Iftar yemeğine gittik ve

valla bana kalsa az cesit yaparim ama esim mahcup olsun istemiyorum.ilk defa geliyorlar o yuzden cekiniyorum biraz.onlarda konu sahibi gibi dusunuyor olabilirler

10 çeşit fazla ama ziyan olur gerçekten . Biz de çok severiz eşimle misafiri özellikle ramazanı hep dolu geçirmeye çalışırız eş dost akraba . İlk zamanlar bende öyle düşünmüştüm eşimin arkadaşlarını çağırdığımda ama sonra gerek yokmuş dedim .

Tatlı zaten misafirler getiriyor yapılmasada olur . Ana yemeklerin yanına 2 çeşit zeytinyağlı sıkıştırıp bir de ara sıcak mükellef bir sofra için yeterde artar bile .

Allahtan etrafımda bu tarz insalar yok .

Eve çağırmkta sıkıntı yok insan kendini biliyor da ben de gitmeye korkmadım değil baksanıza herkes yok masraf yok yoruldum yok öyle yok böyle ...

Çağırmayın arkadaşım o zaman birilerinin hayrına deyip istemeyerek çağırmayın insanların da günahına girmeyin . Ay sinirlenmişim buraya patladım . Sanki millet siz çağırmadan evinde açlıktan ölüyor da lutfediyorsunuz.
Siz de gitmeyin o zaman “Misafirliğe gittiğiniz sofranın gıybetini “bize yapacaksanız,olumsuz yorumlara da hazır olmanız lazımdı “

Ayrıca içli köfte gibi bir yemeği ara sıcak diye ortaya atan ib.e kimse tarih onu affetmeyecek.
office office bana bi Antep içli köftesi ısmarlar mısın?
Fıstıklı Diyarbakır burma kadayıfı hatrına :kk77:
:KK70: Aynen içli köfte sofranın baştacı
Ben de kilo problemi olan biriyim
İştahsızım ama içli köfteyi bu gittiğimde annem 3 defa yaptı,onu herşekilde yerim , görmemiş gibi yerim
Görmüyoruz zaten orası da ayrı bir konu

10 çeşit fazla ama ziyan olur gerçekten . Biz de çok severiz eşimle misafiri özellikle ramazanı hep dolu geçirmeye çalışırız eş dost akraba . İlk zamanlar bende öyle düşünmüştüm eşimin arkadaşlarını çağırdığımda ama sonra gerek yokmuş dedim .

Tatlı zaten misafirler getiriyor yapılmasada olur . Ana yemeklerin yanına 2 çeşit zeytinyağlı sıkıştırıp bir de ara sıcak mükellef bir sofra için yeterde artar bile .

Allahtan etrafımda bu tarz insalar yok .
bana kalsa bende aynisini yaparim da ilk defa gelince nasi huylari oldugunu bilmiyorum.yoksa kesinlikle israf

Siz de gitmeyin o zaman “Misafirliğe gittiğiniz sofranın gıybetini “bize yapacaksanız,olumsuz yorumlara da hazır olmanız lazımdı “

Sizin gibi düşündüğümü belirtmiştim de yanlış anladınız sanırım . Sinirler gergin malum ondandır herhalde.

Efendimiz zamanında bir hurma bir çorbayla karın doyarmış, kimse de laf edip eksik aramazmış.

Ev sahibinin imkanı varsa ve esirgedi diyosanız o onunla Allah arasında ama evine gidip yiyip içip bi de ardından konuşmak çok ayıp geliyor bana. Kadın öyle uygun görmüş demek ki. Allah bereket versin deyin. Ayrıca çağırsam mı ne hazırlasam ki diye düşünmeniz de çok ayıp. Şahsen ben elimden geleni yapar, misilleme yapmayı düşünmezdim hiç. Zaman geçtikçe bozuluyoruz şu halimiz içler acısı.. Utanç duyuyorum sadece..

Yengem başkasinda cesit olsun ben yiyeyim bana hizmet edilsin ama bana gelince ben yorulmayayim.mantiginda bir insan. Bu yüzden konu actim ama görüyorum ki burda kötü niyetliymisim gibi gösterildim. Ve dedigim gibi konuyu acarken ben cekinerek utanarak actim amacim akil almakti yoksa bende aslinda bir su ve corbayla insan isterse doyabileceginin farkindayim ama sizlerde yengemi tanimadiginiz icin böyle yorumlar yazmissiniz.
Tanidigim birine gidip konuyuda acamazdim...Ben yanlis anlasilmak istemem eksik filanda görmem ama sizde okuyunca kendinizce haklisiniz. Daha fazla moralimi bozmak istemiyorum sonra adim ac gözlü giybetciye cikmasin

Gerçekten hiçbir şeyin tadı kalmamış artık. Ramazan ayı mı gıybet ayı mı belli değil. Bu tarz kaç konu okudum burda bilmiyorum.
Ev sahibi masayla mesaj verir. Misafir bulduğunu beğenmez.

Bence artık kimse kimseyle görüşmesin.
Oruç falan da tutmasın. Beceremiyorsunuz.

Hay agzina saglik be gülüm :KK54:

Ayrıca içli köfte gibi bir yemeği ara sıcak diye ortaya atan ib.e kimse tarih onu affetmeyecek.
office office bana bi Antep içli köftesi ısmarlar mısın?
Fıstıklı Diyarbakır burma kadayıfı hatrına :kk77:

Hele icine zibilyon tane sey koyuyorlar simdi cok afedersin gocum kadar da yapiyorlar :/ bol cevizli bir icli kofte olaydi da yiyeydik kizim :27: sen bana burma kadayifi bur, ben sana icli kufte oyam :70:

Bir allahin kulu da konuyu alintilamamis ki bir tas da ben atam :27:

Maksat mükellef bir sofra kurup vay çok güzel agirlayayim değil ki maksat oruç açtırıp onun sevabını kazanmak sizin tuttuğunuz oruçu yaptığınız gıybet öldürdü şuanda

Yengem başkasinda cesit olsun ben yiyeyim bana hizmet edilsin ama bana gelince ben yorulmayayim.mantiginda bir insan. Bu yüzden konu actim ama görüyorum ki burda kötü niyetliymisim gibi gösterildim. Ve dedigim gibi konuyu acarken ben cekinerek actim ama sizlerde yengemi tanimadiginiz icin böyle yorumlar yazmissiniz. Ben yanlis anlasilmak istemem eksik filanda görmem ama sizde okuyunca kendinizce haklisiniz. Daha fazla moralimi bozmak istemiyorum sonra adim ac gözlü giybetciye cikmasin
E madem biliyorsun,bu yengenin huyuymuş
Neden takıldın ozaman,huyuymuş işte

Ayrıca içli köfte,sunulabilecek en iyi yemektir
Kolay kolay kimse yapamaz,ben de yurtdışında yaşıyorum ben de bulamam köfteyi
Benim için özeldir.annem de yapar atar buzluğa Ramazan’da misafire yapar

Çorba ve 1 tane içli köfteyle nasıl doydunuz acaba?
47 kiloyum çevremde benim kadar az yiyen insana pek rastlamadım. Ben bile dün yaptığım içli köfteden 5 tane yedim. Eşim olacak aç kurt da 11 tane yedi.
Çok pis boğazız sanırsam :işsiz:

O pisbogazlik degil anam icli koftenin cekim gucu, olsa 20 tane de yenir :27:

Back
X