- 27 Şubat 2013
- 14.417
- 41.172
- 798
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #9.501
Yazamadım, selamlar herkese., Evime döndüm, dün tartıldım 58.1 çıktım ama konunun başlığını bulamadım ancak yazabildim. Bir de evde iş yoğundum.
Yeşil çayımı yaptım, dışarı çıktık .
Ayy ne güzel çok mutlu oldumMthn83 tebrikler canım bu hafta şampiyon -2 kilo bravo kilo veren herkesi tebrik ederim Eki Görüntüle 2862229
Almanya da nehir kenarından bir yerne güzel neresi bu
Ben de çok seviyorum sabah oğlumu okula bıraktıktan sonra nehir kenarina bisiklet sürmeye gittik . Biz oturunca geldiler hemen.ne güzel neresi bu
Bunu yaziyorum pazartesi tekrar tartilinYazamadım, selamlar herkese., Evime döndüm, dün tartıldım 58.1 çıktım ama konunun başlığını bulamadım ancak yazabildim. Bir de evde iş yoğundum.
Yürüyüşe başlayacağım inşallah. Bir moda gireyim de
Tamam listeye ekliyecegim pazartesi günleri tartı günümüz başka gün olmasın diğer arkadaşlar içinde söylüyorumHayirli günler arkadaşlar
Bugün tartildim kilom 85,10 kg hedefim simdilik 70 kg insallah buradan motive olup hep birlikte istediğimiz kilolara geliriz
Grup baskanim malum yeni bebeğim olduğu icin cok sık giremeyebilirim ben haftalik pazartesi tarti günleri ve fırsat buldukca girsem olurmu
Sizin son hedefiniz yazarsan ekliyecegimBen de çok seviyorum sabah oğlumu okula bıraktıktan sonra nehir kenarina bisiklet sürmeye gittik . Biz oturunca geldiler hemen.
Son hedefim 60Sizin son hedefiniz yazarsan ekliyecegim
HoşgeldinÇok güzellll bende if başlıyordum bi bakayım dedim kulübe harika benide motive eder bu grup
Ne yapmam gerekir yardımcı olur musunuz tatlılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?