• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İftira üstüne iftira bıktım artık :-(

Enes2014

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
105
23
13
27
Sürekli birileri kayinpederime bi yerlerden ulaşıp hakkimda kötü iftiralar atiyolar başkasıyla yatıp kalkiyo oğlunuz nobetteyken eve aliyo annesi de kızını pazarliyo. O kızdan size gelin olmaz çok geçmeden çocuk çoluk olmadan bosayin oglunuzdan gibi ağza alınmayacak laflar söylüyormuş bu kaçıncı oldu 5 haftalık hamileyim kim olduğunu bilmiyoruz ve artık delirmek uzereyim lütfen iftiradan korunmak için kurtulmak için hangi ayet hangi duaları okumaliyim yardımci olur musunuz :KK42:

kp nasıl ulaşıyorlar ? Neden şikayet etmiyorsunuz?
Dini konu açmak yasak arama motoruna yazarsan hangi ayetlerin hangi duaların okunması gerektiğini daha net bilgi edinirsin.

Kayınpederle nasıl iletişim kuruyor bu insan? Yüz yüze mi, telefon mu? Her iki durumda da şikayet etmenize yetecek kanıtlar var elinizde, ne duruyorsunuz ki?
Ayrıca kayınpeder mi bu lafları size yetiştiriyor, bu da ayrı ayıp. İkinci bir kişiye anlatana kadar, şimdiye soluğu savcılıkta alması gerekirdi. Bence işin ucunu bırakmayın, kimmiş, neciymiş çıkar ortaya.

Allah kuru iftiradan saklasın. dogru olmayabilir söyledikleri ama yinede kuşku oluşturmuştur bir degil iki degil. sinekte küçük ama mide bulandırır. Kbna bi daha ararsa o kişinin yada yüzüne söylerse yüzleştirmesini iste polise git eger telefonla arıyorsa kimin oldugunu bulurlar.

Allah kuru iftiradan saklasın. dogru olmayabilir söyledikleri ama yinede kuşku oluşturmuştur bir degil iki degil. sinekte küçük ama mide bulandırır. Kbna bi daha ararsa o kişinin yada yüzüne söylerse yüzleştirmesini iste polise git eger telefonla arıyorsa kimin oldugunu bulurlar.

Savcılığa gidip şikayetçi olsana kim ulaşıyor ayrıca ?

millet işini gücünü bırakıp sizinle neden uğraşsın ki anlamadım !! kp nizi diyelim arıyorlar telefonunu nerden buluyorlar,hani bunuda geçtim bu tarz yorumları neden dinleyip sonra anlatıp sizi üzüyorki_?Eşiniz bu durum için ne diyor?

Sürekli birileri kayinpederime bi yerlerden ulaşıp hakkimda kötü iftiralar atiyolar başkasıyla yatıp kalkiyo oğlunuz nobetteyken eve aliyo annesi de kızını pazarliyo. O kızdan size gelin olmaz çok geçmeden çocuk çoluk olmadan bosayin oglunuzdan gibi ağza alınmayacak laflar söylüyormuş bu kaçıncı oldu 5 haftalık hamileyim kim olduğunu bilmiyoruz ve artık delirmek uzereyim lütfen iftiradan korunmak için kurtulmak için hangi ayet hangi duaları okumaliyim yardımci olur musunuz :KK42:
:KK57::KK57::KK57:

bence dua ile değil bu iftira atan kişileri bulup mahkemeye verip yüklü bir tazminat alırsan ancak bundan
kurtulabilirsin.

Birisi bana boyle iftira atacak ve ben duayla kurtulmaya calisicam. Once savciliga dilekce vericeksiniz o kisiyi surundureceksiniz. Sonra yine dua edin.

Kim dedi size bunu? Kulaklarinizla duydunuzmu bu konusmayi?
Cok korkunc... evet bencede savciliga verin.

Savciliga gelmeden önce ortaligi tozu dumana katar kimmis bunlari söyleyen ögrenirdim önce. Kayinpederiniz ne bicim bir adam? Ilk duydugunda agzinin payini verememis mi? Sen benim gelinim hakkinda nasil böyle konusursun diyememis mi? Düzenli araliklarla birileri ariyor iftira atiyor, o da rapor verir gibi gelip size mi anlatiyor? Arayan kisi belli mi degil mi, yani en azindan tanimiyorsa bile telefon numarasi ortadadir. Konusmalar kayit edilmedigi sürece iftira nasil kanitlanir ki? Ben demedim yalan der cikar isinden her kimse bu. Kayinpeder kim oldugunu ve hangi numaradan aradigini söylemiyorsa kendisi de süpheli bence. Kalk baba savciliga gidiyoruz dilekce vereceksin seni arayip bunlari söyleyen kimmis ögrenelim deyin bakalim tavri ne olacak? Aslinda demenize gerek yok, size gelip hic anlatmadan hissettirmeden kendi kendine de bu isi yapip kimmis ögrenirdi.

kayinpederinize soyleyin savciliga gitsin bu durumu anlatsin buyuk ihtimalle telefilonunu dinlemeye alirlar o kisiyide bulurlar sizde iftira atmaktan mahkemeye verirsiniz

Önce telden arıyor gizli numarayla sonra faceden sahte hesapla ulaşıyorlar ama eşime değil sadece kayinpederime gidiyo esimin facesi yok telide gizli numaraya kapalı ulasamiyor olabilirler kimse onlar bilmiyorum eşim araştırıyor galiba bana pek duyurmuyo sen karışma ben halledicem diyo bide dini konu açmanın yasak olduğunu bilmiyordum ö.d

Enes2014 Enes2014 ben senin yerinde olsam iyi bir avukat bukurdum kac para olursa olsun o kisiyi bulur iyi bir tazminatda talep ederdim ne demek iftira atmak bi isin pesinide birakmazdim

Savcılık dururken sizi ayetlermi kurtaracak hanımefendi..
Biraz mantıklı olun lütfen..

Kayınpederiniz savcılığa versin numaradan tespit edilir her kim yapıyorsa.
Bir de tazminat davası açarsınız tadından yenmez.

Ailenin erkekleri biraz ılık galiba :) arayanin icabina bakmalari gerekirken sana hamile halinle gelip "senden icin soyle boyle diyolar" mi diyolar bu nasil is
benim esimde babamda gece gunduz uyumaz bulurdu boyle bir durumda en iyisi mahkeme bide mahkeme bittikten sonrada bu kisiyi cumle alemez rezil edicen bak bida yapiyomu.

Back