- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #9.281
Aslında kalabalıktı ama Ramazan da çoğu aktif olamadı sanırım onlarda gelirlerBurası neden bu kadar sessiz. Böyle arada bir gelinip gidilen bir yermi. Hani motivasyon için burdayız demi.
Ikra meyra dışında kimse kimseye yazmıyor. Birbirimizi tetiklememiz gerekiyor değil mi? Güzel bir başlangıç olsun inşallah
gelirler inşallahAslında kalabalıktı ama Ramazan da çoğu aktif olamadı sanırım onlarda gelirler
haklısın ben daha aktif olmaya çalışıcam canımBurası neden bu kadar sessiz. Böyle arada bir gelinip gidilen bir yermi. Hani motivasyon için burdayız demi.
Ikra meyra dışında kimse kimseye yazmıyor. Birbirimizi tetiklememiz gerekiyor değil mi? Güzel bir başlangıç olsun inşallah
Geçmiş olsun cnmBugün yine vertigom basladi serum yedim ve kan değerlerimde açlık sekerim 105 cıktı malesef iştah arttığında ve kilo vermemeye başladığımda tahmin ediyorum aslında. Endokrin geçen sene matofinvermişti kullanmamıştım bugün basladim inşallah etki eder
Geçmiş olsun canımBugün yine vertigom basladi serum yedim ve kan değerlerimde açlık sekerim 105 cıktı malesef iştah arttığında ve kilo vermemeye başladığımda tahmin ediyorum aslında. Endokrin geçen sene matofinvermişti kullanmamıştım bugün basladim inşallah etki eder
Çok geçmiş olsunBugün yine vertigom basladi serum yedim ve kan değerlerimde açlık sekerim 105 cıktı malesef iştah arttığında ve kilo vermemeye başladığımda tahmin ediyorum aslında. Endokrin geçen sene matofinvermişti kullanmamıştım bugün basladim inşallah etki eder
çok geçmiş olsunBugün yine vertigom basladi serum yedim ve kan değerlerimde açlık sekerim 105 cıktı malesef iştah arttığında ve kilo vermemeye başladığımda tahmin ediyorum aslında. Endokrin geçen sene matofinvermişti kullanmamıştım bugün basladim inşallah etki eder
bol eksiler olsun canımİyi akşamlar
Bugün niyetliydim. Sahurda sadece su içtim.
İftar
Eki Görüntüle 2853345
Suyu 2 lt ye tamamlayacağım
10000 adım
30 dk pilates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?