İğne Oyası Örneklerim Nette Bulacaklarınızın Ennn Kolayları

unbendable

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
303
1
İğne oyasının kolayı bu kadar olur haaadi ama :) İğne oyasından bahsediyoruz burda kaydirigubbakcemile3 daha ne kadar kolay olabilir ki ....
Bunları ben öteden beriden toparladım ve kurdelenin üzerine yaptım ilerde emekliliğimde bol ışıklı günlerde evimde oturabildiğim zamanlarda yani yapmak üzere örgü kutuma yerleştirdim ...

Bunlar da devamı ,gönül rahatlığı ile güzel şeyle ryapabilrisiniz sadece örneklerimi fotoğrafları aynen alıp benim diye lanse etmeyin bu üzer beni başka birşey değil.Yaptığınız güzel şeyleri paylaşırsanız da çok çok mutlu olurum...

delikafadulden delikafadulden

:1shok: :1shok: :1shok:
süpersin tatlım... vallahi pes....a.s.

İğne oyası yapmak isteyen arkadaşlara anlatım da bulabilirim yeter ki bu güzel uğraşıyı yapan eller çoğalsın

canım ben ogrenmek ıstıyorum ama nette vıdeolu anlatan bıyer bulamadım sınır oldum nasıl bulcam bana yardım edermısın
:enbuyukkk:

canım ben hazırlamayı düşünüyorum hiç biliyor musun ne kadar biliyorsun ona göre evde ışık varken yapılışını videoya alıcam birkaç gün zaman alır bu süreç ,bir arkadaşım istedi benden ilk fırsatta on ahazırlıycaktım anlatım burdan isteyen olursa buradan da paylaşıcam ..

ayy cok sevınırım boyle bısey yaparsan ben sadece zurafa yapmayı bılıyorum ayrıntılı anlatırsan sevınırım haberlerını beklıyorum şimdiden tsk.

süpersiniz doğrusu bukadar açık örnekleri koyduğunuz için çok teşekkürler sağolun bende iğne oyası yapıp stıyorum

örnekler çok hoş paylaşım için tşklerrr
haticem sen neler yapıyosun ,resimlesene canım bizde bakalım
müşterin olurum bakarsın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…