Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar arkadaşlar tüp bebek ilegebe kalanlara bir sorum olacaktı gebe kaldıktan sonra da göbekten iğneye devam ettiniz mi ve ettiyseniz kaç gün ettiniz acaba teşekkürler şimdiden
Merhabalar arkadaşlar tüp bebek ilegebe kalanlara bir sorum olacaktı gebe kaldıktan sonra da göbekten iğneye devam ettiniz mi ve ettiyseniz kaç gün ettiniz acaba teşekkürler şimdiden
Gobekten progestan dex mi vuruyorsunuz ? Ben kalcadan olan progestan vurduruyordum 12. Haftada biraktim. Şimdi 22+5 haftaligim oksapar kan sulandirici igneye hala devam ediyorum
Merhaba. Hamile kaldıktan sonra yaklaşık 2 ay daha prolutex ve oksapara devam ettim. Sonrasında prolutexi bitirdik ama oksapar doğuma kadar devam dedi.