İğne tedavisi alacak anne adayları 🌺

kuccukmo

Kün Fe Ye Kün
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
96
94
Merhaba kizlar Polikistik Over olup Prolaktin hormonu yüksekliği sorunu yaşayıp hamile kalan kalmak isteyen varmı
İğne ile tedavi başlayıp başarı oranı yakalayanlar bizimle tecrübelerini paylasabilirmi

Merhaba kizlar Polikistik Over olup Prolaktin hormonu yüksekliği sorunu yaşayıp hamile kalan kalmak isteyen varmı
İğne ile tedavi başlayıp başarı oranı yakalayanlar bizimle tecrübelerini paylasabilirmi
Merhabalar,

Ben de polikistik overliyim. 2,5 yıldır istiyoruz ancak olmuyor. Aralık ayında klomen kullandım. Günde 1 doz, 5 gün. Ancak yumurtalarım gelişmedi. Dr. 3. kontrolünde tedaviyi sonlandırdı. Yeni dönem reglinin 2. günü geliyorsun, iğne tedavisine geçeceğiz dedi. Şimdi reglimi bekliyorum. Bu öyle stresli bir süreç ki, ne olacak, nasıl olacak, iğne ile büyüyecek mi? Sürekli beynimin içi sorularla dolu.

Benim anlayamadığım internette , bu forumda sadece iğne tedavisi olup, yorum yazan neredeyse yok. Bana dr'um sadece iğneli tedavi deneyeceğiz dedi, yumurta çatlatma sonrası (ki eğer yumurtalar büyürse) doğal yoldan ilerlenecek.

Genellikle iğneli tedavi diye aradığımda, çatlama sonrası hep ''aşılama'' olmuşlar. Çok merak ediyorum pco olup, klomenle yumurta büyümeyince, sadece iğne tedavisi ile hamile kalan arkadaşlar var mı, aşılama olmadan. Yorum yazarlarsa çok mutlu olurum. Ve bu iğneleri kaç gün kullandılar. Ben kaç gün kullandırılacağımı bile henüz bilmiyorum. :)

Ben 3 ay klomen kullandım canım günde 4 tane içiyodum 3. Ay yumurtalarım yine gelişmedi dr. İğne yapıcacaz eğer bundanda yanıt görmezsek tüp bebek dedi 12 gün iğne vurundum 4 yumurtam gelişti 2 tanesi 18.5 olmuş diğerleri 16 dan küçüktü 13. Gün çatlatma iğnesi vurundum ikiz hamile kaldım 7 haftalıkken birinin gelişimi durmuş diğeri çok şükür iyi durumda 12 haftalık hamileyim şuan senin yapman gereken stresten uzak durup doktorun eğer iyi bi doktorsa onun dediklerini yapman inşallah yakın zamanda güzel haberlerini alırız

Ahh, nasıl güzel bir haber bu. Yanıtınıza çook teşekkür ederim. Öncelikle gözünüz/gönlünüz aydın. Allahım sağlıkla sona kavuşmayı nasip etsin. Dr.'um iyi, güvenilir, başarılı bir dr. Herşeyi bana açıklıyor, tıp eğitimi verir gibi, öğrencilerine anlatır gibi neyi neden yaptığını, sebep/sonucunu söylüyor. Sadece sonraki aşamaları önden konuşmuyor, günü gelince konuşuyor. Ben kendisinden eminim, güveniyorum, içim rahat. Sadece süreç biraz sancılı oluyor beklerken. İnşallah tez zaman da ben de tadarım. İnşallah dileyen herkes tatsın.

İnşallah canım doktorunun iyi olmasıda bi avantaj benim doktorumda Allah razı olsun çok iyiyidi dediğim gibi çok stres yapma iğneden sonrada gebelik testlerini doktorunun dediği tarihten önce yapma çıkmayabiliyo çünkü erken yapınca boşu boşuna stres yapma

Kesinlikle ben de sizin gibi düşünüyorum. Erkenden yapmanın yararı yok. Allah'ım güzel bir yol açsın inşallah. İğneler çok pahalı mıydı. 12 gün giden iğneler adet adet mi satılıyor, paket halinde mi 12'li oluyor. Ben de ona göre nakitimi hazır edeyim. Rabbim bu yolda herkesin emeğini hayırlı sağlıklı sonuçlara vardırsın.

12 gün kullandığım yumurta geliştirmek içindi 300 mg 4 gün kullandım 1 tanesini 280 liraydı çatlatma iğneside küçük tek kullanımlık iğne oda 85 liraydı kendin vurabiliyosun evde göbekten benim hemşire arkadaşım vardı ona vurduruyodum

Verdiğiniz bilgiler çok kıymetli, teşekkür ederim. Dr. tedavinin en başında iğneleri burada biz yapıyoruz demişti, muhtemelen bana vurdurmayacaklar. Ancak evim ve klinik arası epey uzak. Yumurta ölçmek gerekmez ise her gün beni oraya iğne için çağırır mı bakalım. Eğer sen yap derse de yaparım Allah'ın izniyle. Benim de aynı mahallede oturan hemşire aile dostu arkadaşımız var ama tedavi sürecime kimseyi dahil etmek istemediğim ve haberleri olsun istemediğim için kendim yaparım. Bu mahremiyet ve çok özel bir dönem. Soru sorarlar, canım yanar diye kimseyle paylaşmıyorum. :)

Benim çok samimi arkadaşımdı o yüzden bi sıkıntı görmedim inşallah olumlu yanıtlar alırsınız

Kizlar iğne ye dirençli çıktı yumurtam sol tarafta sadece 1 tane 12 milimde gelişti şuan doktor kontrolüne geldim bakalım bugün varmı gelisme

Devlet bu ilaclari karsilamiyor mu acaba

Kizlar iğne ye dirençli çıktı yumurtam sol tarafta sadece 1 tane 12 milimde gelişti şuan doktor kontrolüne geldim bakalım bugün varmı gelisme
Merhaba, yeni görüyorum yazınızı, inşallah etkisini geç de olsa gösterir ve büyür yumurtanız. İnş herşey güzel ilerler.

Ben de regl bekliyorum, iğneli tedaviye başlamak için. İşin kötüsü kahverengi lekelenmem var, bir türlü sökülemedim. Klomen böyle geciktirdiği oluyor mu acaba, ilk kez kullandım, regle etkisini bilmiyorum klomenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…