Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gobekten progestan dex mi vuruyorsunuz ? Ben kalcadan olan progestan vurduruyordum 12. Haftada biraktim. Şimdi 22+5 haftaligim oksapar kan sulandirici igneye hala devam ediyorumMerhabalar arkadaşlar tüp bebek ilegebe kalanlara bir sorum olacaktı gebe kaldıktan sonra da göbekten iğneye devam ettiniz mi ve ettiyseniz kaç gün ettiniz acaba teşekkürler şimdiden
Merhaba. Hamile kaldıktan sonra yaklaşık 2 ay daha prolutex ve oksapara devam ettim. Sonrasında prolutexi bitirdik ama oksapar doğuma kadar devam dedi.Merhabalar arkadaşlar tüp bebek ilegebe kalanlara bir sorum olacaktı gebe kaldıktan sonra da göbekten iğneye devam ettiniz mi ve ettiyseniz kaç gün ettiniz acaba teşekkürler şimdiden
henüz transfer olmadım merak ettim de ondan sormuştum göbekten mi vuruyorsunuz kan sulandırıcıyıGobekten progestan dex mi vuruyorsunuz ? Ben kalcadan olan progestan vurduruyordum 12. Haftada biraktim. Şimdi 22+5 haftaligim oksapar kan sulandirici igneye hala devam ediyorum
oksapar göbekten mi pekiProtestan dex 3 ay oksapar doğuma kadar
oksaparı göbekten mi vurdunuz pekiMerhaba. Hamile kaldıktan sonra yaklaşık 2 ay daha prolutex ve oksapara devam ettim. Sonrasında prolutexi bitirdik ama oksapar doğuma kadar devam dedi.
Ben koldan yaptımoksapar göbekten mi peki
kan sulandırıcımı bu pekiBen koldan yaptım
göbekten mi vurdunuzKan sulandirici dogumdan sonra 6 hafta daha kullanılıyor.
Evetkan sulandırıcımı bu peki
çok teşekkür ederim.
Evet göbekten vuruyorum şimdilik ama karnım büyüdükçe göbekten vurmak zorlaşacağı için kol arkası ya da bacaktan da vurabileceğimi söyledi doktorum.oksaparı göbekten mi vurdunuz peki
Kol gobek bacak sıraylagöbekten mi vurdunuz
Kan sulandirici gobektende vuruluyor koldan da . Ben ilk etapta gobekten vuruyodum 3 4 aydir koldan vuruyorumhenüz transfer olmadım merak ettim de ondan sormuştum göbekten mi vuruyorsunuz kan sulandırıcıyı
anladım teşekkür ederimKan sulandirici gobektende vuruluyor koldan da . Ben ilk etapta gobekten vuruyodum 3 4 aydir koldan vuruyorum
Merhaba bişey sorabilir miyim cok acil oksapar iğne yaparken kan geldiğini fark ettim şırıngaya acaba yanlış bir şeymi yaptım korktum acıkcası bilginiz varmı bu konudaProtestan dex 3 ay oksapar doğuma kadar