ifa Allahtantr

takva

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
219
4
318
Eskişehir
bir gün bir adam çok fena bir şekilde hastalanmış. adam Allah a dua ederek 'ya rabbim çok fena hastayım ne olursun bana şifa ver ne yapabilirimde iyileşebilirim' demiş. Allah ta ona şöyle demiş 'ey kulum şurda falanca agac var git o agaca o agacın yapraklarından kopar ve güzelce kaynat şifa bulucaksın. adamda gitmiş o agacı bulmus ve yapraklarından alıp güzelce kaynatmış içmiş ve adam iyileşmiş...aradan 3-5 ay geçmeden adam aynı hastalıga tekrardan yakalanmış doğal olarak ne yapmış adam.???? ............................................... aynı agaca tekrar gitmiş yapraklarından koparmış güzelce kaynatıp içmiş fakat bu sefer iyileşmemiş...daha sonra rabbine dönerek 'ya rabbim ben ilk içtiğimde şifa bulmuştum ama neden aynı şifayı yine bulamadım' demiş Allah ta ona şöyle demiş 'ey kulum sen ilk şifayı isterken benden istedin bende o agacın yapraklarına şifa verdim ve sende şifa buldun ama ikinci şifayı sen o agacın dallarında aradın demiş.... '''ŞİFAYI KİMDEN İSTEDİĞİMİZİ BİLMEK LAZIMM'''tabiki Allah-tan

çok güzel bir paylaşım olmuş

emeğine sağlık a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…