inanamıyorum bunu askerin askere yaptığını savunuyorsunuz kirli oyunlarınızda hepiniz boğulun inşallah.Allah kahretsin buna sebep olan ve destekleyen herkesi.
bence de,boğulsunlar pisliklerinde,sebep olan ve destekleyen herkes de kahrolsun inşallahinanamıyorum bunu askerin askere yaptığını savunuyorsunuz kirli oyunlarınızda hepiniz boğulun inşallah.Allah kahretsin buna sebep olan ve destekleyen herkesi.
Ben ümitsizim artık,şu durumda bile bir uyanış yok ise daha da olmaz.uyan türkiyeeeee uyannnnnnnnnn yoksa uykuda öleceğiz...
yorumlara bakıp hala bunu paylasabıldıgıne göre , hayal gücüne hayran kaldım kadesa !Ben ümitsizim artık,şu durumda bile bir uyanış yok ise daha da olmaz.
Benim mi?yorumlara bakıp hala bunu paylasabıldıgıne göre , hayal gücüne hayran kaldım kadesa !
uyanıs beklıyoruz ya , bir ümit..Benim mi?
10 gun once de ayni bolgede saldiri olup kayipsiz atlatilmis.Sehit sayisi 11 olmus.4 u ise agir yarali.
Boyle zamanda bu kadar polisi bi minibuse tikmak nedir? Bu nasil bir guvenlik zaafiyetidir.Aklim almiyor.
Sehit sayısı 12 olmus. Rabbim mekanlarini cennet eylesin ailelerine de sabirlar versin. 12 eve daha ates düştü.
Ne yazalım ne soyleyelim ki. Kelimeler isyanda artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?