İğne batması ve elektrik hissi

eflatuns

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
1.598
1.088
Kızlar merhaba hepinize yeniden :) 9 kasımda sorunsuz bir meme büyütme ameliyatı ve süreci geçirdim ödemlerim bile çok azdı 3 hafta sonra taş hissi bile kalmadı diyebilirim. Yalnız 2 3 gündür meme uçlarımda ve alt tarafta iğne batıp çıkma ve elektrik çarpıyormuş gibi bir his oluşmaya başladı ara ara girip çıkıyor bu batma hisleri ve kafamı taktıgım için daha çok hissediyormuşum gibi geliyor. Haftasonu medikal sütyenimi değiştirip balensiz sütyene geçiş yapmıştım onla uyudum hatta ve gece biraz hareketli dakikalar yaşadım:)))) üstümde bişey yoktu bi kaç saat. Ondan sonra bu his oluştu öncesinde yoktu.

Doktora sordum ama daha görmedi dönüş yapmadı. Normal oldugunu düşünüyorum ama yine de tedirgin oldum bu durumdan dolayı çünkü herkes ilk haftalarda yaşamış bunu bense 1.5 aydan sonra yaşamaya başladım. Düşüncelerinizi ve tecrübelerinizi aktarır mısınız içimin rahat etmesi açısından korkuyorum şuan çünkü yanlış bişey mi yaptım diye.

Merhaba. Ben onları sekiz ay sonra bile yaşadım. Sanki beni bıçak saplıyormuş gibi bir ağrı oluyordu. Ağlıyordum. Doktorun dediğine göre, arada ağrılar olması normalmiş. Günde beş defa masaj yapılacakmış.

çok teşekkür ederiimm özelden konustugumuzda söylemiştiniz umarım daha sağlıklı ilerler süreciniz

Yaşayan arkadaşlardan cevap bekliyorum araştırdıkça korktum implantımı mı kaydırdım acaba ?

Yaşayan arkadaşlardan cevap bekliyorum araştırdıkça korktum implantımı mı kaydırdım acaba ?
benim ameliyatımın üzerinden neredeyse 5 ay geçti , ilk zamanlar pek de olmayan batma hissi geçen hafta sık sık oldu , ancak benimki şiddetli değildi , şu an olmaz oldu , ben açıkcası bir araştırma yapmadım buradan sordum sağolsun gll cevap vermişti bana da , ama sizinki şiddetli ise siz yine de doktorunuza danışın derim

Ben 21 ekimde ameliyat oldum daha yeni gecti o batmalar. Regl donemlerine yaklaşınca daha cok oluyor. 6 aya kadar olmasi normalmis. Bu imzaladigim ameliyat oncesi kâğıtta yazıyordu.

Merhaba. Bende 7 Kasımda meme büyütme ameliyatı oldum, çok yakın tarihlerdeyiz :) Bende de hala ara ara oluyor o batma ve saplanma hissi. Doktorumla görüştüm çok normal dedi, o dönemlerde bol masaj yapmamı söyledi. 6 aya kadar olabilirmiş canım.

bende 6 kasımda oldum.bendede var hala o batmalar yanmalar

valla basladım ama henuz sirt omuz antrenmani yapmaya cesaret edemiyorum bacak kalca karın devam 1 ay sonrada onlara basliycam
Ben de bacak karın çalışıyorum ama karın çalışırken bile benim memeler zorlanıyor sanki sonra ağrı falan yapıyor

Ben de bacak karın çalışıyorum ama karın çalışırken bile benim memeler zorlanıyor sanki sonra ağrı falan yapıyor
benimde o yuzden haftada 1 kere calisiyorum karın.2 de bacak.1 de kalca. 3. ay bitince daha iyi olcaz merak etme o zamana kadar fazla zorlama.1 ay daha sabır sonra dumbellar zaten bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…