- 19 Ocak 2019
- 88
- 27
- 3
- 28
- Konu Sahibi IyiKadin26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cook sağol arkadaşim peki hamilelik nasil sence dusuk mu yuksekmiCanim idrarin da enfeksiyon var. Ya bol bol 2 3 litre su iç yada soğab kürü yap. Soğan kürü ile hem rahmin tertemiz olur yenilenir hem de enfeksiyonun geçer.
Cook sağol arkadaşim peki hamilelik nasil sence dusuk mu yuksekmi
Benden idrar ve kan alıp bu testi verdilerİdrar yollarınız da enfeksiyon var lökosit yüksek çıkmış... Hamilelikle ilgili benim bildiğim kadarıyla hormon testi size yardımcı olur idrar testi değil..
Ayrıca önce bakın sonra yorum yapınİdrar yollarınız da enfeksiyon var lökosit yüksek çıkmış... Hamilelikle ilgili benim bildiğim kadarıyla hormon testi size yardımcı olur idrar testi değil..
Çok sağol canımÜstte bhcg yazan yerdeki degerinizin en az 5 üstü olması gerekir. Ama sizde öyle degil gebe degilsiniz.
Ben bu testi ocak 14 yaptırdım ve hala hasta olmadim bir hafta sonra tekrar gitsem bisey degisirmiDoktorun yu kalemle yuvarlak içine aldığı kısım gebelik testi sonucu olan kısım.
Yani hamilelik malesef yok ve bu degerle de yukselir yukselmez bilinmez. Bilirsiniz boyle seylerde yorum yapmak riskli. Kimisi 0.1 bhc görup 1 hafta sonra 1000 lerde bi deger ile karsilasabiliyor. Allahin bilcegi iş.Cook sağol arkadaşim peki hamilelik nasil sence dusuk mu yuksekmi
Teşekkür ederim canımYani hamilelik malesef yok ve bu degerle de yukselir yukselmez bilinmez. Bilirsiniz boyle seylerde yorum yapmak riskli. Kimisi 0.1 bhc görup 1 hafta sonra 1000 lerde bi deger ile karsilasabiliyor. Allahin bilcegi iş.
Doğru diyorsun bir hafta daha beklicem o zaman belli olucakBuna bakarak kimse gebelikle ilgili olumlu ya da olumsuz yorum yapamaz size. Benim bir keresinde adete iki gün kala beta 5.8 çıkmıştı, yine de hamile değilsin dedi doktor. Gerçekten de değildim. Tek çözüm bekleyip görmek.
Ayrıca önce bakın sonra yorum yapın