Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir parça kıskançlık olabilir şimdiden söyleyimBende bu sabah tartıldım dayanamadım 71 olduğumu gördüm çok sevindimpazartesiye kadar 70 e düşsem daha ne cokmu şey istedim ne
![]()
Bir parça kıskançlık olabilir şimdiden söyleyim![]()
Şaka yapiyorum tabi ki söyleyin hepHep beraber olalım inşallah ip ince dal gibi birbirimizi durtecez harekete gecirecez böylelikle ben o yüzden buraya yazıyorum çünkü ben okuyoken sayfaları böyle kilo verenleri okuyunca gaza geliyorum akla takiliyo ben neden yapamıyorum bak insanlar kilo verebiliyo diye düşünüyorum ya ondan yazıyorum burayada
![]()
Sizde hosgeldniz... Sizide ekliyrm listemize.. Her ptesi tartilip paylasiyrz...Merhabalar
Bende bugün başladım hayırlısıyla yeni grup olduğu için sizinle yol almak isterim.
Önceki deneyimlerimden biliyorum bu tür gruplar güzel motive ediyor.
Başlangıç kilom 69 bu sabah tartıldım.
Hedefim 63 kg
16 saat açlık 8 saat yeme düzeni ile ilerleyeyim diyorum bakalım.
MaşallahKizlar gunaydin.. Gecen hafta 75.85 tim... Bugun 73.60 geldimmm1 haftada 2.250 kg vermisim
Sizde hosgeldniz aramiza... Bilgilerinizi listeye girdim... Her ptesi kilonuzu paylasirsaniz bilgilerinizi revize ederimBenim kilom 66 boyumda 158 bi 10 kilo vermek istiyorum bends bugün sabah başladım if diyetine 16/8 şeklinde olanı uyguluyorum. 8 saatlik yemek yemek aralığımıda 12 ile 8 olarak belirledim. Zaten o saatlerdede işte olduğum için öğle yemrği dışında pek bişey yemiyorum. O yüzden 1 öğün gibi bişey oluyor şuan için. Eve geçtiğim zaman da her akşam ya da 2 akşam da bir leslie nin 30 dklık videolarından yapmayı düşünüyorum kızlatbu konu iyi olmuş motive edici
Teşekkür ederim.Sizde hosgeldniz... Sizide ekliyrm listemize.. Her ptesi tartilip paylasiyrz...
Hoşbuldummm . Tabiki her pazartesi yazarım kilomu teşekkür ederimSizde hosgeldniz aramiza... Bilgilerinizi listeye girdim... Her ptesi kilonuzu paylasirsaniz bilgilerinizi revize ederim
MaşallahKizlar gunaydin.. Gecen hafta 75.85 tim... Bugun 73.60 geldimmm1 haftada 2.250 kg vermisim
Maşallah bence çok iyi vermişsinMaşallahçok güzel bende 79 kiloyum 1 kilo vermişim sadece
bu hafta sporuma daha çok dikkat edicem inşallah haftaya daha iyi olur