cikali iki saat oldu hala yanıyor biraz
Neresi
Haklısınız galibaNeresi olduğunu kattiyen söylemiyor. İyilik yapmaktan çok korkuyormuş öyle dedi.
Yok artık?! 5 lira ne demekhah ben de tam bundan dert yanıyordum izmir de madam janine nin dk sı 5liraymış inanabiliyor musunuz çok fazla değil mi ya ?
Evet 5 lira, buraya yazdığım gün aramıştım sanırım 5 lira dedi şaka gibi.Yok artık?! 5 lira ne demek
merhaba aynı hesaplamaları durumları ben de yaşıyorum. iğneli epilasyon çekilecek dert değil bence. sadece yüz ve kolaltı için iyi sanırım. ben artık siyah ayva tüylerimi kabullendim ve sarartmaya başladım. çok da iyi oluyor bence karın göğüs bölgesi için. sadece kalınları sarartamıyor sarartıcılar. o yüzden iğneliye kalın kıllar için devam edicem. sonrasında sarartıcı tam iş görür. başka çare yok bence. her yolu denedim. seneye evlenicem ve her saniye evliyken bu kıllarla nasıl olacak diye düşünüyorum.psikolojim bozuldu. ağda çekilecek dert değil karın sırt göğüste dehşet kötü yapıyor cildi. sarartıcı evliyken kurtarıcım olacak gibi görünüyor. o yüzden biraz rahatladım. inşallah uzun vadede zararı olmazsa devam ederim sarartmaya. güneş vurunca karın bölgesi parlak duruyor ama siyah siyah durmasından iyi bence. tenimin rengi ortaya çıktı resmen. artık karnıma baktıkça sevesim geliyor. sarışınlar ne kadar şanslıBurdaki reklam dolu yazıları gördükten sonra şu konuya değinmek istiyorum.Bende ankarada iğneli epilasyon yaptırdım 3 kez..Yalnız bu işin çok maliyetli olduğunu farkettinizmi? Dk.sı 3 tl den karnımda 10-15 cm çapında bi yer 1 saatte anca bitti..ki benim tüylerim hiçte yoğun değildir lazer geçmişimde yok.
Tüm vücut tek tur alınsa çok rahat 50 saati buluyor.Ben 30 saat tutar diye düşündüm ama kadın bu fazlaca iyimser bi saat dedi..benim amacım karın bel sırt popo üstü ayva tüylerinden kurtulmaktı ancak bu hızla bayağı acı çekiyor insan.Hele genital bölgenin acısını düşünemiyorum bile..En iyimser haliyle kurtulmak için 50 saat gidiyorsunuz bu 3000 dakika.Buda toplamda 9.000 tl yapıyor..Şaka gibi..bu iş bu kadar maliyetli olmamalı..
özelden yazanlarada gittiğim yer hakkında bilgi verebilirim isterseniz..Açıkçası lazerde yaptırmak istemiyorum ama bu iş çok maliyetli..ve iğnenin girdiği her dk acı çekiyorsunuz..
Vücuttaki ayva tüyleri ve genital bölgenin tamamının temizlenmesinde daha iyi bir yöntem olmalı..tavsiyelerinizi bekliyorum.
Tüyleriniz aşırı sık değilsegittiğiniz yerin eli çok yavaş. Başka bir yeri daha deneyin bence.Burdaki reklam dolu yazıları gördükten sonra şu konuya değinmek istiyorum.Bende ankarada iğneli epilasyon yaptırdım 3 kez..Yalnız bu işin çok maliyetli olduğunu farkettinizmi? Dk.sı 3 tl den karnımda 10-15 cm çapında bi yer 1 saatte anca bitti..ki benim tüylerim hiçte yoğun değildir lazer geçmişimde yok.
Tüm vücut tek tur alınsa çok rahat 50 saati buluyor.Ben 30 saat tutar diye düşündüm ama kadın bu fazlaca iyimser bi saat dedi..benim amacım karın bel sırt popo üstü ayva tüylerinden kurtulmaktı ancak bu hızla bayağı acı çekiyor insan.Hele genital bölgenin acısını düşünemiyorum bile..En iyimser haliyle kurtulmak için 50 saat gidiyorsunuz bu 3000 dakika.Buda toplamda 9.000 tl yapıyor..Şaka gibi..bu iş bu kadar maliyetli olmamalı..
özelden yazanlarada gittiğim yer hakkında bilgi verebilirim isterseniz..Açıkçası lazerde yaptırmak istemiyorum ama bu iş çok maliyetli..ve iğnenin girdiği her dk acı çekiyorsunuz..
Vücuttaki ayva tüyleri ve genital bölgenin tamamının temizlenmesinde daha iyi bir yöntem olmalı..tavsiyelerinizi bekliyorum.
Siz igneliye devam ediyomusz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?