- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
Şüphelenmesi hata umarım bulursunuz sizi bu hale düşüren kansızıŞmdi geldi yanıma cok kötüyüm utanıcmdan yerın dıbıne girdm sen benı kendı yerıne koy bırı sana böle video atsa naparsı cok sinirlendm yarn gtcektm ben savclga zatenbulucam bunu yapanı ama sana glpte böle bişey var nasıl dıyım beynim döndü iki gündr zaten dıe yalavrp yakarıo ama nafile inssn karısına bunu konduramaz agla agla içim cıktı yarn sabahn körnde cıkcm gtcm savclga
esınız bosanmk için bahane arıyordu ve mesajı o attrmıs olabılr mı?
Ben de bunu dusundum, adam bosanmak icin bahane uretiyor gibime geldi. O yapmis/yaptirmis olmasin ?
hadi bunun iftira olduğu ortaya çıktı.eşin olucak o adam senin yüzüne nasıl bakıcak?
yada sen yüzüne bakmaya izin vericekmisin ?
buda ayrı bir soru
Sabahtan beri aynı şeyleri bagrıyorum yüzüne nasıl bakcksın utanmıcakmısın diye aklı basına geldi ama bn unutmamkı bunu ömür boyu unutamam bu ithamlarını nedesn haklısın aklım yermde degl cok utanıyorum suan diyip duruyor beni birgünde nefret ettrdı kendınden inanamıyorum yaptıklarına bu olanlara kım ugrasıyor bızımle bılmıyorum
Şu videoyu iyice bir inceleyin. Etrafta eşya falan gözüküyor mu? Etraf size tanıdık geliyor mu vs gibi? Bir de eşin 'ben bilmez miyim bu senin vücudun'demiş ya demek ki size benzer biri videodaki. O şantaj yapan şahıs nasıl size benzerini bulabilmiş benim aklm ona takıldı.
Bir de şantaj yaparken neyle tehdit ediyor sadece kocana söylicem diyerek mi? Bu tip durumlarda farklı talepler olur çünkü.
Yahu fake faln degılım rahat oldgumuda nerden cıkarıosunuz zaten yarın gıdıcem savcılıga pazar gunu bugun nasıl gideyim.. Ben zaen olayın şokundayım sabhtan berı kavga edıyoruz bana hala yüzün görnmuo ama senin vücudun dıo bana nekadr acı cekıyorum bılıyomusunuz sız benı yalan dıye yargılıyosunuz burda kocam bna inanmıyor ses de benım sesimmiş vücutta benım vücudummuş boşanma gbı bır durum söz konusu olamaz cunku bız cok ıyıydık bu olaya kdr hıc bır sorunumz yoktu 360 derece degıstı ıkı gunde
Siz eşinizin facebook hesabına gelen video mesajını gördünüz mü?Video arabada çekilmş herhangı bana benzyen bsey yok sesini ve vucdunu bana benzetmiş ama bır gafletle benzettim cok sinrlym napcagımı bılemedm dıyıp sızalnıyor ama ettigi ithamlar sabahtn berı canımı cok yaktı unutmıcaksın bılıorum nedesen napsan haklısın dıyo ona facebooktan atılmıs vıdeo karının vıdeosu bak demş snrada bana atıo kım oldugu ortaya cıkarsa cok kötu olck