hiç mi tahminin yok?Önce telden arıyor gizli numarayla sonra faceden sahte hesapla ulaşıyorlar ama eşime değil sadece kayinpederime gidiyo esimin facesi yok telide gizli numaraya kapalı ulasamiyor olabilirler kimse onlar bilmiyorum eşim araştırıyor galiba bana pek duyurmuyo sen karışma ben halledicem diyo bide dini konu açmanın yasak olduğunu bilmiyordum ö.d
kimseyle bi dalaveremiz yokki kimseyle de düşünen değiliz kimse gelmiyor aklıma ne onların ne bizimhiç mi tahminin yok?
hangi manyak böyle bir şey yapar?
kimseyle bi dalaveremiz yokki kimseyle de düşünen değiliz kimse gelmiyor aklıma ne onların ne bizim
Bu konuda çok fazla tutarsızlık var. Çünkü mutlaka sizi, eşinizin veya kp nin bir tahmini vardır. Eşin sen karışma ben çözücem dediğine göre acaba onun tahmini olabilirmi???kimseyle bi dalaveremiz yokki kimseyle de düşünen değiliz kimse gelmiyor aklıma ne onların ne bizim
Ya savcılığa gidip sikayette bulunmak varken cozum gercekten ayet mi?
Bu pisligi yapana vahiy mi gelecek vazgececek?
Sikayetini yap ondan sonra duani et.
Onlarla aram gayet iyi hatta iyidende öte onlar olmadığına eminim eltim gorumcemde yok zaten tek gelinim evde o yüzden çok severler beni eski sevgililerimde yapmaz zaten ben kimseyle bi ilgim olmadı bekarken bi tane vardı o da hayatta değilKv ile aran nasıl? Belki yapanın ta kendisidir. Görümcen, eltin ? Eşinin eski sevgilisi? Belki sana anlatmadı evlenmeden önce sevgili olduğu birini? Senin eski sevgilin var mı? Belki böyle olaylar yok aslında kayınpederin uyduruyor seni istemediği için boşanmanıza uğraşıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?