İgne tedavisiyle hamile kalan var mı ?

Norreee bizim kız gitmiş te gelmiş sabah sabah bebeği görmüş baksana çocuğu da uyandırmıştır şimdi..sabahın köründe insan bi öğleden sonra gider bebek görmeye.hayret bişi yaww..

Norreee bizim kız gitmiş te gelmiş sabah sabah bebeği görmüş baksana çocuğu da uyandırmıştır şimdi..sabahın köründe insan bi öğleden sonra gider bebek görmeye.hayret bişi yaww..

hayir sekerim benimde canim istemedi öglene erteledik esim ise gittigi icin araba bana kalmiyor öglen bir arkadsimi aradim gel beraber gidelim sonrada cocuklarin olul saatine kadar sana kahve ismarliyayim dedim oda bana uyar dedi. cadi kader sabah sabah iyi usras bakalim benle

sen adetin hangi dönemindesin şimdi canım

Aman birbirimizle uğraşmadan vakit nasıl geçicek tatlım

sen bizimle uğraşıyon yaww cicim..hııhhh..

ya kizlar benim her zaman yumurta catlama zamani yani 15. günümde siddetli agrim olurdu kasiklarimda ama bugun 16 günüm hic biseyim yok yumurta catlamadimi yoksa???

ya kizlar benim her zaman yumurta catlama zamani yani 15. günümde siddetli agrim olurdu kasiklarimda ama bugun 16 günüm hic biseyim yok yumurta catlamadimi yoksa???

Bilmiomki yavrumm çatlama nee.ben ilacı kullandığım ilk ayda öyle olmuştum.ağrı değilde Ateş basması olmuştu çokk..

yaptirdi noree yinede agrim oluyordu mesala gecen ay cok siddetli olmustu igne vurundugum halde. ne bileyim aslinda normal degil gibi geliyor bana, belkide 36 saaten önce catladi vede anlamadim.

yaptirdi noree yinede agrim oluyordu mesala gecen ay cok siddetli olmustu igne vurundugum halde. Ne bileyim aslinda normal degil gibi geliyor bana, belkide 36 saaten önce catladi vede anlamadim.

olabilir benim de geçen ay o saatten önce çatlamıştı,ama çatlamaya devam etmişti.
Canım iğneyle çatlamaması çok küçük ihtimal,
içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…