Iğdır'da 'yengesiyle yasak aşk' cinayetinde tüyler ürperten detaylar

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Suat DENİZ/IĞDIR, (DHA)-

$igdir-da-yasak-ask-cinayetinde-tuyler-urperten-detaylar-4544534.Jpeg

IĞDIR’da yengesi iki çocuk annesi Özlem Artan ile ’yasak aşk’ yaşayan Remzi Artan’ın, ilişkilerini öğrendiğinden şüphelendiği amcası Cemalettin Artan’ı yatak odasında 40 satır darbesiyle öldürdüğü ortaya çıktı. Tüyler ürperten cinayetle ilgili detayları anlatan Remzi Artan ile Özlem Artan, çelik yelek giydirilerek adliyeye götürüldü. Özlem Artan poliste ifade vermezken; Remzi Artan cinayeti işledikten sonra amcasının 7 yaşındaki oğlu A.C.’nin uyandığını kendisi ve annesini kanlar içinde gördüğünü bildirdi.

Oay geçen 3 Temmuz günü Iğdır’ın Selvi Sokakta bir apartmanda meydana geldi. Komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, kaçakçılıktan sabıkası bulunan 35 yaşındaki Cemalettin Artan’ın satırla öldürüldüğünü, eşi 29 yaşındaki Özlem Artan ile yeğeni 23 yaşındaki Remzi Artan’ın ise bıçakla yaralı olduğunu belirledi. Hastaneye yaralı olarak giden ve üzerinde kan izleri bulunan Remzi Artan ile öldürülen Cemalettin’in eşi Özlem Artan gözaltına alındı. Emniyet’te sorgulanan Remzi Artan, olayla ilgili tüm detayları anlatırken, Özlem Artan savcıya ifade vereceğini belirtti.

ÜRPERTEN AYINTILAR

Hırdavatçılık yapan Remzi Artan polise verdiği ifadesinde, 6 yıl önce kız arkadaşından ayrıldıktan sonra yengesi Özlem Artan’la dertleşmeye başladığını, tüm sorunlarını ona anlattığını bildirdi. Yengesinin de eşiyle olan problemlerini kendisiyle paylaştığını kaydeden Remzi Artan bu şekilde birbirlerine yakınlaştıklarını ve ilişkilerinin başladığını belirtti. Amcası Cemalettin Artan’ın evine sık sık gittiğini, yengesi Özlem Artan ile sohbet edip cinsel ilişkiye girdiğini itiraf eden Remzi Artan ifadesinde şunları anlattı:

"AMCAM SİNİRLİ BAKIYOR, BANA YUMRUK SIKIYORDU"

"Genellikle amcamın evine gider, Özlem ile oturur sohbet edip cinsel ilişkiye girerdik. Amcam Cemalletin, 2 yıl önce ailesiyle birlikte İstanbul’a gitti. Bir süre önce de aile büyüklerinin araya girmesiyle karısı ve 2 çocuğu Iğdır’a döndü, borçları olduğu için amcam gelmedi. Yengemle ilişkimiz kaldığı yerden devam ediyordu. 8 Haziran’da Özlem ile amcamın büyük oğlu olan Muhammet Artan, 4’üncü kattan düşerek öldü. Bunun üzerine amcam tekrar Iğdır’a geldi. Bu sürede amcamın ilişkimizi öğrendiğini düşünüyorum. Çünkü bana sinirli bakıyor ve yumruk sıkıyordu. Özlem’i amcamdan kıskanmaya başladım. Amcam bir akşam beni evlerine davet etti. Ben de korktuğum için hırdavatçı dükkanımdan bir satır iki bıçak alıp laptop çantasına koydum. Manavdan meyve alarak amcama gittim. Gece amcam eşine ’Hadi yatalım’ deyince çok kıskandım. Bu sırada Özlem yanıma gelip ’Ben mecburen kocamın yanına gitmek zorundayım’ dedi. Ben de laptop çantasını yanıma alarak salondaki çekyata uzandım. Gece ses duyunca bir elime satırı diğerine bıçağı alıp amcamın yatak odasına gittim. Amcam uyandı. Ben de elimdeki satırı sallamaya başladım. Diğer elimdeki bıçak yere düştü. Amcam beni saçlarımdan tuttu ve düşen bıçakla yaraladı. Oda karanlıktı bu yüzden hepimiz yaralandık. Daha sonra Özlem’le ne yapacağımızı düşündük. Ben polise ’Amcamın çok borcu vardı. Maskeli iki kişi geldi ve saldırdı’ demeyi düşündüm. Bu sırada amcamın küçük oğlu A.C. uyandı ve üzerimizdeki kanı gördü. Annesi A.C.’yi mutafağa götürdü ve kendimizden uzak tutmaya çalıştık. Elimi havlu ve poşete sararak amcamın arabasıyla dükkana gidip laptoptaki suç aletlerini bıraktım. Kesik elimi tedavi ettirmek için hastaneye gittim. Polisler geldi. Satır ve bıçakları rastgele seçtim. Cinayet düşüncem yoktu. Onları yanıma alınca kendimi güvende hissettim. Amcamı öldürmeyi hiç düşünmedik. Sadece daha temkinli davranıyorduk. Özlem’le Iğdır’dan kaçmayı planlıyorduk."

DİĞER OĞLU DA CİNAYETE KURBAN MI GİTTİ?

Bu arada 8 Haziran günü apartman boşluğuna düşerek ölen 11 yaşındaki Muhammet Artan’ın bir cinayete kurban gidip gitmediğini araştıran polis Özlem ve Remzi Artan’a çelik yelek giydirerek bugün Adliyeye getirdi.

aşkı memnu masum kalmış,:27::27: umarım 11 yaşındaki çocuğu bunlar öldürmemiştir

nasıl pisliksiniz siz ya,mide bulandırıcı
bu kadar içli dışlı olmaya gerek yokki,olacağı bu
evet belkide o çocuğuda bunlar öldürdü,çocuk bunları yakaladıysa.

Bence o çocuğu öldürdüler kaza süsü verip.Düştüğünü ilk okuduğumda bile aklıma bu geldi.

aşkı memnu masum kalmış,:27::27: umarım 11 yaşındaki çocuğu bunlar öldürmemiştir

Ama chess, cocuk yasasaydi travmadan travmaya kosardi sanirim.
Baba olmus, anne kacmis, amcamin oglu annemin kocasi olmus vs. vs.
Kucucuk kalbi bunlari algilayamazdi.
Bazen olumlerde bile bi hayir oldugunu dusunuyorum.
Ne uzucu yaa.
İnsan denir mi bunlara?

game of thrones un ilk bölümü geldi aklıma, çocuğun itilme sahnesi

napayım olaylara bak film gibiler, hatta daha acımasızlar

büyük ihtimal çocuğu da bunlar öldürmüştür
bu kadar rahat sürekli ilişkiye girdiklerine göre birinden birinde çocuk görmüş olabilir
ne iğrenç insanlar ya
gerçi insan bile denmez bunlara
çok yazık
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın

bi insan nasıl öldürülür nasıl bi pskolojidir ya anlamıyorum......normal olan yapaaz bu işleri.....hasta ruhlu bunlar...........

40 satır vurmuş öldürme amacım yoktu diyor eminim öyledir
O çocuk da kesin basmıştır bunları
Ne aşkmış peh

ruhu o.... bir kadın ve dünyanın en aşşagılık pisliği bir erkek. iki yamuk bulmuslar bırbırlerını.
ne pis şeyler bunlar yaaa.

Yahu bir anlık cinnet geçirip, evdeki bıçakla öldürürsün, sonra niyetim yoktu aslında dersin anlarım.
Adamı öldürmek için satır almışsın, satır yani bıçak filan değil.
Adamı odun keser gibi 40 satır darbesiyle kesmişsin, hala neyin inkarı bu...
Kesin adamın oğlunu da bunlar attılar camdan aşağıya.
En küçüğü de olaylara şahit olunca, iyi bari o çocuğun canına kıymamışlar.
"Sohbet edip, cinsel ilişkiye giriyorduk" nedir ayrıca ya?
Bu amca-yenge ilişkisini aşk-ı memnu çok romantikleştirdi belki de... Bizim millet, pokemonları izleyip kendini camdan atmaya kalkan bir millet sonuçta...

Lafa gelince bizim ülke hiç de yabancı ülkeler gibi değil.. sevgi, saygı, hoşgörü ve inançla doluyuz negzel :KK59:

Evet, sonrada "tabularin sayesinde çok namuslu bir gençlik yetisiyor" diyorlar.. :KK14:

game of thrones un ilk bölümü geldi aklıma, çocuğun itilme sahnesi

napayım olaylara bak film gibiler, hatta daha acımasızlar

Benimde tam bu aklima geldi! Yani Game of thrones gibi bir fantastik bir diziden gerçek olan seyler çikmasi ne kadar aci bir durum. Bu yaratiklara resmen insan denilmez. Haa baskasi diyordu, ölmeseydi travma yasayakti diye, kusura bakmasin da, hersey bir 11 yasindaki çoçugun ölümünden daha iyidir! Ki simdi bu 7 yasindaki çoçukta annesini, kuzenini kanlar içinde görmüs, babasini ölü görmüs, eh bu çoçukta mi ölsün?

Diyorum ya, o kadar iyi çift var, yillarini veriyorlar hamile kalmak için, bir can i bu dünyaya getirmek için. Ve bu kadin sip diye dogruyor ve öldürüyor! Cocuklara gelince o kadar çok kizgin oluyorum ki! Umarim o yaratiklari mapusta çile çektirirler, cinsel istismar ederler, kisacasi hayati zehir ederler!!!!! :KK62:

iğrençliğin son noktası..
kadın da insan değilmiş, bence bu işler tamamen maya meslesi..

Back