- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
Valla ne yalan söyleyeyim ben de arattım ama bulamadım
valla adını soyadını görünce şeytan dürttü direkt facebook'a baktım :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla adını soyadını görünce şeytan dürttü direkt facebook'a baktım :)))
profil resminde kapalı bi bayan kucağında çocuk var, ismi tam yazınca 2. satırda çıktı bendeValla ne yalan söyleyeyim ben de arattım ama bulamadım
siz öyle deyince bende arattım ama buldumValla ne yalan söyleyeyim ben de arattım ama bulamadım
profil resminde kapalı bi bayan kucağında çocuk var, ismi tam yazınca 2. satırda çıktı bende
Bütün bunları ziyaretçilerde görüyor konu sahibi niçin bu kadar dikkatsiz davrandı anlamadım.siz öyle deyince bende arattım ama buldum
evet her şeyi açık hanımefendinin zaten sanal ortama adını soyadını yazması bile çok çok yanlış belki netten birileri bile o video'yu yollamış olabilir eşinin de adı var facebook'ta kolay ulaşılıyor ikisine dePaylaşımlarda herkese açık maşallah. Neyse konu sahibi çıktı sanırım uyarmıştım onu.
aynen canım.tamam derdini paylaşsın ama soyadını,fotoğrafını koymak cesaret işi.özel hayat bu kadar deşifre edilmemeliBütün bunları ziyaretçilerde görüyor konu sahibi niçin bu kadar dikkatsiz davrandı anlamadım.
Hayır işlettigini sanmıyorum böyle bişey için beni işletmez 3 gundr agzımı yokluyodu sakladgn bseymı var diye abuk sabuk sorulr soruyodu anlam verememştım belkide kendı kendıne km oldgunu bulmya claıscaktı bılmıorım soramadı belkide cok kötüyüm yüzünü bile görmek istemıyorum zaten inşallh ortaya cıkarda gercekler utancından yerın dıbıne girer
Yine biz suçlu olduk,konu sahibinin kocişi aklandıBen eşimide savunmaadım nerden cıkarıyosunuz bunları ben onu bana söyledıklernı söyledım size boşanmak okadar kolaydı bunca yasanmıslıkta ve birde cocugum varken ustelk hatasının farkına varmısken.. he ben bunları unutucakmıyım hayır gerekse bana bu iftirayı atanı gerekse kocamı sürüm sürüm süründüürcem..
Eşin msjı görunce neden dırek savcıya gtmemiş demıssınızde gecenın bır yarısı gelıo msj cuma gecesı saat 12de nasıl gıdıcek
Ben okypete'e mesaj atmayı düşündüm ama onlar ne yapabilir ki?İlkbasta adaberendi bu ks. Bence bu nida denen bayanın profil resmini ve ismini kullanarak böyle bir konu actı kim actıysa. Bu işte bir iş var
sanmam bayanın son paylaşımları iftira üzerine dikkat ederseniz.İlkbasta adaberendi bu ks. Bence bu nida denen bayanın profil resmini ve ismini kullanarak böyle bir konu actı kim actıysa. Bu işte bir iş var
Ben okypete'e mesaj atmayı düşündüm ama onlar ne yapabilir ki?
Canım zaten o yuzden bana ilginç geldi sen hem internetten tanımadığın biri tarafından iftiraya uğra hemde tekrar bunu internete yaz ce isminide açık adres olarak ekle.sanmam bayanın son paylaşımları iftira üzerine dikkat ederseniz.
Konu sahibesinin hayatı ayan beyan ortada. Facete rahatlıkla bulunuyor. Niye burda isim soyisim verir hiç anlam veremedim.Ben okypete'e mesaj atmayı düşündüm ama onlar ne yapabilir ki?
burdaki paylaşımı değil facebooktaki paylaşımı ben facebook'ta baktım :)Canım zaten o yuzden bana ilginç geldi sen hem internetten tanımadığın biri tarafından iftiraya uğra hemde tekrar bunu internete yaz ce isminide açık adres olarak ekle.
Ben okypete'e mesaj atmayı düşündüm ama onlar ne yapabilir ki?
Onu bilmiyorum canım bakmadım. İnşallah kötü bir niyet yoktur o zamanburdaki paylaşımı değil facebooktaki paylaşımı ben facebook'ta baktım :)