Iğdır'da 'yengesiyle yasak aşk' cinayetinde tüyler ürperten detaylar

Arkadaşnda dedgi gbi rahat bişekilde ilişkiye giriyolarmş .ölen çocukta bunları görmüş bence.kaza süsü ile öldürüldü
Yaw ne insanlar var ya

Aman tanrım ama her yerde olabilir bu ya çocukların hayal dünyası çok geniş :KK53:

Bu olaydan sonra pokemonları yasaklamışlardı...
"Bu akşam ölürüm"ü dinlerken intihar edenlerin sayısı çok arttı diye, artık yayınlanmasın radyolarda diye baskı yapıyorlardı...
Kurtlar Vadisi'nde Çakır ölünce, gazeteye ilan verip cenaze namazını kılanlar oldu...
Bence çok renkli, çok alengirli insanlarız :KK51:

Bu olaydan sonra pokemonları yasaklamışlardı...
"Bu akşam ölürüm"ü dinlerken intihar edenlerin sayısı çok arttı diye, artık yayınlanmasın radyolarda diye baskı yapıyorlardı...
Kurtlar Vadisi'nde Çakır ölünce, gazeteye ilan verip cenaze namazını kılanlar oldu...
Bence çok renkli, çok alengirli insanlarız :KK51:

Kanuninin Mustafayı boğdurmasından sonra Kanuniyi dava edip padişahlığının alınmasını isteyen amcayı da unutmayalım :KK48:

Yalnız pokemonun neden birdenbire yayından kalktığını anlamamıştım bak o zamanlar ve çok severdim. Hala olsa hala izlerim :rolleyes:

sonra dizilere laf söylerler, ''bizim kültürümüze ters'' diye... millet kendi dizisini çekiyor halbuki. bu olaylar az da degildir hem. köylerde bile neler vardır. sorsan çok mütevazi, muhafazakardırlar ama hiç ilgisi yok.

çocugu da bunlar öldürdüyse vah ki ne vah.

Kanuninin Mustafayı boğdurmasından sonra Kanuniyi dava edip padişahlığının alınmasını isteyen amcayı da unutmayalım :KK48:

Yalnız pokemonun neden birdenbire yayından kalktığını anlamamıştım bak o zamanlar ve çok severdim. Hala olsa hala izlerim :rolleyes:

Benim Kanuni'yi dava eden amcadan haberim yoktu, saygı duyduğum insanlar listesinde baş köşede yerini aldı kendisi:KK53:

Back