eşinle*ilgili*tahliller*nasıl.bakıldımı*ya*da.bazı*arkadaslarda*ameliyattan*sonra*sorun*olmayınca*eşlerın*taramaları*yapıldğnda*sorunlar*çıkabiliyor
arkadaşlar ben de 8 ay önce uterus septus (perde) tan dolayı ameliyat oldum histeroskopi ile perdeyi aldılar. 6 aydır bebek için çalışmalar var ama henüz hamile kalamadım.
ıyı gunler zeynep hanım sıze sorum olacaktı dr.size kac ay sonra bebek sahıbı olabılırsınız dedi?
canım ameliyattan sonra doktor 3 ay korunma süresi verdi 3 aydan sonra çalışmalara başlayabilirsiniz dedi ama ben hala hamile kalamadım, bekliyoruz.
cok tesekur ederım yardımcı oldugun ıcın ınsallah Allah hepımıze evlat nasıp eder
cok tesekur ederım yardımcı oldugun ıcın ınsallah Allah hepımıze evlat nasıp eder
İyi akşamlar herkese
Geçen yıl iki adet arasında 3gün süren kanamam oldu,korktum doktora gittim;ultrasonla baktı çift rahim dedi pelvik mr istedi ilaçlı ve normal olarak iki defa çektirdim.Sonunda uterus didelfis dediler ayrıca da vajinanında iki tane olduğu ortaya çıktı.Vajinada ki septumu almaktan bahsetmişti doktorum ilerde cinsel ilişki yaşadığında sorun yaratabilir demişti ama rahim için bir operasyondan bahsetmedi.Yalnızca düşük tehlikemin olabilceğinden bahsetti.Bu konuda daha geniş bilgi sahibi olan varsa bana yardım edebilirse sevinirim çünkü yazılanları okudukça korkmaya başladım doktor öyle dediği için ben o kadar önemli değil sanmıştım ama bu durumda olan herkes bebeğini kaybediyor galiba...
İyi akşamlar herkese
Geçen yıl iki adet arasında 3gün süren kanamam oldu,korktum doktora gittim;ultrasonla baktı çift rahim dedi pelvik mr istedi ilaçlı ve normal olarak iki defa çektirdim.Sonunda uterus didelfis dediler ayrıca da vajinanında iki tane olduğu ortaya çıktı.Vajinada ki septumu almaktan bahsetmişti doktorum ilerde cinsel ilişki yaşadığında sorun yaratabilir demişti ama rahim için bir operasyondan bahsetmedi.Yalnızca düşük tehlikemin olabilceğinden bahsetti.Bu konuda daha geniş bilgi sahibi olan varsa bana yardım edebilirse sevinirim çünkü yazılanları okudukça korkmaya başladım doktor öyle dediği için ben o kadar önemli değil sanmıştım ama bu durumda olan herkes bebeğini kaybediyor galiba...
kızlar uterus bikornis olanlar....girişteede çiftmi sizin rahim filmi çektirdinizmi ? çektirceksseniz anestezi alın!!!!
selam kızlar..bende dün bebeğimi görmek için gittiğimde doktorum ultrasonda çift rahim gördü..bebeğim sağ tarafa yerleşmiş....Bana sadece erken doğum riski olduğunu söyledi , düşük riski falan demedi sadece kanamaların olabilir dedi..6. haftada kanamam olmuştu o da bundan dolayı olmuştur dedi..Ben erken doğum dışında normal hayatta ne gibi şeyler olabilir dedim hiç bir şey olmaz dedi..Eşim diğer rahim bebeğin gelişimini etkiler mi diye sordu ona da bir şey olmaz dedi..İnşallah dediği gibi olur miniğimizi sağlıkla kucağımıza alırız..
merhaba bu topiği yeni farkettim..bana da vajinal usg den bakılarak çift rahim dendi sonra diğer kendi doktorum Y şeklinde dedi bu ne demek anlayamadım ... bir daha kendi doktoruma baktırıp açıklığa kavuşması için Eylülde rahim filmi çektireceğim... sizin bebeğinizin gelişimi nasıl gidiyor merak ettim... çift rahimle gebe kalınabilmesi çok güzel inşallah sonuna kadar sorunsuz geçirirsiniz...
bana da doktorum bebek olursa muhtemel düşük ve erken doğum riski devamlı yatılacak kendini yormayacaksın gebeliğinde dedi... ama tabi filmden sonra netleşir... sonuçlarımı buraya da yazarım....bu arada çift rahim milyonda bir görünen bişeymiş... bende çift rahim olduğunu düşünmüyorum çift rahimağzı denmedi çünkü bakalım sonuçlardan sonra ne çıkacak? Bu arada 7 aydır da gebe kalmaya çabalıyorum polikistik overim olduğundan gebe kalmam da ayrı bir mucize :) yok yok bende maşallah... kolay gebe kalabilsem bileceğim düşük mü olacak nedir ne değildir ama öyle bişey de yok bakalım hayırlısı Allah tan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?