- 22 Temmuz 2024
- 286
- 98
- 13
- Konu Sahibi Pembikbulut
Merhaba yarın akşam eşimle ortak arkadaşlarımız gelicek iftara ne yapmalıyım fikir ve önerilerinizi bekliyorum.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıbrıs tatlısı belki ağır kaçabilir ama magnolia iyidir.Tatlı olarak da magnolia ve Kıbrıs tatlısı düşündüm ağır mı olur
Birde sarma bar unuttumBenimde pazar günü var şöyle düşündüm
Yüksük Çorbası
Mersin Lahmacun
Mevsim salata
Süzme yoğurt üzeri soğan mezesi
Havuç tarator
Humus
Kıbrıs tatlısı
Benimde pazar günü var şöyle düşündüm
Yüksük Çorbası
Mersin Lahmacun
Mevsim salata
Havuç tarator
Humus
Kıbrıs tatlısı
Kıbrıs tatlısı belki ağır kaçabilir ama magnolia iyidir.
Yemek olarak var mı fikriniz ?
Karnıyarık olabilir, fırında soslu kanat olabilir, sarma olabilir bir sürü seçenek var![]()
Yorumunuz için teşekkür ederimMercimek çorbası
Fırında soslu tavuk patates/belen tava/et sote/tavuk sote bunlardan biri olan
Tereyağlı şehriyeli pirinç pilavı
Zeytinyağlı barbunya
Mevsim salata
Havuc tarator
Pancar salatası
Köz patlıcan ve köz biber salatası sarımsaklı yoğurtlu
Karışık turşu
Kıbrıs tatlısı ağır kaçmaz bence.
Yorumunuz için teşekkür ederimKremalı mantar çorbası
Salata
Börek
Pilav
Belen tava
Tatlı olarak revani
Belki bir meze ekleyebiliriz
Özbek pilavının yerine kavurma yapıp yanına pilav koysanız?Yorumunuz için teşekkür ederim
Mercimek çorbası, Özbek pilavı, ıspanaklı kol böreği, mevsim salatası, havuç tarator ve köz biberli peynirli meze nasıl olur. Özbek pilavının yanına başka ne gider peki
O da güzel olur aslında, börek ve yoğurtlu çorba gitmez demi Özbek pilavınınÖzbek pilavının yerine kavurma yapıp yanına pilav koysanız?
Özbek pilavı gerçekten iyi yapılınca çok güzel oluyor ama ben oruçlu riske atmazdım.Belen tava yaptım geçen gün bakın o da denemeye değer.Herkes çok beğendiO da güzel olur aslında, börek ve yoğurtlu çorba gitmez demi Özbek pilavının
Oruç değilim, daha önce de yaptım ama yinede riske atmim teşekkürlerÖzbek pilavı gerçekten iyi yapılınca çok güzel oluyor ama ben oruçlu riske atmazdım.Belen tava yaptım geçen gün bakın o da denemeye değer.Herkes çok beğendi
Yani menünüz gerçekten davet sofrasına yakışır.Ellerinize sağlık şimdidenOruç değilim, daha önce de yaptım ama yinede riske atmim teşekkürler![]()
Özbek pilavı zaten ana yemek yanına başka birseye gerek yok güzel yapıyorsanız ana yemek olarak olur zeytinyağlı fasulye,barbunya eklersiniz ortaya birde yeterli.Yorumunuz için teşekkür ederim
Mercimek çorbası, Özbek pilavı, ıspanaklı kol böreği, mevsim salatası, havuç tarator ve köz biberli peynirli meze nasıl olur. Özbek pilavının yanına başka ne gider peki
Tamamdır çok teşekkür ederimÖzbek pilavı zaten ana yemek yanına başka birseye gerek yok güzel yapıyorsanız ana yemek olarak olur zeytinyağlı fasulye,barbunya eklersiniz ortaya birde yeterli.
Çok teşekkür ederimYani menünüz gerçekten davet sofrasına yakışır.Ellerinize sağlık şimdiden
Mersinlisiniz sanırım eşim de yüksek çorbasını seviyor tam tarifi var mı kvye sormak istemiyorum. Bir de humus da seviyor limonun çok koydum sanırım 3 saat sonra tadı eksildi limonu yiyeceğim zaman mı koymalıyımBenimde pazar günü var şöyle düşündüm
Yüksük Çorbası
Mersin Lahmacun
Mevsim salata
Havuç tarator
Humus
Kıbrıs tatlısı
Etler pişti miÖzbek pilavı gerçekten iyi yapılınca çok güzel oluyor ama ben oruçlu riske atmazdım.Belen tava yaptım geçen gün bakın o da denemeye değer.Herkes çok beğendi
Merhaba eşim Mersinli ben de yapa yapa öğrendim :) ben de kv hiç sormadımMersinlisiniz sanırım eşim de yüksek çorbasını seviyor tam tarifi var mı kvye sormak istemiyorum. Bir de humus da seviyor limonun çok koydum sanırım 3 saat sonra tadı eksildi limonu yiyeceğim zaman mı koymalıyım