Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah nevreste sorma, bizimkilerin terör bölgesine gitme ihtimali var. allah yardımcımız olsunOffff yine kaç eve ateş düştü.
Allah rahmet eylesin..Ailelere sabır diliyorum...
Hergün sayı artıyor.
Yeter artık ,kocam işten eve gelebilecek mi korkusuyla yaşıyorum
Allah yardımcıları olsunah nevreste sorma, bizimkilerin terör bölgesine gitme ihtimali var. allah yardımcımız olsun
evet benim eşimde gece geç geldi sabah erkenden gitti, burlar karışık değil ama o taraf karışıkken nasıl sevineyim.Allah yardımcıları olsun
Eşimin çalıştığı bölgede çok karışık..
Geçen hafta silahlı çatışma oldu Sabah geldi şimdi yine göreve gitti yüreğim ağzımda
Tabi canım hepsi bizimevet benim eşimde gece geç geldi sabah erkenden gitti, burlar karışık değil ama o taraf karışıkken nasıl sevineyim.
ben koyamıyorum inan nerveste, aklımın ucundan geçse deli gibi oluyorum. bu acıyı birebir yaşayanları düşünemiyorum.Tabi canım hepsi bizim
Hepsinin anası,babası,eşi,çocuğu var.Ben kendimi onların yerine koyuyorum
Eşim ara ara hatırlatıyor sağolsun Şöyle yaparsın,böyle olurben koyamıyorum inan nerveste, aklımın ucundan geçse deli gibi oluyorum. bu acıyı birebir yaşayanları düşünemiyorum.
şimdi bi haber daha cizrede 3 şehit. dayanılır gibi değil. ben tükendim artık
DİYORUMYA kuzum hepimiz uykuda öleceğiz.Ben ümitsizim artık,şu durumda bile bir uyanış yok ise daha da olmaz.