• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf (intermittent fasting) diyeti günlüğüm

İf diyeti yaptınız mi?

• Evet yaptim fakat faydasini göremedim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7
  • Anket Kapalı .

pokohontas

Guru
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
737
899
408
Arkadaslar merhaba ben bugun itibariyle if diyetine başladım ve burada da bir günlük tutmaya karar verdim. Ben kadınlar kulübündeki diyet gruplariyla baslayan maceramda 76 kilodan 59 kiloya kadar düşmüş ama koruyamayip 65 kiloya kadar çıkmış birisiyim. Şimdi burada kendimi motive ederek tekrar başladım. Sizler de deneyimlerinizi paylaşmak isterseniz buyrun hep beraber yapalım. Ben her gun listemi ve kilomu burada paylaşacağım. Hadi bismillah

selamlar. bugün 4. güne başladım. hiç zorlanmadan geçen günlerin şöyle bir muhasebesini yapayım.
öğlen 12 akşam 8 olarak 8 saatlik periyotla başladım ben. ve sürecin içinde tıka basa doymadım. diyetle asla tüketmem dediğim şeylerden bazı öğünler tadımlık da olsa yedim. bence zaten işin güzel tarafı bu çok fazla yasağın olmaması. tabi bu yanlış anlaşılmasın tatlılar börekler gibi değil. mesela küçük bir parça helva yada 1 kup dondurma gibi.
alışma sürecinin akabinde şimdi 6 saatlik periyoda geçiyorum bugün itibariyle.
sabah 10 da güzel bir kahvaltı yapacağım. yanımda meyvemi getirdim 1 porsiyon meyvenin ardından 4'te öğlen-akşam yemeği karışımımı yedikten sonra akşama full sıvı besleneceğim.
yarın tartılmayı da düşünüyorum ya da ilk haftanın bitmesiyle de tartılabilirim

Hellolar selamlar :KK54:

Pazartesi gününden beri intermitten fasting e uygun beslenmeye devam ediyorum.
Bayramda hamur işini gece gündüz demeden yediğim için belimde toplanan ağırlık yavaş yavaş uçup gidiyor.
Ve kendimi çok hafif hissediyorum.

Ben 16/8 şeklinde yapıyorum, yani 8 saat tokluk, 16 saat açlık saatim var.
Sabah 9 da kahvaltımı yapıyorum, öğle saatlerinde öğle yemeğimi yiyorum, akşamüstü saat 5 te akşam yemeğimi yiyorum ve yeme konusunda günü kapatıyorum.
Tabii ki 8 saat süren tokluk saatlerinde yiyip içtiklerime de dikkat ediyorum.

Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz :KK30:

Back