- 24 Ocak 2012
- 1.598
- 1.088
Kızlar merhaba hepinize yeniden :) 9 kasımda sorunsuz bir meme büyütme ameliyatı ve süreci geçirdim ödemlerim bile çok azdı 3 hafta sonra taş hissi bile kalmadı diyebilirim. Yalnız 2 3 gündür meme uçlarımda ve alt tarafta iğne batıp çıkma ve elektrik çarpıyormuş gibi bir his oluşmaya başladı ara ara girip çıkıyor bu batma hisleri ve kafamı taktıgım için daha çok hissediyormuşum gibi geliyor. Haftasonu medikal sütyenimi değiştirip balensiz sütyene geçiş yapmıştım onla uyudum hatta ve gece biraz hareketli dakikalar yaşadım:)))) üstümde bişey yoktu bi kaç saat. Ondan sonra bu his oluştu öncesinde yoktu.
Doktora sordum ama daha görmedi dönüş yapmadı. Normal oldugunu düşünüyorum ama yine de tedirgin oldum bu durumdan dolayı çünkü herkes ilk haftalarda yaşamış bunu bense 1.5 aydan sonra yaşamaya başladım. Düşüncelerinizi ve tecrübelerinizi aktarır mısınız içimin rahat etmesi açısından korkuyorum şuan çünkü yanlış bişey mi yaptım diye.
Doktora sordum ama daha görmedi dönüş yapmadı. Normal oldugunu düşünüyorum ama yine de tedirgin oldum bu durumdan dolayı çünkü herkes ilk haftalarda yaşamış bunu bense 1.5 aydan sonra yaşamaya başladım. Düşüncelerinizi ve tecrübelerinizi aktarır mısınız içimin rahat etmesi açısından korkuyorum şuan çünkü yanlış bişey mi yaptım diye.