İgne tedavisiyle hamile kalan var mı ?

kizlar benim sansim yok walla 2 dakika rahat oturtmuyorlar arkadasin banlada isleri varmis ona tercumanlik yapicam cok rica etti kiramadim. neyse hepinizi kucakliyorum. bye bye

Ayyy inanmıyorum sana birazcık kendini dinlesene..Ben daha iğneler başlamadan işi bilem bırakıyordum..Oraya buraya koşturmacasın maşallah.Dinlen uzan.Sıcacık bişiler iç camdan karın yağışını izle..takıl bizle burdaaa....

valla bazen daraltıyor.rahim filmi çektirdim ya onda bile bir ton surat yaptı
Yanma mı???idrar yollarını mı üşüttün acaba??hay aksi...
Ama sakın pes etme acısada dayan o kadar uğraştın iğne falan

sorma canim benimkide doktor meselesinde cok gicik tedavi icin gittigim doktorun erkek oldugunu bilmiyor ne yapayim söylesem göndermiycek, kadinada gidiyorum senin bir cocugun var 2. cide oluverir diyor basindan gönderiyor bende careyi bu doktorda buldum cok ilgileniyor benle.

kadersizmiyim ordamısın??
birşey sorcam.sanırım sen gonal f kullanmışsın
ilacın fiyatı epey pahalı görünüyor,sgk karşılamıyor mu bu ilacı???

benimki bu doktora beni kendi gönderdi.ama sanırım film çekilirken başkasıda beni gördü zannediyor
tamam film çeken teknisyen vardı da o başımda idi
şimdi merakından çıldırıyor biliyorum ama sormuyor
sanki ben çok meraklıyım oramı buramı göstermeye

Son düzenleme:

icimi destin derler ya aynen öyle... benim hayatim hep böyle yeri geliyor erkek islerini bile yapiyorum mesala dün arabayi tekerlekleri icin tamirciye götürdüm, kocam calisiyor zamani yok yada isine geliyor böyle cogu seyleri kendi basima hallederim hesap kitap onun haberi bile olmaz ne gelmis ne kalmis diye. türkiyeden evlenmeyin diyorum cogu kizlara ama gelde anlat, burdan biri olsaydi bunlari yasamazdim ama o zamanda baska sorunlar cikardi herhalde.

dmek ki becerikli kadınsın,ama işte fazla göstermeye gelmio becerikli olduğunu

evet yaaa sanki bizim cok hosumuza gidiyor benim dogumda erkek doktorda vardi ama bisey yapamadi eli mahkumdu . bos ver zamanla mecbur kabul edicekler bazi seyleri.

dmek ki becerikli kadınsın,ama işte fazla göstermeye gelmio becerikli olduğunu

evet aynen öyle yemekte biseymi eksik yetinmiyor daha fazlasini istiyor bende o zaman git anan yapsinda ye diyorum ne yapayim sekerim bazen hak ediyor, makarnanin sosu niye yok, salataya misir niye koydun falan filan annesi benim kadar yemek yapmasini bile bilmiyor:18::18::18::18:

kadersizmiyim ordamısın??
birşey sorcam.sanırım sen gonal f kullanmışsın
ilacın fiyatı epey pahalı görünüyor,sgk karşılamıyor mu bu ilacı???

Yok kuzuu yaaww ödemiyor.SGK dan ancak heyet raporuyla alıyorsun?Tek tek doktora yazdıramıyorsun.Tedavin özel demi senin?

Yok kuzuu yaaww ödemiyor.SGK dan ancak heyet raporuyla alıyorsun?Tek tek doktora yazdıramıyorsun.Tedavin özel demi senin?

hımmmm.yaw evet özelde takip ediliyorum,regl olunca gidicemde iğne verecekmiş.
peki heyet raporu için ne gerekiyor??
tek tek doktora yazdıramıyosun demekle kastın ne canım anlayamadım.
birde özel fiyatı ne bu meretin?

sigara kahve molası verdik arkadaşlarla.Patron seyahatte de:))Sgk nın kadın doktoruna gitceksin o ilaç içinde şartlar varmış sanırım klomen i kullanıp sonuç alamazsan (zaman ne kdr bilmiyorum ama)iğne tedavisini doktor uygun görürse heyete giriyorsun.Sgk dan tanıdık doktor bulmaya çalış derim ben bulamadım.Bizim burda bölge ayrımı varmış tanıdık biri dedi.SGk nın raporları geri dönüyormuş sigortalıya devlet alıyormuş ilaç parasını geri.bana üniversite hastanesine git dediler.ama üniversiteyede girmek çıkmak bir dert..doktor 1 tane iğne yazdı alayım yapamıyorsun raporu bütün çıkartıyormuş.yani bu hasta 20 tane kullancak mesela diyor hepsini alıyormuşsun.İlacın piyasa fiyatı 365 tl canım..ben gonal f 450 lik kullancam.

365 tl mi tek bir flakonun fiyatı mı bu??????
imkansız yaaa,eğer bunu yazarsa alamam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…