• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İflah olmaz yandaşım, ben bir Erdoğanistim!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
http://www.haberdar.com/gundem/iflah-olmaz-yandasim-ben-bir-erdoganistim-h8490.html?mnst=2074
İflah olmaz yandaşım, ben bir Erdoğanistim!
15409-icerik.jpg

Gazeteci Ersoy Dede, "Ben bir Erdoğanistim. Tayyip Erdoğan benim kırmızı çizgimdir" dedi.
5 Aralık 2015 Cumartesi 17:53
Gazeteci Ersoy Dede Medyaradar’dan Alev Gürsoy Cimin’e konuştu.

Röportajdan bazı bölümler şöyle:

“İFLAH OLMAZ BİR YANDAŞIM”

Bugün siyasetten çok biraz sizi tanımak istiyorum ve medya konuşmak istiyorum. Bundan birkaç yıl öncesine gidersek Ersoy Dede deyince akla merkez medyadan bir isim gelirdi. Şimdilerde ise iktidara çok yakın bir isim geliyor, yani yandaş olarak nitelendiriliyorsunuz. Kimdir Ersoy Dede?
Evet, ben yandaşım hem de iflah olmaz bir yandaşım.

“KIRMIZI ÇİZGİM ERDOĞAN, O BENİM BABAM GİBİ”

Bu yandaş ifadesi sizi rahatsız etmiyor mu?

Hayır, etmiyor bilakis gurur duyuyorum. Ben bir Erdoğanistim. Bunu da ilk kez söylemiyorum. Tayyip Erdoğan benim kırmızı çizgimdir, Erdoğan’ı ben herkesin gördüğü gibi ya da herkesin baktığı gibi değil, çok daha farklı görüyorum. Tayyip Erdoğan’ı ben babam gibi görüyorum.

“ERDOĞAN’A HAYRANIM, ERDOĞANİSTİM ÇÜNKÜ…”

Neden babanız gibi görüyorsunuz, bu bağlılık niye?
Tayyip Erdoğan’ın bende algısı bu yani. Ben onu babam gibi hatta daha ileri görüyorum. Bağlılığım millete olan bağlılığım, çünkü o da bu milletine gönülden bağlı. O milleti ile çok farklı bir bağ kurdu ve bu noktada ben kendisine inanılmaz bir hayranlık duyuyorum. Özgürlüklerin önünü açtı, milletin itibarını yükseltti. Bir Türk olarak dünyada başımızı havaya kaldıran o özgüveni sağladı bize. Ben 40 yaşındayım ve Erdoğan öncesi Türkiye’yi de biliyorum.

kimse mükemmel değildir.Tapınacak kadar abartmaya gerrk yok biz bu kpnuda bi büyüyemedik ülke olarak hala takım tutar gibi parti tutuyoruz ,parti üyesi tutuyoruz.
particilik ile kurucumuz farklı şeylerdir.bu gün bir partili hatta parti paçkanı bile kendini feshedip bambaşka bir partiyi destekleyebilir.
Atatürk ile ne alakası var particiliğin

yani Artık Atatürkle kıyaslamaya başladılar ya. şaka gibiler
arkadaşları anlamak lazım.
tarihimiz bir kısmına çok farklı anlatılıyor.
Aşırı solcular da aşırı sağcılar da Atamı sevmezler,geçmişten gelen bir kuyruk acıları var çünkü.

Mustafa Kemal Atatürk cumhuriyeti kurmaya karar verdi,bu uğurda önüne çıkan engelleri toprak kaybetmeden yapması için gereken ne ise yaptı.
Şeriatçı kesim,hilafetçi kesim ve Kürtler ayaklandı.
Elbette bu ayaklanmaları bastırması gerekiyordu.
Elbette herkes memnun olmayacaktı.
Ne yani şurası sizin şurası sizin şurası sizin burası da bize yeter mi diyecekti.

Kötü mü yaptı bence hayır. Cumhuriyet bizim için en büyük nimettir.
Memnun olmayanlara uygun memleketler var ama lütfen burada bizim huzurumuzu kaçırmasınlar.

şu soğukkanlığına bayılıyorum. kkda olamadığım bir yapı bu. keşke olabilsem:)
o soğukkanlılık değil.
iktidar yanlılığının verdiği geçici bir sarhoşluk .
Bu da geçer boşver.
yarın başkaları kendi imparatorluğunu kurar.
Kaz gibi uçup tavuk gibi düşmek misali

o soğukkanlılık değil.
iktidar yanlılığını verdiği geçici bir sarhoşluk .
Bu da geçer boşver.
yarın başkaları kendi imparatorluğunu kurar.
Kaz gibi uçup tavuk gibi düşmek misali
Atlantistengelenkadin bilinen biriyim yazmışsın ya eskiden kimdin nickin neydi çok merak ediyorum.güzel yazıyorsun.

Atlantistengelenkadin bilinen biriyim yazmışsın ya eskiden kimdin nickin neydi çok merak ediyorum.güzel yazıyorsun.
oraya onu yazmamın inan ki bu siteyle alakası yok.
sileceğim .
çünkü özel mesajla soran da çok oluyor.
hatta saraylım diye bir üyeye benzettiler .İnceledim görüşleri bana yakın ama o değilim

oraya onu yazmamın inan ki bu siteyle alakası yok.
sileceğim .
çünkü özel mesajla soran da çok oluyor.
hatta saraylım diye bir üyeye benzettiler .İnceledim görüşleri bana yakın ama o değilim
bende merak ediyorum eski nickini. aslında sanki şu diyorum bazende yok bu. ama buulamadım bir türlü:.)

Back