İgne tedavisiyle hamile kalan var mı ?

ence bak derim cocuk olmadan böyleysen cocuk olunca vay haline derim yanlis anlama ama gercekler bunlar.

ya ben babamı kaybettim 10 ay önce ondan dolayı çok içimden gelmiyor.
Ama arada yapıyorum.zaten hergün yapınca farda,rimelde,fönde senin bir parçan gibi oluo.
Arada yapmak daha iyi bence

Oluyoorr yaaa bende de çok oluyor..Makyaj yapınca kendimi daha iyi hissediyorum o gün ama yapıp yapmamak konusundada hep çelişki yaşıyorum ben(

Sağolun arkadaşlar..
Aynurcum yok alınmadım.haklısın tabi..
Ama benim eşimde enteresan da bir kıskançlık var,
bazen gelip kendi siliyo yüzümü,deli

noreee aksilige bak ben okadar dikkat ediyorum üsütmemeye ama bugün bende bir yanma var ya. normalde aci yeyince oluyordu ama ama acida yemedim neyin nesiyse.

noreee aksilige bak ben okadar dikkat ediyorum üsütmemeye ama bugün bende bir yanma var ya. normalde aci yeyince oluyordu ama ama acida yemedim neyin nesiyse.

Geçen burda kar var demiştin gittin yok çamaşır yıka as bilmem ne...Üşüttün tabe.Aferinn kuzum.Dikkat edin kızlar yawww..KIzıyorum amaa aaaaa!!!

ay ne güzel seni cok kiskaniyor ozaman ben bayilirim kiskanc erkeklere ama cok baskici olmiycak

valla bazen daraltıyor.rahim filmi çektirdim ya onda bile bir ton surat yaptı
Yanma mı???idrar yollarını mı üşüttün acaba??hay aksi...
Ama sakın pes etme acısada dayan o kadar uğraştın iğne falan

Geçen burda kar var demiştin gittin yok çamaşır yıka as bilmem ne...Üşüttün tabe.Aferinn kuzum.Dikkat edin kızlar yawww..KIzıyorum amaa aaaaa!!!

kizlar benim sansim yok walla 2 dakika rahat oturtmuyorlar arkadasin banlada isleri varmis ona tercumanlik yapicam cok rica etti kiramadim. neyse hepinizi kucakliyorum. bye bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…