• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iftiraya maruz kalmak

Myselfme

LADY
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
230
98
18
Kizlar meraba uzun zamandir yazmiyordum ama yine biraz dertlendim anlatiyim dedim ama bu sorun cok sinir bozucu soyle ki ben hayatimda su zamana kadar hep iyi olmaya calistim arkadan konusmadim asagilik davranislaridan hep kacindim kisacasi hele ki iftira en nefret ettigim sey ve bu benim basima geldi style ki bi arkadasimdan duyuyorum ben bunu bir kiz benim hakkimda cok buyuk olmasada sinir bozucu mide bulandirici bir iftira atmis ve ben bunu haketcek hicbir sey yapmadim o kizla da daha yeni tanismistik yani cok bi paylasimimiz da yoktu ama kiz yuzume karsi gayet iyi sevecen bende ona oyleyim tabi ama ben kizin arkasindan bi sey konusmadim bazi hatalarini farketsem de cahilliklerini gorsemde bunu ona kullanmadim ama o pislik yilan benim hakkimda demedigini birakmamis Nasil olur boyle bi sey arkamdan atilan bu iftirayi nasil engellerim kizla konussam inkar eder ne yapiyim ben harbiden bilemedim. Ayni durumu yasayanlar ne yapti kizlar? Amaci ne bu kizin ?

Kizlar meraba uzun zamandir yazmiyordum ama yine biraz dertlendim anlatiyim dedim ama bu sorun cok sinir bozucu soyle ki ben hayatimda su zamana kadar hep iyi olmaya calistim arkadan konusmadim asagilik davranislaridan hep kacindim kisacasi hele ki iftira en nefret ettigim sey ve bu benim basima geldi style ki bi arkadasimdan duyuyorum ben bunu bir kiz benim hakkimda cok buyuk olmasada sinir bozucu mide bulandirici bir iftira atmis ve ben bunu haketcek hicbir sey yapmadim o kizla da daha yeni tanismistik yani cok bi paylasimimiz da yoktu ama kiz yuzume karsi gayet iyi sevecen bende ona oyleyim tabi ama ben kizin arkasindan bi sey konusmadim bazi hatalarini farketsem de cahilliklerini gorsemde bunu ona kullanmadim ama o pislik yilan benim hakkimda demedigini birakmamis Nasil olur boyle bi sey arkamdan atilan bu iftirayi nasil engellerim kizla konussam inkar eder ne yapiyim ben harbiden bilemedim. Ayni durumu yasayanlar ne yapti kizlar? Amaci ne bu kizin ?
ne demiş

Ben yaşadım. Her şeyine koştuğum, her dakika beraber olduğum insan yüzüme gülerken başkalarına atıyomuş arkamdan. Çok sonra öğrendim ki o zamana zaten gerçek yüzünü görmüştüm ve konuşmayı kesmiştim. Öyle olunca Allah'a havale ettim. Sende yeni tanışmışsın zaten direk muhabbeti kes gitsin.

Ye
Ben yaşadım. Her şeyine koştuğum, her dakika beraber olduğum insan yüzüme gülerken başkalarına atıyomuş arkamdan. Çok sonra öğrendim ki o zamana zaten gerçek yüzünü görmüştüm ve konuşmayı kesmiştim. Öyle olunca Allah'a havale ettim. Sende yeni tanışmışsın zaten direk muhabbeti kes gitsin.
Kesmeyi cok isterdim ama bundan sonra daha sik beraber olucaz surekli ayni ortamlardayiz ve konusuyoruz cunku

Ama ona haddini bildirmek istiyorum yilan kiz

o kıza ve diğerlerine karsı dikkatli ol . benim söylediğim cok oolumlu birseyi cok olumsuz olarak dillerine dolamıslardı yani yanlarında konusma cok fazla .

kızın da üstüne git korksun senden

Size bu sözü getiren ile söylediğini iddia ettiği kızı bir araya getirin, hatta kulaktan kulağa kimde laf dönüyorsa; şöyle bir güzel gün gibi tertip edip toplayın eksiksiz.

Sonra da ummadıkları anda konusunu açın ve sorun.
Bırakın kendilerini nasıl savunacaklar izleyin, konuyu kapatmaya çalışırlarsa kapattırmayın.
Fazla nutukvari kalmayacak şekilde lafınızı söyleyin, itiraf gelmezse "Kim dediyse de, kim başını sallayarak dinlediyse de artık, hakkımı helal etmiyorum." tarzı bir kapanış yapar içinizi döker rahatlarsınız.

Ye

Kesmeyi cok isterdim ama bundan sonra daha sik beraber olucaz surekli ayni ortamlardayiz ve konusuyoruz cunku
Herkesin içinde canım sen benim hakkımda böyle böyle konuşuyormuşsun ben duydum yok beni tanımıyor bu kadar saçmalamaz herhalde dedim ben şok oldum ama ihtimal vermedim de. Senin üzerinden muhabbet çevirip ortama girmek istiyor ama bence en acilinden dışlayıp kurtulun

Öncelikle çok gecmiş olsun durumunuz gerçekten zor. Allah o tip insanlari ıslah etsin...
Direkt yuzlersiz inkar eder ama bildiğinizi imalı bir şekilde soylerseniz mesaji alır. Mesafe koyun bence en iyisi bu. Evet can sıkıcı bir durum ama yapacak bir şey yok...

Yüzlestirme yapacagini belli etme.bi cay icelim de sana haber getiren kizida sesle.sonra ortaligi birbirine kat.ses kaydi aldim sizi savciliga verecem de kalk masadan

Birincisi yasa kadınlara ses kaydi alma hakkı tanıyor ikincisi gidip savcilaga verin diye demedim gözdağı verin diye dedim.üçüncüsü iftira suctur gerektiginde kullanirsinizda.

Aynisi benimmbasima geldi. Iftira ama küfür seklinde. Çok üzüldüm ama birşey yapmadim. Ne oldu biliyor musun
Bama yaşattığı şey başına geldi
İnşşallah en kısa zamanda tüm kötülük yapanların başına gelsin

Bunun benzeri benim başıma geldi. Ama yakın arkadaşlarımdan biri yapmıştı. Ben birşey yapmadım. Görüşmeyi kestim. Ve çok canım yandığı için çok beddua ettim istemsiz. Sonra Allah a havale ettim. Ve bi süre sonra duydum ki başına çok kötü bi olay gelmiş. O an Allah büyük dedim ama yaşadığı çok kötü birşey olduğu için üzülmedim de değil. Bana attığı iftiranın çok kötü şeklini kendi yaşamış

Ses kaydı başka türlü ispat şansınız yoksa suç değil. Eşiniz küfür ediyor. Ses kaydı yapmak zorundasınız. İspat şansınız yok çünkü

Back
X