Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
IF-OMAD birlikte deneyelim haydiii gelinn kizlar 😇 aralikli oruca yeni baslayanlar, baslayacak olanlar, baslamayi dusunenler... ✌️✌️
Kızlar hepinize tekrardan merhaba... Uzun bi aradan sonra tekrar foruma ve aranıza geri geldim... Bu sefer yalnizda deil 2 minnak Juniormda benimle... Ee bu demek oluyor ki 2 sezeryan doğum (2016-2020), hoooop gelsin kilolar evlenmeden once 38 beden olan ben simdilerde 44 giyiyordum... Taki aralikli orucla tanisana kadar.. Aralikli orucu ve gunde tek ogun beslenme seklini eger burda okuyorsaniz muhtemelen hepsinden bilginiz var demektir eger ogrenmek isteyen olursa yine yardimci olurum... Ben gecen subat ayindan nisana kadar 11 kilo vermistim.. Hepsini buraya paylascm.. Simdi yeniden basladm, gelin bu surecte birlikte hareket edelim.. 13 aralikta 80.90 kilo ile basladigim maceramda yol arkadasim olmak ister misinz
Bende sizinle birlikteyim bugün yeter artık diyorum. Vermek istediğim ama veremediğim bütün kilolarımı bugünden itibaren vermek istiyorum inşallah. Lütfen bana da destek olun.
Bugün sabah tartılamadım ama ife başladım inşallah yarın sabah tartılıp yazarım buraya.
Peki bu grubu aktif olarak kullanacakmiyiz; öğünlerimizi veya yapıyorsak sporlarımızı yazacakmiyiz ya da tartı günümüz olacak mı. Yani olsa süreklilik adına iyi olurdu ne derdiniz
bu aralıklı orucu ve diyet tarzı hiç bişey yapamadım hayatımda 1-2 gün başlayıp bıraktım. ama bu sefer kararlıyım sağlıklı olmak istiyorum. sinem kilo 65 27.12.2021 bende varım
Merhaba bende varım 22.12.2021 de başladım kilom şu an göründüğü gibi sanırım carsambadan beri tartilmadim günde 30 dk Leslie yapıyorum geçen sene 25 kilo vermiştim 15 ini geri aldım 20 olarak vermek istiyorum