İftira üstüne iftira bıktım artık :-(

Ben önce bu iftiraları atanlarıııı bulurrr saçlarını ellerime dolarrrr Allahımmm nasıl sinşr oldum liğme liğme parçalardım!!! Savcılığa git kardeş savcılığa duanı yine oku. Eşinin babası da ilginçmiş yani devamlı gelip bunları mı anlatıyor?

Manevi tazminat davası açmalısın bence bak bidaha yapıyolarmı?

hiç mi tahminin yok?

hangi manyak böyle bir şey yapar?

Ben birine iftira atacak olsam değil ayet hatim de indirse umrumda olmaz yani Allah'ım Ya Rabbim adli olayı bile duayla çözmeye çalışıyorlar sonra neden bir çözüm bulamadık, e sana akıl fikir verilmiş mantık verilmiş her şeye dini alet etmeyi bırakın artık.

Kv ile aran nasıl? Belki yapanın ta kendisidir. Görümcen, eltin ? Eşinin eski sevgilisi? Belki sana anlatmadı evlenmeden önce sevgili olduğu birini? Senin eski sevgilin var mı? Belki böyle olaylar yok aslında kayınpederin uyduruyor seni istemediği için boşanmanıza uğraşıyor?

kimseyle bi dalaveremiz yokki kimseyle de düşünen değiliz kimse gelmiyor aklıma ne onların ne bizim

çok ilginç ya.iftiralar çok ağır yani yenilir yutulur cinsten değil.birinin sizle fena bir sorunu olduğu kesin.

Kim yapıyor bunu acaba diye düşünmeyin, savcılığa dilekçe vermeniz yeterli olacaktır. Ayet dua bu tip şeyler burada yasakmış ama bunu yapabilmeniz için kim olduğunu bilmeniz lazım. Kısacası işiniz yasal yolla daha rahat çözülür, korkacak bir durumunuz olmadığına göre..

kimseyle bi dalaveremiz yokki kimseyle de düşünen değiliz kimse gelmiyor aklıma ne onların ne bizim
Bu konuda çok fazla tutarsızlık var. Çünkü mutlaka sizi, eşinizin veya kp nin bir tahmini vardır. Eşin sen karışma ben çözücem dediğine göre acaba onun tahmini olabilirmi???
Bir de bu kadar olaya şikayetçi olunmaması çoookk ilgin...

Manen rahatlamak için duanızı edin elbette.

Ama duayla çözülecek iş değil iftiralar ciddi boyutta. Birisinin ya sizinle ya eşinizle kapatamadığı bir hesabı var belli.

Çoktan adliyede almış olmanız lazımdı soluğu, bugün hemen gitmelisiniz.

Kimseden şüphelenmiyorsanız kendisini belli etmiyor demek ki
kp sizi sever mi ?

arkdaşım müslüman uyanık olmalı böyle bir durumda savcılıkla çözülecek konuda dua deyip olayın yönünü değiştirme.
sen dua et ama savcılığa şikayet etmeden nasıl bulacaksınız kimin yaptığını.
ya korktuğunuz bişey var ya da gerçekten hiç yol iz bilmiyorsunuz.

dua yalnızca el açıp sorunun çözülmesini beklemek değil. sizin duanız savcılığa gidip iftira atanları bulmaya çalışmak olur.

bu durumdasın ve aklına ilk gelen şey dua okutmak mı :)
memlekette hak hukuk hakim savcı falan var bi dene istersen.

Ya savcılığa gidip sikayette bulunmak varken cozum gercekten ayet mi?
Bu pisligi yapana vahiy mi gelecek vazgececek?
Sikayetini yap ondan sonra duani et.

Bence de kayinbabandan al telefonunu git sikayet et savciliga. Ondan sonra dua edersin. Aklin yolu bir.

yapılacak çok şey var aslında ama hiçbir şey yapılmadan beklenilmiş.

Kim neden iftira atsın ki size? Yani bir husumet olması gerekir yada sizi çekemeyen biri.
Açıkçası ben aileden birinin yapacağını düşünüyorum.
Facebook adresinin ıp si sahte olsa bile bulunur sanırım çok bilgim yok ama.
Eğer cafe falansa muhtemelen kamera kayıtları olur o şekilde bile çözülebilir.
Ben olayın üzerine sizden başka kimsenin düşmediğini düşünüyorum.

Onlarla aram gayet iyi hatta iyidende öte onlar olmadığına eminim eltim gorumcemde yok zaten tek gelinim evde o yüzden çok severler beni eski sevgililerimde yapmaz zaten ben kimseyle bi ilgim olmadı bekarken bi tane vardı o da hayatta değil

Siz şahit oldunuz mu kpnin aranmasına?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…