• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İftira üstüne iftira bıktım artık :-(

Önce telden arıyor gizli numarayla sonra faceden sahte hesapla ulaşıyorlar ama eşime değil sadece kayinpederime gidiyo esimin facesi yok telide gizli numaraya kapalı ulasamiyor olabilirler kimse onlar bilmiyorum eşim araştırıyor galiba bana pek duyurmuyo sen karışma ben halledicem diyo bide dini konu açmanın yasak olduğunu bilmiyordum ö.d

Önce kayınpederinizden başlayın araştırmaya...
Günahını almak istemem kimsenin ama bana biraz tuhaf geldi kayınpederiniz...

Sagolun pazartesi günü ilk isim o olacak savcılığa gitmek tesekkur ederim cvlariniz icin

e 3 harfliler değil ya iftira atan.

o yok bu yok.kim o zaman?

yani eşin de çok pasif birisi karıma böyle iftiralar atacak ben ortalığı toz duman ederdim ya.

Dua dan önce sözle ya da telefonla mı iftira atıyor.Neden şikayetçi olmuyorlar yada olmuyorsunuz.Bunu yapan evliliğiniz kıskanan çekemeyen biri ya da kp uydurması ikisinden biridir.

Sürekli birileri kayinpederime bi yerlerden ulaşıp hakkimda kötü iftiralar atiyolar başkasıyla yatıp kalkiyo oğlunuz nobetteyken eve aliyo annesi de kızını pazarliyo. O kızdan size gelin olmaz çok geçmeden çocuk çoluk olmadan bosayin oglunuzdan gibi ağza alınmayacak laflar söylüyormuş bu kaçıncı oldu 5 haftalık hamileyim kim olduğunu bilmiyoruz ve artık delirmek uzereyim lütfen iftiradan korunmak için kurtulmak için hangi ayet hangi duaları okumaliyim yardımci olur musunuz :KK42:
Savcılığa gitmek yerine ayet mi istiyorsunuz?

kimseyle bi dalaveremiz yokki kimseyle de düşünen değiliz kimse gelmiyor aklıma ne onların ne bizim
Eskiden gözü sende olan birisi olabilir.
KP'in hısmı olabilir
Ya siz bir şikayet edin, o numara bulunur zaten. Hiç merak etmeyin.

Back