şimdi eşime dedim biz ne zaman karpuz yiycez diye,daha vakti gelmemişValla biz ramazan ayı gelince iftar sahur hepsinde karpuza dadanıyoruz. Ah bide kelek çıkmasa..
Valla biz ramazan ayı gelince iftar sahur hepsinde karpuza dadanıyoruz. Ah bide kelek çıkmasa..
Allahım bir umutla gittim mutfağa bu konuyu okuduktan sonra ve hayal kırıklığı .
canım bende bir şeyler yemek istiyorum illa,soda iç varsa serinletir,akşamdan erzağını alıcan kızımAllahım bir umutla gittim mutfağa bu konuyu okuduktan sonra ve hayal kırıklığı .. Hamile gibi aşerdim la ( hamile değilim )
Mune Hanım '' kavun'' kelimesini de demeseydiniz keşke..Iftarda zaten çok yemek iyi değil, biz doymadan kalkarız, mideye yüklenmemek için, sonrasında meyve yenebilir, karpuz yoksa kavun yiyin
Hamilelerden özür dilerim, canları çekecek birşey değil.
Ben en iyisi susayım, daha da yazarsam gece gece herkesin canı çekecekMune Hanım '' kavun'' kelimesini de demeseydiniz keşke..Hamile gibi aşerdim şuan
Oyyyy kız valla şuan mide'mi görsen acırsıncanım bende bir şeyler yemek istiyorum illa,soda iç varsa serinletir,akşamdan erzağını alıcan kızım
canım üzüldüm şimdi kız bizdede yokki eşim almıyor karpuz yeme vakti gelmemiş dahaOyyyy kız valla şuan mide'mi görsen acırsınkavun karpuz diye bağırıyor kerata
Sen İstanbul'da değil misin canım ? İstanbul kavun karpuz doğuruyor gıııcanım üzüldüm şimdi kız bizdede yokki eşim almıyor karpuz yeme vakti gelmemiş daha
Sen İstanbul'da değil misin canım ? İstanbul kavun karpuz doğuruyor gııışöyle sulu sulu buzzz gibi serin serin karpuz offf
Hahaha :) Ne yap ne et eşini ikna et.. ya da git markete al, afiyetle ye.. Eşine nispet yap .. ohh misss gibi karpuz mmm .. falan deay haklısın canım işte tatlanıcakmış,tadına bakamadan kış gelicek